Tässä kirjoituksessa ei syvennytä siihen, mitä vaipasta yleensä löytyy, vaan keskitymme sieltä löytyviin yllättäviin harvinaisuuksiin. Olen listannut kolme minua suuresti yllättänyttä löydöstä vaipasta. Tai no, kaksi yllätti ja yhtä jo hieman odoteltiinkin.

1. Napatynkä
Napatyngän puhdistaminen ei ollut lempipuuhaani. Jos pitäisi valita napatyngän puhdistamisen ja niskakakan puhdistamisen välillä niin en todellakaan tiedä kumman valitsisin. Pahin järkytys napatyngän kanssa oli kuitenkin sen irtoaminen. Avaan vaipan ja siellä se nökötti irronneena vaipan pohjalla. "APUA, VAUVASTA IRTOSI OSA" huusin. Onneksi sain kriisiapua tähän hyvin pian. 

2. Magneetti
Beibsi piti aikoinaan aarteenaan pientä magneettia. Tuntemattomista syistä johtuen hän kuitenkin nielaisi sen. Tämä johti siihen tilanteeseen, että seuraavat pari päivää magneetin reissua sulatusjärjestelmissä tutkittiin erityisen tarkkaavaisesti. Oi sitä riemun päivää, kun timantti näki jälleen päivänvalon.
 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Henkilön Koti-iskä88 (@koti_iska88official) jakama julkaisu

Kuvan magneetti ei liity tapaukseen.

3. Muumihahmo
Muumihahmo yövaipassa oli suuri yllätys. Liekö meillä katsottu liikaa muumeja vai mistä tämä johtuu?

Kirjoittaja on onnellinen ettei hänen tarvitse enää puhdistaa napatynkää. Myöskään niskakakkoja ei ole tarvinnut puhdistaa sitten vauvavuosien. Hänen putipuhdasta arkea voit seurata Instagramista, Facebookista ja Twitteristä.

Kommentit (1)

Vierailija
1/1 | 

Ainakin se että jos haaveilet lapsivapaasta viikonlopusta edes joskus kerran vuodessa, niin 2 lasta on helpompi saada läheisille hoitoon kuin 4.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Koti-iskä88
Vauvavuosista selvinnyt.
Uhmaikäisten koettelema.

Pätkäöiden sankarit – vanhempien selviytymisopas julkaistiin syksyllä 2019.

Seuraa somessa:
Facebook
Instagram

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö blogini kanssa? Ota yhteyttä kotiiska88@gmail.com tai Sanoma Lifestylen mediamyyntiin.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018

Kategoriat

Instagram