Hippalot on Suomen vanhin lasten taidefestivaali. Kuva: Koti-iskä88

Suomessa on festareita joka viikonlopulle ja joka lähtöön. Ja onneksi niitä järjestetään myös lapsille! Meillä festarikesä on vasta kunnolla alkamassa, sillä Lasten taidefestivaali Hippalot ovat aivan nurkan takana. Hämeenlinnan Verkatehtaalla järjestettävillä Hippaloilla on tänä vuonna teemana Monsterit. 

Hippalot bailataan tänä vuonna 2.8.-5.8.2018. Viime vuonna festarikunto kesti läpi nelipäiväisen festarin, vaikka Minibeisi taisi viime vuonna sammua alueella pariin otteeseen. Festareillahan näin voi toisinaan käydä.

Viime vuoden festareilla Minibeibsi oli konttauskunnossa. Kuva: Koti-iskä88
Viime vuoden festareilla Minibeibsi oli konttauskunnossa. Kuva: Koti-iskä88

 

Hippaloilla on paljon maksutonta ohjelmaa, työpajoja ja näyttelyitä sekä myös maksullisia työpajoja, konsertteja, elokuvia ja teatteria. 

Meidän festarisuunnitelma:

Hippaloiden Hippo-lavalla on joka päivä klo 12 maksuton konsertti ja myös tänä vuonna esiintyjiksi on saatu kovia nimiä. Torstaina laitetaan diskohousut jalkaan ja sheikataan Sisidiskossa, perjantaina Katti Matikainen tarinoi reissukissan seikkailuistaan, lauantaina lauteilla on kohuyhtye Herra Heinämäki ja Lato-orkesteri ja sunnuntaina nautitaan Samae Koskisen melodioista. 

Viime vuonna fiilistelimme Hippo-lavan esityksiä, joka päivä. Kuva: Koti-iskä88
Viime vuonna fiilistelimme Hippo-lavan esityksiä, joka päivä. Kuva: Koti-iskä88Suunnitelmissa on ehdottomasti käydä Monsterit-työpajatorilla dubbaamassa dinosaurusten ääniä, muovailemassa fossiileja ja tekemässä monsteriasusteita. Työpajatorin rannekkeella pääsee moneen eri työpajaan ja viime vuonna täällä viihdyttiin mainiosti.

Mielenkiintoiselta kuulostaa myös Pomppupiha. Oletan, että Beibsit ehtivät hyppimään neljän päivän aikana muutaman tuhannen loikkaa Pomppuveistoksessa.

Beibsi nautti erilaisista työpajoista. Kuva: Koti-iskä88
Beibsi nautti erilaisista työpajoista. Kuva: Koti-iskä88

Avauspäivänä eli torstaina festarikunnon pitäisi olla vielä hyvä, aiomme käydä iltakonsertissa diggailemassa Närpiäisten musiikkiseikkailua. Hippaloiden koko ohjelman voit tarkastaa tästä.

Veikkaan, että jos jaksamme festaroida kaikki neljä-päivää niin saatan itsekin näyttää sunnuntaina hieman monsterilta. Saa nähdä miten käy. Raportoin jokaisen päivän festaritunnelmat blogiin heti kun olemme selvinneet festareilta majoitusalueelle. Stay tuned ja nähdään Hippaloilla!

Kirjoittajalla on Hippaloilla mukanaan kaksi energistä festarieläintä. Hän itse on festareiden ajan kuskina. Voit seurata heidän bailausta ja festarielämää myös Instagramista, Facebookista ja Twitteristä.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Koti-iskä88
Vauvavuosista selvinnyt.
Uhmaikäisten koettelema.

Pätkäöiden sankarit – vanhempien selviytymisopas julkaistiin syksyllä 2019.

Seuraa somessa:
Facebook
Instagram

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö blogini kanssa? Ota yhteyttä kotiiska88@gmail.com tai Sanoma Lifestylen mediamyyntiin.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018

Kategoriat

Instagram