Kyllä. Rastat. Vuosi 2010. Kuva: Koti-iskä88

Facebookissa kiertävä profiilikuvahaaste sai miettimään, miten olen muuttunut vuosien varrella ja varsinkin millainen olin ennen jälkikasvua. Listasin muutamia kohtia muutoksista, jotka huomasin vanhoja kuvia ja tämän päivän kuvia vertaillessa.

Tukkatyyli:
Vanhoja kuvia katsellessa näyttää siltä, että tukkatyyli on pyörinyt laajasti jossain Beatlesin ja Bob Marleyn välimaastossa. Joten parannusta on tapahtunut.

Tv-sarjat:
Ennen saatoin katsoa yhden kauden Breaking Bad-sarjaa lähes putkeen. Nyt saatan katsoa yhden kauden Pipsa Possua putkeen.

Ngorongoron kraateri, Tanzania 2011 / Hakoisten linnavuori, Suomi 2018
Ngorongoron kraateri, Tanzania 2011 / Hakoisten linnavuori, Suomi 2018


Reissaus:
Matkustaminen on ollut aina minulle tärkeää. Kuukausien mittaiset Aasian tai Afrikan reissut ovat muuttuneet enemmän lähimatkustamiseksi Suomessa tai pistokeikoiksi Euroopassa. Vaikka matkustaminen lasten kanssa on erilaista, niin saan edelleen samanlaisia kicksejä uusien kulttuurien ja paikkojen tutkimisesta. Lasten kanssa sellaisia paikkoja on löytynyt yllättävistä paikoista ja ihan kodin lähistöltäkin.

Ystävät:
Vanhoista kuvista päätellen ystävien tukkatyylit ovat myös parantuneet. Koska haluan pitää välit hyvänä jatkossakin, en julkaise niitä täällä. Vaikka ystäviä ei tule nähtyä ruuhkavuosikiireiden takia niin paljon kuin ennen, ovat he edelleen erittäin tärkeitä.

Syöminen on muuttunut haastavammaksi. Kuva: Koti-iskä88
Syöminen on muuttunut haastavammaksi. Kuva: Koti-iskä88


Ajankäyttö:
Aikaa on oppinut arvostamaan. Mulla ei ole hajuakaan mitä olen tehnyt kaikella sillä ajalla mitä ennen lapsia oli. Olen varmaan tehnyt silloin tärkeältä tuntuvia asioita, niin kuin teen nytkin.

Yhteenveto:
Lapset eivät ole tulleet muuttamaan elämää, vaan lapset ovat tulleet osaksi elämää.

Kirjoittajan mielestä elämä rullaa parempaan suuntaan. Sama koskee hiustyyliä. Tulevaisuuden näet parhaiten Instagramista, Facebookista ja Twitteristä.

Kommentit (2)

Vierailija
1/2 | 

Siis toi ajan käyttö, niin samaistun. Nyt kolmen lapsen kanssa välillä havahdun 'mietintä ketjuun' eka tulee mieleen miten paljon enemmän aikaa oli yksilöllisesti lapsille kun lapsia oli kaksi joten tarvi jakautua vain kahteen, nyt toisella vanhemmalla on aina se kaksi lasta ja vain yksi kerrallaan voi saada jakamatonta aikaa. Sitten huomaan miettiä, miten paljon kaikkea saikaan aikaiseksi kun oli vain yksi lapsi ja kuinka helppoja ja nopeita oli siirtymät paikasta toiseen yms. Ja lopulta melkein kauhistun että mitä ihmettä mä tein ennen lapsia, mihin jemmaan mä sen kaiken ylimääräisen ajan laitoin, se kätkö ois ihan kiva löytää 🤔

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Koti-iskä88
Vauvavuosista selvinnyt.
Uhmaikäisten koettelema.

Pätkäöiden sankarit – vanhempien selviytymisopas julkaistiin syksyllä 2019.

Seuraa somessa:
Facebook
Instagram

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö blogini kanssa? Ota yhteyttä kotiiska88@gmail.com tai Sanoma Lifestylen mediamyyntiin.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018

Kategoriat

Instagram