Kaipaatko elämääsi haasteita? Kokeile ruuhkavuosia! Kuva: Koti-iskä88

Jos vauvavuodesta selviytyminen tuntui lasten leikiltä ja kaipaat elämääsi haasteita niin ruuhkavuodet saattavat olla juuri sinua varten. Ruuhkavuosien aikana päivästä häviää tunteja pois, mutta tekeminen ei vähene ollenkaan. Päinvastoin. 

Yksi helpoimpia tapoja käynnistää hektiset ruuhkavuodet on päiväkodin aloittaminen. Näin minä tein.

Kohti uusia seikkailuja. Kuva: Koti-iskä88
Kohti uusia seikkailuja. Kuva: Koti-iskä88Luulin, että asiat ikään kuin helpottuu päiväkodin aloittamisen myötä. Kiukut hoidetaan päiväkotipäivän aikana ja kotiin tullaan iloisena viettämään aikaa vanhempien kanssa. Kuinka väärässä taas olinkaan.

Kotiin päästyä on täysi hirmumyrsky käynnissä. Nyt kaikki se minkä ennen teki päivän aikana, pitää tehdä muutamassa tunnissa. Ruuan laittaminen, siivous, vaatteiden peseminen, leikkiminen, ynnä muut. Kaiken lisäksi tästä kaikesta pitäisi vielä jotenkin pystyä nauttimaan. Lapset ovat kuitenkin pieniä vain hetken.

Jos vauvavuodesta selviytyminen tuntui lasten leikiltä ja kaipaat elämääsi haasteita, niin ruuhkavuodet saattavat olla juuri sinua varten.

Joku oli joskus huolissaan mitä tapahtuu Koti-iskä88lle, kun lapset menevät päiväkotiin. Kaikille huolestuneille voin kertoa, että vanhemmuuden koettelemuksista kertominen jatkuu! Eikä tämä vanhemmuus nyt ainakaan helpommaksi ole muuttunut. Tired & Exhausted since forever.

Kirjoittajan päivässä on vähemmän tunteja, kuin koskaan ennen. Tuntien vähentyminen ei kuitenkaan ole muuttanut tehtävien asioiden määrää. Hänen multitäskäystään voit seurata Instagrammista, Facebookista ja Twitteristä.

Kommentit (4)

Henna | Pölyä Pinnoilla
3/4 | 

Kyllä, näin se menee. Ruuhkavuodet ovat toisinaan aika rankkaa settiä.

Meidän arkea helpottaa mun osittainen hoitovapaa (80% työaika, 6h/pv), joka tosin on katkolla vuodenvaihteessa. Toisaalta haluaisin sitä jatkaa, kun sitten taas esikoinen aloittaa vuoden päästä koulun.

Mutta hyvin te tulette pärjäämään ruuhkavuosissa :) Yrittää vain muistaa sen armon. Meillä on rimaa laskettu monessa asiassa :)

Vierailija
4/4 | 

Kokeile kaikki toi kaksosten kanssa. Ei järkevät ajatukset paljon päässä pysy

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Koti-iskä88
Vauvavuosista selvinnyt.
Uhmaikäisten koettelema.

Pätkäöiden sankarit – vanhempien selviytymisopas julkaistiin syksyllä 2019.

Seuraa somessa:
Facebook
Instagram

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö blogini kanssa? Ota yhteyttä kotiiska88@gmail.com tai Sanoma Lifestylen mediamyyntiin.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018

Kategoriat

Instagram