Sanotaan, että sotku kertoo eletystä elämästä. En tiedä kuka sanonnan on keksinyt. Varmaan joku, joka ei joudu siivoamaan joka päivä. Minulle sotku kertoo enemmänkin tulevasta ajasta mopin varressa.

Kuva: Koti-iskä88
Kuva: Koti-iskä88


Beibsit ovat alkaneet leikkimään keskenään, jopa niin hyvin, ettei minun tarvitse enää juoda kahviani kylmänä. Tämähän kelpaa minulle varsin hyvin, mutta leikkien jälkeen näky on joka kerta yhtä lohduton. Aivan kuin lastenhuoneessa olisi räjäytetty pommi. Kaikki lelut ovat lattialla, taulut heiluvat ja barbeilta puuttuu raajoja. Pölyn laskeuduttua alkaa räjähdyspaikan siivous. Yleensä tässä vaiheessa Beibsit katoavat mystisesti johonkin.

Kaikki lelut ovat lattialla, taulut heiluvat ja barbeilta puuttuu raajoja

Kieltämättä hieman minimalistisempi elämäntyyli on alkanut houkuttaa. Leluja voisi ainakin karsia rankalla kädellä. Ainakin niitä ärsyttävämpiä. Olisiko konmarituksesta apua? Vai pitäisikö vaan siirtyä järeempään siivouskalustoon, esimerkiksi lumikolaan?

Miten teillä selviydytään lelusotkuista? Vinkit jakoon!

Kirjoittaja siivoaa, jynssää ja lakaisee. Tuloksia on kuitenkin vaikea huomata. Hänen kotinsa sotkut voit analysoida Instagramista, Facebookista ja Twitteristä.

Kommentit (6)

Laara
1/6 | 

Aina kulkiessasi huoneesta toiseen nosta matkaasi 1-2 tavaraa ja vie ne paikalleen (mielellään siihen huoneeseen mihin olet menossa, ettei tule otettua turhia askelia) - tämä oikeasti toimii!

Toinen kikka on kutsua lapsi raivausleikkiin, koska isi eikä äiti osaa siivota, lapsen on pakko auttaa tai muuten lelu jos toinenkin on huomenna kadoksissa ( samalla voi piilottaa ne vittumaisimmat lelut). Ja viimeinen keino on tietysti UHKAILU, isi vie kaikki lelut työpaikalle jos ne ei ole 5min pakaillaan ;)

Vierailija
3/6 | 

Ihanaa kun lapset oikeasti leikkii jo keskenään (vaikka itkuunhan se monesti päättyy..) mutta pystyn niiiiin samaistumaan seinillä heiluviin tauluihin! No, koti on elämää varten, sisustetaan sitten kymmenen vuoden päästä.

Vierailija
4/6 | 

Meiltä löytyy 2v3kk jätkänpätkä, jonka kanssa olisi hauska kokeilla tällaisia 😍

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Koti-iskä88
Vauvavuosista selvinnyt.
Uhmaikäisten koettelema.

Pätkäöiden sankarit – vanhempien selviytymisopas julkaistiin syksyllä 2019.

Seuraa somessa:
Facebook
Instagram

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö blogini kanssa? Ota yhteyttä kotiiska88@gmail.com tai Sanoma Lifestylen mediamyyntiin.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018

Kategoriat

Instagram