Aurinko, ystävä ja Hippalot. Kuva: Koti-iskä88

Viimeinen festaripäivä. Joka paikkaan sattuu. Aamu alkoi leirinnässä rennosti, mutta aloin huomaamaan viitteitä turnausväsymykseen. Tämä festaripäivä tulee menemään eilisen höyryillä.

Söimme leirintäalueella hyvin ennen kuin lähdimme alueelle. Festarit olivat jo täydessä käynnissä tullessamme paikalle. Eräs meistä päästi samantien löysät housuun. Näin voi käydä neljäntenä festaripäivänä.

Eräs meistä päästi samantien löysät housuun

Beibsien mielestä tärkeimpiä tehtäviäni festareilla oli olla ilmapallo- ja käsilaukkupidike sekä ostaa lisää mehua. Kuva: Koti-iskä88
Beibsien mielestä tärkeimpiä tehtäviäni festareilla oli olla ilmapallo- ja käsilaukkupidike sekä ostaa lisää mehua. Kuva: Koti-iskä88


Putsauksen jälkeen suuntasimme nauttimaan Samae Koskisen musiikista. Alkuun mietin, että Samae on erikoinen valinta lasten festareille, mutta muutin mieleni heti kun keikka alkoi. Parempaa sunnuntai-päivän esiintyjää ei tule mieleen. Samaen elämänmakuisesta musiikista nauttivat niin lapset, vanhemmat kuin isovanhemmatkin. 

Osa biiseistä oli muuttunut lapsiystävällisempään muotoon kuten esimerkiksi kappale  'Läski mulkku' esitettiin nimellä 'Punatulkku'. Ja kappaleessa 'Aurinko, ystävä ja kaljaa' juotiinkin limsaa. Todella mainio esitys.

Jostain syystä ilmapalloja haettiin useaan kertaan. Kuva: Koti-iskä88
Jostain syystä ilmapalloja haettiin useaan kertaan. Kuva: Koti-iskä88Tämän jälkeen kuskilla alkoi kahvihammasta kolottaa. Suuntasimme anniskeluun missä päädyin tarjoamaan Beibseille kierroksen mehua. Samalla mietin, kuinka juuri Beibsien hammaslääkärissä kerroin, että meillä ei mehuilla läträtä. Mutta kukapa sitä festareilla nyt kuivin suin olisi. 

Beibsien hammaslääkärissä kerroin, että meillä ei mehuilla läträtä

Zero Gravity Companyn Kesäsirkus esityksen alkamisaika oli klo 14. Minibeibsi on viimeaikoina vetänyt siihen aikaan päikkärit. Ilmassa oli siis suuren vaaran tuntua. Odottaessamme esityksen alkua aulassa, meininki muuttui levottomaksi. Minibeibsi makasi maassa ja Beibsillä oli kuuma. Sirkuksen alkaessa tilanne rauhottui hieman ja nautimme kaikki hauskasta esityksestä.

Ralliradan äärellä riitti puuhaa. Kuva: Koti-iskä88
Ralliradan äärellä riitti puuhaa. Kuva: Koti-iskä88

 
Viimeisten Pomppupihan leikkien jälkeen lähdimme väsyneenä mutta onnellisina kohti kotia. Kiitos lasten taidefestivaali Hippaloille upeista neljästä päivästä. Meillä oli Beibsien kanssa todella hauskaa konserteissa, työpajoissa, näyttelyissä ja ylipäätään viettää aikaa yhdessä. Mahtavaa, että Hämeenlinnassa lapsille järjestetään korkeatasoista lastenkulttuuria, eikä mennä siitä mistä aita on matalin.

Koska festareiden jälkeen on aina tavallista herkemmässä mielentilassa ja olen muutenkin aika pehmee jätkä, niin laitan tähän loppuun vielä lainauksen kappaleesta joka on soinut koko päivän päässä.

Vietän aikaa sen kaa ketä rakastan
Vietän aikaa nyt kun vielä voin
En aio miettii yhtää tulevaa
Se on tästä hetkestä vaan pois

- Samae Koskinen kappaleessaan Eväsretki

Kirjoittaja on ollut rätti, poikki ja puhki jo vuodesta 2014 lähtien. Hänen palautumistaan Hippaloista voit seurata Instagramista, Facebookista ja Twitteristä

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Koti-iskä88
Vauvavuosista selvinnyt.
Uhmaikäisten koettelema.

Pätkäöiden sankarit – vanhempien selviytymisopas julkaistiin syksyllä 2019.

Seuraa somessa:
Facebook
Instagram

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö blogini kanssa? Ota yhteyttä kotiiska88@gmail.com tai Sanoma Lifestylen mediamyyntiin.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018

Kategoriat

Instagram