Toisinaan vastaan tulee tilanteita, joissa lapselle pitää selittää asioita missä ei ole mitään järkeä. Näin kävi minulle neuvolassa.

Odottelimme minibeibsin neuvolan alkua odotustilassa. Lapset leikkivät lattialla leluilla. Tovin päästä lapset huomasivat kaapin päällä olevat pehmoeläimet ja pyysivät minua nostamaan ne mukaan leikkeihin. Nousin kurottamaan isoa pehmokoiraa, kun huomasin kaappiin liimatun lapun. Hetkonen, näillä leluilla ei saa leikkiä?!

Katso videosta kuinka tilanne eteni.
 

 

Voin kertoa, että oli erittäin vaikeaa selittää beibseille, miksi leluilla ei saa leikkiä. Helpompaa onkin julistaa Oikeutta pehmoeläimille!-kampanja alkaneeksi! Kaikilla leluilla on oikeus päästä leikkimään! Lapsilla on oikeus leikkiä! Pehmoeläimet tarvitsevat puolustajansa! 

Tässä kampanjan mainosmateriaalia:

kuva canva.com
kuva canva.comKirjoittaja on pehmoeläinten puolestapuhuja, leikkimisen kannattaja ja typerien lappujen vastustaja. Hänestä on helpompaa alkaa puolustamaan pehmolelujen oikeuksia, kuin selittää lapsille, että luultavasti joku ei vain ehdi pestä näitä leluja tarpeeksi usein. Kirjoittaja kannustaa lapsia leikkimään ja leikkii itsekin esimerkiksi, Instagramissa, Facebookissa ja Twitterissä

Kommentit (6)

RvaJ
1/6 | 

Neuvola, tuo paikka jonka olemassaolo on välillä suurtakin suurempi mysteeri :D

Muistan, kun yhden lapseni kanssa olimme menossa terkkarin luokse johonkin mikälietarkistus olikaan, keräsi täti sieltä huoneestaan KAIKKI pallot pois lattioilta ettei vaan lapsen tekisi mieli niitä heitellä tai potkia :D Heräsi vain kysymys, että miksi ne sitten ylipäätään olivat siellä. Nuo mokomat houkutuslinnut :D

Vierailija
2/6 | 

Hei! Neuvolan leluja putsataan aika ajoin tartuntariskin vuoksi. Lähtökohtaisestihan neuvolaan ei saa viedä sairaita lapsia mutta esim. kihomadonmunat tai vatsatautivirukset saattavat viipyillä pinnoilla pitkään. Ehkä pehmolelut on vain laitettu ihmeteltäväksi koska niitä onkin sitten vaikeampi pestä? En tiedä...

Ja pallot ehkä kerätty vo:n ajaksi pois jos lapsen on tarkoitus keskittyä muihin tehtäviin?

huumori hukassa?

..se hetki kun joku keksii vastata järjettömään asiaan olettaen muut kanssaihmiset täysin järjettömiksi.. :D : D

Vierailija
3/6 | 

Todennäköisesti kyse on siitä, että kaikki neuvolan käytössä olevat lelut pitäisi voida puhdistaa helposti.

Vierailija
4/6 | 

Jos pehmoleluilla ei saa leikkiä niin miksi ne edes ovat siellä? Varmasti pehmoeläimillä olisi kivempaa vaikka jonkun lapsen kotona tai kerhossa jossa niillä leikittäisiin.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Koti-iskä88
Vauvavuosista selvinnyt.
Uhmaikäisten koettelema.

Pätkäöiden sankarit – vanhempien selviytymisopas julkaistiin syksyllä 2019.

Seuraa somessa:
Facebook
Instagram

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö blogini kanssa? Ota yhteyttä kotiiska88@gmail.com tai Sanoma Lifestylen mediamyyntiin.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018

Kategoriat

Instagram