Kaupallinen yhteistyö
Kuva: Koti-iskä88

Kaupallinen yhteistyö: Oppi & ilo
Sisältää alekoodin ja arvonnan!


Viime vuonna tutustuin ensimmäistä kertaa Oppi & ilon tuotteisiin ja päällimmäisenä niistä tulee mieleen riemu. Seuraavaksi mieleen tulee kestävyys, sillä meidän pikku lukutoukat tuhoavat kirjoja ennätystahtiin kuin kaalimato kaalinlehtiä, mutta Oppi & ilon kirjat ovat edelleen ehjiä. Ja voi pojat kuinka paljon niitä on myös luettu.

"Lapsi oppii parhaiten tekemisen, kokemisen ja oivaltamisen kautta" on Oppi & Ilon ydinsanoma. Tämä sama pätee myös vanhempiin. Tässä on tullut tehtyä, koettua ja oivallettuakin aika paljon neljän vuoden aikana. Jos Oppi & ilon suunnittelijat lukevat tätä, niin kehittäkää ehdottomasti meille vanhemmillekin jotain Minä Oivallan - kysymyskortteja! Taattu hitti.

Kuva: Koti-iskä88
Kuva: Koti-iskä88


Pääsimme Beibsien kanssa testaamaan muutamia uutuustuotteita! Kaikki tuotteet löydät Oppi & ilon-nettisivuilta, jossa on muuten koodilla ISKÄ2018 -20 % alennusta ajalla 22.-28.10.2018.

Minä oivallan - kysymyskortit (1,5-3v) 

Beibsin kanssa ollaan kysymyskortteja käytetty aikaisemminkin ja nyt Minibeibsikin on innokkaana mukana. Korteissa on erilaisia kysymyksiä esim kumpi on pienempi: mansikka vai mustikka? Kumpi kulkee maan alla: myyrä vai pulu? Kortissa käsitellään myös tunteita, värejä ja muotoja. Korteissa on molempien vastausvaihtoehtojen kohdalla reikä, johon voi tuikata sormenpäänsä ja tarkastaa sitten korttia kääntämällä onko vastaus osunut oikeaan.

Minibeibsillä meni kysymyskorttien reiät ja nenänreiät sekaisin. Kuva: Koti-iskä88
Minibeibsillä meni kysymyskorttien reiät ja nenänreiät sekaisin. Kuva: Koti-iskä88


 Beibsit ovat juuri opettelemassa antamaan vuoroa toisilleen, joten vuorotellen kortteja kyselemällä saatiin treenattua yhteisiä pelisääntöjä. Yllättäen korttien avulla aloimme jälleen opettelemaan myös omien sotkujen siivoamista... 

Riemuhetki- tehtäväkortit (2-3v)

Nämä olivatkin täysin uusi tuttavuus! Pakkauksesta löytyi 50 tehtävää ja intouduimme niiden avulla esimerkiksi etsimään kuumailmapalloja, miettimään pandan matkaa bambuversojen luokse, lennättämään lentokoneita ja tutkimaan koiria, ötököitä, kaivureita sekä avaruutta.

Kuva: Koti-iskä88
Kuva: Koti-iskä88

 
Jokaisesta kortista löytyy paljon tutkittavaa ja välillä ajauduimme tutkimaan kortteja pitkäksikin aikaa, koska Beibsillä heräsi niistä paljon kysymyksiä. Selvisin kaikista Beibsin haastavista kysymyksistä ilman googlea, tosin en ole täysin varma menikö esimerkiksi kaikki galaksimme planeetat aivan täysin oikein. 

Kuva: Koti-iskä88
Kuva: Koti-iskä88


Kortit tarjoavat hauskaa puuhattavaa ja näiden korttien kanssa kävi myös hetkeksi niin, että Beibsit jäivät aivan kahdestaan tutkimaan kortteja. Beibsi otti isosiskona opettajan roolin ja neuvoi vieressä tarkkaavaisesti arvuutuksia ratkovaa pikkuveljeään.

ARVONTA ON PÄÄTTYNYT! Paljon onnea nimimerkit am, Murloc ja Vierailija!
ARVONTA: 
Onko sinulla 1,5-3 -vuotias lapsi? NYT teillä on mahdollisuus päästä mukaan Koti-iskä88:n ja Oppi & ilon Minitestiryhmään! Kaikkien kommentin jättäneiden kesken arvotaan 3 henkilöä Minitestiryhmään, jotka saavat omakseen Oppi & ilon Minä oivallan -kysymyskortit ja Riemuhetki -tehtäväkortit. Minitestaajat(tai heidän vanhempansa) raportoivat kokemuksensa minulle sähköpostilla sen jälkeen, kun ovat päässeet tosi toimiin.

Kommentoi minkäikäinen minitestaaja teiltä kotoa löytyy! Arvonta suoritetaan pe 26.10.2018 klo 20.
Jätäthän sähköpostiosoitteesi (ei näy julkisesti) 

Testiryhmäläisten saamien tuotteiden arvo on yhteensä 33,40 euroa. Testiryhmään osallistujien nimet tai nimimerkit julkaistaan testiryhmän kokemuksista kertomisen yhteydessä.

Kirjoittajakin oivalsi kysymyskorttien avulla asioita. Hänen riemuhetkiään ja uhmahetkiään voit seurata Instagramista, Facebookista ja Twitteristä.

Kommentit (122)

Katak
2/122 | 

Täältä löytyy yksi 2,5v ikiliikkuja jolle ajattelin näitä tehtäväkortteja joululahjaksi. Jospa näihin keskittymällä pysyisi muutaman minuutin paikallaan!

Rike
3/122 | 

1,5v minitestaaja ilmoittautuu, ja varmasti nauttisi näistä korteista! Vähintäänkin niiden piilottamisesta sohvan väliin. Eläimet, kulkuneuvot muodot ja kirjaimet kiinnostaa kovasti. Ja mutsia kiinnostaa kaikki uudet virikkeet, millä saa beben pois kiipeilemästä vääriin paikkoihin.

Sassssu
7/122 | 

Olisi ihan huikeeta päästä mukaan testailemaan kortteja! :) Meillä on 2,5vuotias tyttö,jolla juuri kova kysely ikä meneillään. Perheessämme on myös 4kk vanha vauva,joten korttien avulla saisi imetyksen aikana huomioitua hyvin molempia.

Ps. Tää blogi on huippu!

Vierailija
8/122 | 

Meillä asustaisi ihan paria viikkoa vaille 1,5 vuotias mini jäbä joka varmasti innostuisi testaamaan 😄 uskoisin että Isommat sisarukset olisivat myös hyvin innoissaan auttamassa pikkuveljeä 😅

Vierailija
9/122 | 

Meillä pian 2v tyttö joka varmaan mielellään testailisi kortteja. 😊 Olenkin Minä oivallan -kortteihin jossain törmännyt, vaikuttivat äidin näkökulmasta tosi kivoilta!

Ewwi
10/122 | 

Täältä löytyisi 2,3vuotias tyttö, joka olisi halukas testailemaan näitä kivoja tuotteita. Ollaan näitä jo mietitty jonkin aikaa pukinkonttiin. Olisi ainakin kivaa puuhaa päiville kun ulkona on huono ilma ja sinne ei viitsisi lähteä :)

Jonz
16/122 | 

Meiltä löytyy 2,5 vuotias innokas ja eläväinen tyttö. Hän olisi varmasti riemuissaan, kun saisi tämmöiset puuhakortit testiin. Mukavaa iltapuuhaa olisi ja saisimme tämän myötä vietettyä yhteistä isä ja tytär aikaa.

Mariiia07
17/122 | 

Täältä löytyisi 3v ja 6kk testaajat innokkaiksi kokeilijoiksi :) 3v on kiinnostunut kaikista uusista peleistä ja pulmatehtävistä :)

Yamatochan
18/122 | 

Meiltä löytyy 2-vuotias touhutaapero sekä 3-vuotias serkku, joka todellakin tulis mukaan testaamaan näitä :)

Vierailija
19/122 | 

Meiltä löytyy puolitoistavuotias tyttö, hänen kanssaan olisi mukava päästä testaamaan kortteja.

Vierailija
21/122 | 

Meillä löytyy kolme innokasta testaajaa: 1,5vuotias pölöttelijä ja hänen vanhempansa :)

Aldrin
22/122 | 

Täältä löytyisi kaksivuotias taapero! Tämä äiti todella tarvitsee huippuhyviä sisäsiistejä tekemisiä taaperon kanssa syksyn varalle, kun talossa on myös kaksikuinen vauva...

Anna T.
28/122 | 

Meillä olisi 2,5 vuotias testaaja, joka olisi varmasti innoissaan jostain omasta lahjasta, ettei kaikki ole aina isosikon vanhaa.

Esikoiseni kohta 2-vuotias ❤️
32/122 | 

Oi kuinka ihania! Meillä olisi marraskuussa 2 vuotta täyttävä utelias ja tiedonjanoinen tyttö! Osaa laskea jo kymmeneen, että jos noita planeettoja seuraavaksi 😅

J83
33/122 | 

Innokkaita testaajia myös täällä, 1v8kk ja 3v. Huippublogi: kotiäidille kovin tuttuja tilanteita:)

Tyyneäiti
35/122 | 

Poika, ihan kohta 2v olis lukutoukkana varmasti mielissään näistä. Ja jos kerran ovat kestäviä niin eiköhän pikkuveli 2kk sais niistä myös aikanaan iloa.

Vierailija
36/122 | 

Täällä olisi 1v8kk testailijaneiti ja kyllä varmasti testailuun osallistuisi myös 4v isoveli 😁

murloc
37/122 | 

Täällä olisi 1v 8kk tyttönen, joka RAKASTAISI näitä kortteja! Kohta perheeseen saapuu lisäksi pikkusisko, joten luulen että kortit menevät ostoslistalle heti vaikkei arpaonnea olisikaan tällä kertaa..

Testiryhmä
39/122 | 

Meillä on juuri 1,5v täyttänyt tyyppi, joka takuulla innostuisi näistä. (Uskon, että myös 4v isosisaruskin, vaikka ylittää testi-iän.)

Iiriksen äippä
41/122 | 

Täältä löytyy 2,5-vuotias testaajatypy, joka rakastaa lukemista ja pelejä! Tää testiryhmä sopis meille kuin sormi reikään 👍🏻

Jessika
42/122 | 

Poika 2v ois innokas testaaja täällä! Kova tutkiskelemaan ja miettimään asioita, joten tulisi varmasti kovaan käyttöön 😍

Handepönde
43/122 | 

Meillä on ollut 2,5v traktorimiähenalun kanssa käytössä oppi&ilon Taaperokortit ja testailtais nuo uudet kortitkin mielellään 👌👌👌 Raportissa tietenkin mukana sanavalmiin uhmiksen omatkin kommentit 🎊🎈🤖💩

Yhteistä tekemistä
44/122 | 

1v 9kk poika, joka kaipaa kokoajan viihdykettä. Oppi ja ilo tuotteita ajattelinkin toivoa joululahjaksi, mutten ollut oikein löytänyt sopivan haastavia kortteja listalle, mutta en ollutkaan huomannut tällaisia oivalluskortteja!👍

S-S.M.
46/122 | 

Täältä löytyy 1,5v neiti joka on jo oppi ja ilo-kirjoihin tutustunut. Kiva olisi saada kortit, vakavasti harkitsen kyllä käyttäväni alekoodia...

Vierailija
47/122 | 

Sunnuntaina 2 vuotta täyttävälle pojalle olis just hyvä lahja! Kyselee jo kovin, mikä toi on?

lukumakkara
49/122 | 

Täällä olisi testaajakandidaatteina 2,5 vuotias ja 5kk, nuorempi ehkä enemmän maistajan roolissa. Meillä on kotona yksi Oppi & Ilo -kirja, sitä on kovasti luettu, käännelty ja kurkittu.

Päivi
51/122 | 

Meiltä löytyisi 2,5v ja 10kk testaajat. Kuulostaa juuri sellaiselta puuhalta, mitä kyselyikäisemme rakastaisi (ja äiti myös, jos vaan äly riittää)! :)

Vierailija
52/122 | 

Täällä 2,5 vuotias innokas poika mielellään tutkisi kortteja:) ja kolme isompaa sisarusta myös.

Kaisaa
56/122 | 

Me me me! Täältä löytyy 1,5- vuotias oma tyllerö sekä kaksi 2-vuotiasta hoitolasta.

anna s.
58/122 | 

Täältä löytyisi 3-vuotia poika, joka varmasti mielellään osallistuisi testiryhmään :)

Vierailija
59/122 | 

1v 8kk apinoija haluaisi tutkia kaikki 4v:n taikatussikortit. Omia ollaan siis selkeästi vailla!

Tintta
61/122 | 

Täällä ois pian 1,5v tyttö joka mielellään testaisi :) ajatuksena on ollut ostaa jotain pelejä niin tulisi kyllä tarpeeseen! :)

Vierailija
63/122 | 

Meiltä löytyisi innokas pian 2.v täyttävä poika testaamaan näitä! Isoveljeltä jotain oppi&ilo juttuja löytyy ja pienempää harmittaa kun hän ei niitä saa käyttää. Nyt ois kiva ku sais omat testattavaksi!

Mardis
64/122 | 

Meillä olisi juuri beibsien ikäiset pojat, jotka varmasti tykkäisivät näistä (tai isoveli ainakin, josko pikkuveljenkin vauhdin saisi hetkeksi näillä pysähtymään...)!

Peipponen
65/122 | 

Just ikähaarukkaan sopivat tuholaiset täällä 3-vuotias ja 1v 8kk saisko nuo hetken pysymään paikoillaan...

Vierailija
66/122 | 

Täällä tytöt 3v3kk ja 1v9kk sekä kolmas matkalla maailmaan. Oppi & ilo tuotteista Elsa ja Lauri kirjat ovat olleet kovassa kulutuksessa meillä, mutta kortteja ei olla vielä testattu :)

Vierailija
69/122 | 

Täältä löytyisi kaksi ikähaitariin sopivaa testaajaa. Oma juuri 2vuotta täyttänyt tyttö ja lainalapsi 2,5vuotias poika. Olisi kiva saada kehittävää puuhailua (vaikka näyttää ja etenkin kuuluu nyt tuo majaleikissä riehuminenkin olevan hauskaa) siksi aikaa kun 6v on eskarissa ja 4v on kerhossa ja 1v nukkuu aamupäivä uniaan...

Jewni
70/122 | 

Me sopisimme hyvin testiryhmään lapset 3-vuotta ja 1v1kk. Itsekkin olen vielä muutaman kuukauden lasten kanssa kotona, niin ehtisimme hyvin testailemaan. 😊

MariaK
72/122 | 

Täällä 2- ja 3- vuotiaat pojat, ollaankin jo hieman tutustuttu kun synttärilahjaksi saanut vanhempi kirjan, jossa tussilla opetellaan piirtämään kuvioita.

K.V
76/122 | 

Meillä asuu 3v pelaaja - tai siis ”pelijä”, jos häneltä kysytään. Pelaisi päivät pitkät jos saisi. Jotkut kortit oli eilen levitetty pitkin olkkaria, ja kun illalla tiedustelin asiaa, niin sadettahan niillä oli pelattu.

Lauris
78/122 | 

Meillä on ihana 1v9kk ikäinen lukutoukkatyttö, joka varmasti mielellään testailisi kortteja :)

Vierailija
79/122 | 

Meillä olis pienimies 2v5kk, oikea uhmis. Meille nuo on ihan uusia juttuja, kiva olis testata.

Mia
80/122 | 

2,5-vuotias tyttö saisi näistä varmasti riemua! Äidin huomio on välillä liikaa vauvassa, niin tässä olisi meille taaperon kanssa kivaa ja kehittävää yhteistä tekemistä.

Vierailija
81/122 | 

Marraskuussa 3-vuotta täyttävä tyttönen. Yksi boxi meiltä jo löytyykin ja kovasti on ollut mieleinen😀

Np
84/122 | 

Meillä olisi 1v 8kk testaaja. 😊 Virikettä todella kaivataan pikkusisaruksen imetyksen ajaksi pimeneviin päiviin!

Jossu_N
85/122 | 

Meillä olisi 2,8v neiti valmiina testailemaan! Oppi ja ilo -tuotteet ovatkin olleet meillä hittejä aina😊

Vierailija
86/122 | 

Me me me

Meiltä löytyy 1.10 ja 3 vuotiaan. Tätähän tässä haettiin, täsmäiskua? 😅

Brändi on tuttu ja ollaan luettu ja ostettu kotiin aikaisempia julkaisuja. Joskun 9 vuotta sitten esikoinen oppi lukemaan ko. sarjan avulla. Hän on nyt siis jo 13 vuotta.

Toivottavasti fortuna suosii ☘️

Johanna, Noel ja Iris

Kortteilijat
88/122 | 

Meiltä löytyy 2,5v testaaja ja 5v sisko, joka taitaisi osallistua testiin :)

Vierailija
90/122 | 

1,5-vuotiaalle taukoamati papattavalle tytölle nää ois takuuvarma puheen- ja ihmettelynaihe😍

Eeva R.
91/122 | 

Meillä on 1v 8kk pieni puhuva ja viittova tutkailija taapero kenen kanssa olisi mukava touhuta kaikkea kehittävää, mutta väsyneet vanhemmat eivät aina pysty keksimään mitään uutta ja kehittävää, eli tälläisistä peleistä olisi suuri apu meille! 😁

Eveliina L
92/122 | 

Joulukuussa 2 vuotta täyttävä poika, rakastaa lukemista ja oppii ilolla uutta 😍

H&H
95/122 | 

Täällä olisi 2-vuotias tyttönen valmiina testaamaan näitä! 😊 Hänelle ollaan mietitty vastaavanlaisia puuhajuttuja hankittavaksi, mutta vielä ei olla osattu päättää että mitä ja mistä. Joten erittäin mielellämme osallistuisimme testaukseen! ❤️

Vierailija
98/122 | 

Pari viikkoa sitten 3v täyttänyt tyttö joka varmasti nauttisi korteista kun halu oppia on kova! Löytyy myös 1v poika joka voisi nauttia korteista puremisen muodossa..

Vierailija
99/122 | 

Hei! Täältä löytyisi innokkaat 2v kaksospojat osallistumaan testiryhmään. Pojat tykkäävät pelailla paljon ja kaikkea niin tällaiset kortit olisivat mahtava lisä!

hama
101/122 | 

Meiltä löytyisi testiryhmään sopivia henkilöitä: 1v7kk ja 3v. (tai no, ihan just 4v.) sekä innokkaat äiti ja iskä.

KaMaLa
102/122 | 

Täältä ilmoittautuu skabaan 1,6 vuotias lapsonen ja 31-vuotias äippä (eiks omankin iän ilmoittaminen oo tärkeetä) Meillä neuvolan "painostuksesta" olis tärkeetä harjoitella puheen tuottamista ja uskon et nää kortit avittais siinä ja mamma sais vaihtelua kirjojen lukemiseen 💪

am
104/122 | 

Täällä olisi innokkaat 1v8kk ja reilu 3v pojat testaamaan kortteja! Oppi & ilo tuotteet ovatkin entuudestaan tuttuja, niin olisi kiva päästä myös näitä kokeilemaan. :)
Näitä voisin hyödyntää töissä päiväkodissa.

Vierailija
105/122 | 

Täältä löytyisi kohta 1,5v neiti, joka varmasti fanittaisi näitä kortteja. Dino- ja sanakortteja on jo harjoiteltu 😜😜😜

Laura H.
106/122 | 

Meiltä löytyy poika 1,5v. ja tyttö 3v. Olisi kiva päästä testaamaan näitä😊

Niia
108/122 | 

Meillä olis 1 v 8 kk poika. Olis kiva nähdä saisko tuon ikiliikkujan näillä korteilla pysymään hetken paikallaan. 😁

Jadessa88
110/122 | 

Meillä 2v ja 3v tytöt (eli äiti) kaipaisi jotain uutta tekemistä 😅😅

Piipikki
115/122 | 

Meillä tiedonjanoiset ja fiksut eikä yhtään pöllömmät 3 ja kohta 5 vuotiaat neitokaiset 🤭😍

Kati2222
116/122 | 

Meillä olisi innokas 2v poika joka tykkää peleistä ja tehtävistä! ☺️

julienniina
118/122 | 

2,5v neiti, jonka kyselyikä on pahimmillaan, ja joka rakastaa kaikenmaailman kortteja! Nämä kortit olisivat meillä varmasti hittituote!

A.
119/122 | 

Meidän tyttö (2v7kk) ja tämä sen äiti (30v7kk) olisi takuulla fiiliksissä näistä puuhista!
Luotan myös siihen, että iltauhmaraivarit loppuisivat, kun kortit kaivaisi esiin! Eikö?

TH
120/122 | 

Vauhdikas tyttö 2v2kk ilmottautuu👋
Olisi mukava harjoitella keskittymistä kivassa yhteisessä puuhassa (:

Emma
121/122 | 

Joulukuussa 2v täyttävä tyttö ilmoittautuu 😊olisi hyvä harjoitella keskittymistä vauhdikkaan tytön kanssa.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Koti-iskä88
Vauvavuosista selvinnyt.
Uhmaikäisten koettelema.

Pätkäöiden sankarit – vanhempien selviytymisopas julkaistiin syksyllä 2019.

Seuraa somessa:
Facebook
Instagram

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö blogini kanssa? Ota yhteyttä kotiiska88@gmail.com tai Sanoma Lifestylen mediamyyntiin.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018

Kategoriat

Instagram