Kuva: Anna Huovinen

”Vanhemmuus on täynnä yllätyksiä – koko vaipan täydeltä”

Loppuvuodesta 2018 starttasin jännittävän projektin. Aloin kirjoittamaan kirjaa nimeltä Pätkäöiden sankarit – vanhempien selviytymisopas. Se tuntui aluksi hurjalta projektilta ruuhkavuosien keskellä. Uskon kuitenkin, että tämä kirja piti toteuttaa nimenomaan keskellä ruuhkavuosien taistelutannerta.

Pätkäöiden sankarit
Pätkäöiden sankarit


Vanhemmuus on ihanaa, rakkaudentäyteistä ja palkitsevaa, mutta aina se ei ole kuitenkaan helppoa, siistiä, hiljaista tai rauhallista. Valvotut yöt, vaiheesta toiseen selviytyminen, valtavan vastuun kantaminen ja suuren rakkauden antaminen tekevät kaikista vanhemmista pätkäöiden sankareita.

”Niskakakkahädässä ystävä tunnetaan”
– Lapsiperheiden sananlaskut


Kirja on tarkoitettu kaikille vanhemmille ja vanhemmiksi haluaville. Koska kirja on isän kirjoittama, siinä ei aleta arvailemaan miltä esimerkiksi synnytys äidistä tuntuu, siksi kirjasta löytyykin isän synnytyskertomus! Loppupeleissä on kuitenkin hyvin vähän asioita, jotka koskevat ainoastaan äitiä tai isää ja siksi tämä kirja on nimenomaan kaikille vanhemmille.

Kirjan julkaisupäivä on torstaina 26.9.2019 ja odotankin innolla millaisen vastaanoton kirja saa! Toivon kirjan toimivan vertaistukena ja hykerryttävänä hengähdystaukona, olit sitten keskellä vauvakuplaa, juoksemassa taaperon perässä tai tarpomassa läpi ruuhkavuosien.

Miltä kirja kuulostaa? Millaisia fiiliksiä herättää?
Lisää tietoa löytyy Otavan-sivuilta ja tietenkin minulta - laita kysymys kommenttikenttään.
 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Koti-iskä88
Vauvavuosista selvinnyt.
Uhmaikäisten koettelema.

Pätkäöiden sankarit – vanhempien selviytymisopas julkaistiin syksyllä 2019.

Seuraa somessa:
Facebook
Instagram

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö blogini kanssa? Ota yhteyttä kotiiska88@gmail.com tai Sanoma Lifestylen mediamyyntiin.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018

Kategoriat

Instagram