Olen vanhemmuuden aikana vastaillut moniin visaisiin kysymyksiin. Olen selvittänyt esimerkiksi miksi paloauto on punainen, miksi makaronissa on reikä ja miksi kassajonossa edellä olevalla sedällä on iso maha.

Tämä kysymys tuli kuitenkin yllättäen ja aika paljon aikaisemmin, kuin olin ajatellut.

Kuva: Koti-iskä88
Kuva: Koti-iskä88"Isi, miten sun siemen meni äidin masuun?"

Ensiksi yritin kertoa, "Ei, äidin masussa ei ole nyt siementä"

Beibsi päätti tarkentaa kysymystä "Sit siitä tuli minä".

Tässä vaiheessa huomasin olevani tilanteessa jota olen kauhulla odottanut; tämä on nyt se "kukkia ja mehiläisiä" -keskustelu!

"Isi laittoi sen siemenen äidin masuun"

Tämä aihe tuntuu olevan nyt kiinnostava meidän 4-vuotiaalla. Onneksi olimme sattumalta lainanneet kirjastosta lasten tietokirjan jossa vauvantekoa käsitellään, ei nimittäin ole ihan helpointa selittää miten se siittiö muuttuu vauvaksi.

Kerro asteikolla 1-10 kuinka kiusallisia hetkiä sinulla on ollut selittää, kuinka siittiö kulkee pippelistä pimpin kautta masuun?

Kirjoittaja on usein solmussa erilaisten kysymysten kanssa. Selviytymistä voit seurata Instagramista ja Facebookista.

Kommentit (5)

Vierailija
1/5 | 

Mun poika on itse päätellyt asiaa pitkäjänteisesti, kun oon johdattelevia vastauksia antanut ja kysynyt miten hän itse ajattelee sen käyvän...
2-vuotiaana: "Pitää olla tosi pieni, että mahtuu äitin suuhun. Koska äitin mahassa ei ole ovea, niin pitää mennä suun kautta, niinku ruoka menee."
Nyt 5-vuotiaana on päästy jo enemmän yksityiskohtiin: "Sit ku on aikuinen, ni ne pussit siinä pippelin alla halkee ja ne siemenet pääsee sieltä pois. Sit pitää sillon istua naisen päälle, ni se nainen saa otettua ne siemenet suuhun ja nielasee ne. Sit se juo paljon vettä, ja ne siemenet alkaa kasvaa ja kasvaa ja kasvaa. Ja sit se vauva tulee sielt suusta ulos."
Muistutin mitä kautta se vauva syntyy, ja jään odottamaan seuraavaa teoriaa 😁

Ei-ihan-kotiäiti88
2/5 | 

Täysin aiheeseen liittymättä, mutta koska tämän mainion vertaistukiohjelman pariin löysin vasta tänään niin töräytän kommenttini tähän (diktaattori kaksveeltä opittu taktiikka, ällös sanojasi säästele ajasta ja paikasta riippumatta). Kiitos! Tämän takia tosin nukkumaanmenoprosessi on jo yliajalla ja aamulla itkettää, mutta elän noin viisi vuotta pidempään illan naurujen ansiosta (vai kompensoituuko se kun itkee sisäisesti kun päivän viettää uhmaikäisen seurassa?). Jatka samaa rataa, saatan sittenkin selvitä tästä uhmaikävaiheesta hengissä tämän ansiosta.

Vierailija
3/5 | 

Kerroin neli- viisivuotiaalle, että isi pystyy laittamaan pippelillä siemenen äidin masuun pimpin kautta. Siellä on äidin oma vauvansiemen, ja kun ne yhdistyvät, siitä alkaa kasvaa vauva. Joka sitten syntyy pimpistä ulos. Näinhän asia on, eikä siinä ole mitään outoa, rumaa tai kamalaa. Sen voi selittää lapsen ikätason mukaisesti.

Vierailija
4/5 | 

Olen raskaana ja tällä hetkellä meidän tytölle on olennaisinta selvittää, että miten, milloin ja kuinka vauva tulee sieltä pois. Viime viikon pohdinnat: "äiti, jos mäkin tulin pimpistä ulos..." "niin?" "... Niin tuliko mulla silloin karvoja suuhun?"...Öööööääämmm:D

Vierailija
5/5 | 

Eipä se oo ollut vaikeaa, täällä on pienenä jo nähty miten eläimet lisääntyy, niin eipä oo kysymyksiä kuulunut, vissiin ovat tajunneet 😂😆

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Koti-iskä88
Vauvavuosista selvinnyt.
Uhmaikäisten koettelema.

Pätkäöiden sankarit – vanhempien selviytymisopas julkaistiin syksyllä 2019.

Seuraa somessa:
Facebook
Instagram

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö blogini kanssa? Ota yhteyttä kotiiska88@gmail.com tai Sanoma Lifestylen mediamyyntiin.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018

Kategoriat

Instagram