Lapsen uhma on aina haaste, mutta talvella uhmakohtauskin saa tavallista jäätävämpiä piirteitä. Nyt kun päivät jo pitenevät ja lumi alkaa pikku hiljaa sulaa, on aika muistella menneiden talvien hyytäviä uhmahetkiä.

1. Lumitöitä pääsi tekemään tänä talvena kyllästymiseen asti. Onneksi innokkaat apulaiset olivat töissä mukana. Tosin välillä apulaiset voivat olla hieman liiankin innokkaita. Kuvassa näkyvässä tilanteessa kolasimme lunta molemmat omilla lumikolillamme. Innokas ja ahkera Minibeibsi olisi kuitenkin halunnut myös minun kolani ja luoda lunta kahdella (2) kolalla yhtä aikaa. Syntyi niin sanottu hidastuslakko.

Kovakaan pakkanen ei estä hikikarpaloiden esiintymistä Koti-iskä88:n ohimolla. Kuva: Koti-iskä88
Kovakaan pakkanen ei estä hikikarpaloiden esiintymistä Koti-iskä88:n ohimolla. Kuva: Koti-iskä88

2. Talvinen matka toissa talvelta on edelleen vahvasti mielessäni. Pulkkamatka joka tuntui ikuisuudelta. Kyytiläinen kapinoi koko matkan kuvanmukaiseen tyyliin.

 

Hidastuslakko täälläkin. Kuva: Koti-iskä88
Hidastuslakko täälläkin. Kuva: Koti-iskä883. Voiko jonkin niin yksinkertaisen asian, kun turvavyön avaamisen tehdä väärin? Kyllä voi. 

En vieläkään tiedä mikä siinä meni pieleen. Kuva: Koti-iskä88
En vieläkään tiedä mikä siinä meni pieleen. Kuva: Koti-iskä88


Kirjoittajalla pukkaa uhmaa tasaiseen tahtiin. Kapina, kaaos ja anarkia ovat olleet läsnä jo vuodesta 2014. Kaikkea tätä löydät lisää Instagramista, Facebookista ja Twitteristä.

Kommentit (2)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Koti-iskä88
Vauvavuosista selvinnyt.
Uhmaikäisten koettelema.

Pätkäöiden sankarit – vanhempien selviytymisopas julkaistiin syksyllä 2019.

Seuraa somessa:
Facebook
Instagram

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö blogini kanssa? Ota yhteyttä kotiiska88@gmail.com tai Sanoma Lifestylen mediamyyntiin.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018

Kategoriat