Elämä on kivempaa komeana. Kuva: Koti-iskä88

Kaupallinen yhteistyö: Bette Box

Tunnettu faktahan on, että kaikki vanhemmat ovat jossain kohtaa elämää hyvin väsyneitä. Väsyneenä silmäpussit kasvavat ja silmänaluset tummentuvat. Kasvoihin tulee juonteita ja peilistä tuijottaa harmaa tuntematon naama.

Peilistä tuijottaa harmaa tuntematon naama

Olen huomannut, että äideille on tarjolla paljon enemmän kosmetiikkatuotteita ja vinkkejä millä saa  väsyneen olemuksen naamioitua tai piristettyä. Totuus on kuitenkin, että myös isät ovat väsyneitä. Otetaan nyt vaikka esimerkiksi minut. Koti-iskähän on ollut todella väsynyt jo kohta neljä vuotta eli aivan Tired & exhausted since 2014. 

Onneksi Bette Box huolestui väsymyksestäni ja lähetti testiin Miesten Boxin, joka sisältää kattavan valikoiman miesten kosmetiikkatuotteita. Ehkä sieltä löytyisi pientä piristystä ja hemmottelua arkeen. Sillä sitä myös isät tarvitsevat! Beibsit päättivät ystävällisesti auttaa hemmottelussa ja järjestää minulle extreme makeoverin. Katso videolta miten tämä eteni:
 

Beibsien hemmotteluhoidon jälkeen olen päässyt tutustumaan tuotteisiin myös ihan yksinäni. Kun perheessä on 2- ja 3-vuotiaat lapset sitä osaa arvostaa hiljaista ja rauhallista hemmottelua arjen keskellä. Harmaa tuntematon naamakin alkaa näyttämään hieman tutulta.

Miesten boxi. Kuva: Koti-iskä88
Miesten boxi. Kuva: Koti-iskä88


Isänä ainoat rasvat mihin olen viime vuosina tutustunut ovat lähinnä vauvojen pyllyrasvat, joten oli mukava yllätys, että peilikaapissani yksinään nököttävä dödö sai seuraksi joukon erilaisia kosmetiikkatuotteita. Kattava ja laadukas valikoima on mielestäni Miesten Boxin paras juttu. Aivan varmasti en olisi ikinä tajunnut ostaa mitään käsirasvaa, mutta nythän kädet ovat pehmeät kuin vauvan pylly. Ainoa mikä tuotteista on jäänyt vähemmälle käytölle on partaöljy, mutta se odottaa kaapissa parran kasvuni alkua. Vai voisikohan se jopa käynnistää parrankasvun? Täytyykin kokeilla.

Katso tästä, mitä kaikkea Miesten Box sisältää.

Bette Box antoi lisäksi mukavana yllärinä etukoodin, jonka saan teille antaa!
Koodi: KOTIISKA88
Voimassa: Koko elokuun - päättyy 31.08.2018
Alennus: 5 euroa
*Alennus koskee Miestenboxin lisäksi Bette Boxin jatkuvan tilauksen ensimmäistä boxia ja/tai määräaikaisen tilauksen (3- ja 6kk) kokonaissummaa.

Kirjoittaja on kauniimpi, komeampi ja pirteämpi kuin aikoihin. Silti väsynyt ja uupunut. Hänen tummia silmänalusia voit seurata Instagramista, Facebookista ja Twitteristä.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Koti-iskä88
Vauvavuosista selvinnyt.
Uhmaikäisten koettelema.

Pätkäöiden sankarit – vanhempien selviytymisopas julkaistiin syksyllä 2019.

Seuraa somessa:
Facebook
Instagram

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö blogini kanssa? Ota yhteyttä kotiiska88@gmail.com tai Sanoma Lifestylen mediamyyntiin.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018

Kategoriat

Instagram