Kaupallinen yhteistyö
Ainakin osa messuilijoista tarvitsi pientä huilia. Kuva: Koti-iskä88

Kaupallinen yhteistyö: Messukeskus

Messuilla käyntikö rentouttavaa lomaa? Ja vielä Lapsimessuilla? Varsinkin kun lapset ovat mukana? Normaalisti sanoisin ei. Meillä tuli kuitenkin mahdollisuus kokeilla Messukeskuksen uutta Holiday Inn Helsinki - Expo tapahtumahotellia. Tämä muutti asetelmia täysin.

Ensimmäiset kaksi tuntia Lapsimessuilla veivät voimat, vaikka emme olleet edes kiertäneet kuin murto-osan alueesta. Energioiden loppuessa alkaa yleensä sattua ja tapahtua. Tämä tarkoittaa, että normaalisti alkaisimme valmistautua kotiinlähtöön. Nyt kuitenkin köpöttelimme messuhotellin huoneeseen päiväunille. Tai no, minä menin päiväunille ja Beibsit harrastivat parkouria sängyn ja sohvan välillä. Haaveilemani päiväunet jäivät lyhyiksi, sillä pelkäsin herätessäni hotellihuoneen olevan kuin Mötley Crüen jäljiltä.

Messuhotelli mahdollisti kuitenkin huilaamisen messuilun välissä. Messukeskuksesta pääsee hotelliin sisäkautta, joten ihanasta lapsimessukuplasta ei tarvinnut poistua koko viikonlopun aikana. Kerrassaan ihanaa.

Hengailua messuhotellissa. Kuva: Koti-iskä88
Hengailua messuhotellissa. Kuva: Koti-iskä88


Mukavaa, oli myös mahdollisuus saada huoneesta ”perhehuone” yhdistämällä kaksi hotellihuonetta. Todellista luksusta! Jos haluaa nauttia messuista hieman rennommin ja ilman kiirettä, niin tämä yhdistelmä toimii. Eikä minua haitannut, että alakerrassa oli vielä mainio illallisravintola Platta. Terveiset keittiöön, homma toimii!

Lapsimessut, nähdään taas ensi vuonna!

Kirjoittaja oli puhumassa lapsimessuilla isyydestä ja vanhemmuudesta. Hän myös juoksi Beibsien perässä messuosastolta toiselle. Seuraa tulevia juoksenteluja Instagramista tai Facebookista.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Koti-iskä88
Vauvavuosista selvinnyt.
Uhmaikäisten koettelema.

Pätkäöiden sankarit – vanhempien selviytymisopas julkaistiin syksyllä 2019.

Seuraa somessa:
Facebook
Instagram

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö blogini kanssa? Ota yhteyttä kotiiska88@gmail.com tai Sanoma Lifestylen mediamyyntiin.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018

Kategoriat

Instagram