Tällä kertaa Kuukauden uhmahetket- blogisarjassa käsittelemmekin aikaisemmasta poiketen vain yhtä kiukunkatkuista tapahtumaa. Tällä kertaa syy oli minun. Täysin.

Aloimme piirtämään Beibsien kanssa ja Minibeibsi kysyi josko piirtäisin hänelle auton. Suoritin tehtävän jonka jälkeen Beibsi pyysi minua piirtämään poliisiauton. 

Aloin piirtämään ja ongelmat alkoivat, kun sain vilkut valmiiksi. Lapseni romahti täydellisesti "EI POLIISIAUTOSSA OLE TUOLLAISIA MUNAVILKKUVALOJA!"

Totta. Miksi ihmeessä lähdin tekemään tuollaisia 50-luvun kyttäauton vilkkuvaloja? Noh yritin paikata tilannetta puhumalla onnistumatta, joten aloin tekemään Beibsille uutta maijaa.

Seuraavaksi tein autoon neliskulmaisen vilkkuvalon. Pahensin tilannetta, huuto vain voimistui.


Nyt keskityin kunnolla. Poliisiautoon vain yksi pyöreäreunainen lamppu. Yes, ei huutoa. Jatkoin piirtämistä, Beibsin seuratessa tarkkasti tekemisiäni. Lopuksi aloin kirjoittamaan kaaran kylkeen tarvittavia kirjaimia ja aiheutin jälleen raivoamisen. Beibsi kihisi, että miksi pilaan poliisiauton.


Seuraava versio valmistui aikaisimmasta virheistä oppineena täsmällisesti Beibsin ohjeiden mukaan. Huh, olin niin onnellinen saadessani autolle hyväksynnän. MUTTA....

Sitten aloin tekemään Minibeibsin pyynnöstä kaivuria. Valitettavasti en vain ymmärtänyt tarpeeksi ajoissa piirrokseni paperin olevan jo Beibsin JO VALMIIKSI tekemä pinkki teos.

Tässä vaiheessa värikynät lensivät ilmaan.

Kirjoittajalla on onnekseen vain hyvin vähän kokemusta virkavallasta ja poliisiautoista. Hänen tulevat taideteokset näet Instagramista, Facebookista ja Twitteristä.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Koti-iskä88
Vauvavuosista selvinnyt.
Uhmaikäisten koettelema.

Pätkäöiden sankarit – vanhempien selviytymisopas julkaistiin syksyllä 2019.

Seuraa somessa:
Facebook
Instagram

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö blogini kanssa? Ota yhteyttä kotiiska88@gmail.com tai Sanoma Lifestylen mediamyyntiin.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018

Kategoriat

Instagram