Kesäkuu hujahti ja on jälleen aika käydä läpi Koti-iskä88:n kuukauden aikana koetut kärsimykset. Tässä kuussa uhmakasta kamppailua on käyty lähinnä Beibsin kanssa.

En muuten ymmärrä miksi uhmaikää kutsutaan tahtoiäksi. Sama kuin kutsuisi mustaa surmaa kesäflunssaksi. Aivan liian lempeä nimi kuvaamaan asian vakavuutta.


Päivänkakkara pehmentää tunnelmaa. Kuva: Koti-iskä88
Päivänkakkara pehmentää tunnelmaa. Kuva: Koti-iskä88Luulin jo pahimman olevan ohi. Kuinka väärässä olinkaan. Tämä kuva tiivistää oikeastaan koko kuukauden todella hyvin. Kyseistä tilannetta edelsi epäurheilijamainen käytös pihaleikeissä, joten päätin tuomarin roolissa poistaa Beibsin kentältä.

Sama kuin kutsuisi mustaa surmaa kesäflunssaksi."Sinä voit kyykistyä, isä" Kuva: Koti-iskä88
"Sinä voit kyykistyä, isä" Kuva: Koti-iskä88


Tässä toisessa kuvassa olemme Beibsien kanssa kaupungilla ja sade yllätti meidät. Kävin ostamassa äkkiä yhden sateenvarjon ja ajattelin meidän kaikkien mahtuvan sen alle. Kuinka väärässä taas olinkaan.

Beibsi otti varjon itselleen ja kertoi, että voin tulla varjon alle esimerkiksi kyykyssä tai kulkea konttaamalla samalla kun hän pitää varjoa. Tästä seurasi pitkä keskustelu, jonka jälkeen sain lopulta sateenvarjon itselleni. Tosin keskustelun meininki oli sama kuin tämän postauksen ensimmäisessä kuvassa.

Kirjoittaja on erotuomari, joka jakelee keltaisia ja punaisia kortteja pihapeleissä. Hän ei seuraa säätiedotuksia. Hänen selviytymistään uhmankatkuisessa maailmassa voit seurata Instagramista, Facebookista ja Twitteristä.

Kommentit (5)

Anon
1/5 | 

Sä kirjoitat tosi hauskasti! Erityisesti tuo tenavan epäurheilijamainen käytös hiveli tällä kertaa.

Torey
2/5 | 

Aahahaha! Niin hyvä taas! 😂

Meiltä löytyy 3v. kuopus, joka on itsepäinen sähikäinen noin muutenkin. Mutta uhma siihen päälle nyt niin voi avot meillä huutaa välillä kilpaa kaikki. Minäkin. Viimeistään siinä kohtaa kun lasten tappelu vie viimisetkin hermojen rippeet. 😅

JH
3/5 | 

Minä niiiiiin samaistun tähän, 2v pojan kanssa niiiiin ihana uhmavaihe, jonka luultiin jo helpottaneen, ei olisi pitänyt tätä pohtia ääneen, sillä kohta jo vedettiin pikku raivarit :D Onneksi välillä jaksaa naurattaakin...

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Koti-iskä88
Vauvavuosista selvinnyt.
Uhmaikäisten koettelema.

Pätkäöiden sankarit – vanhempien selviytymisopas julkaistiin syksyllä 2019.

Seuraa somessa:
Facebook
Instagram

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö blogini kanssa? Ota yhteyttä kotiiska88@gmail.com tai Sanoma Lifestylen mediamyyntiin.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018

Kategoriat

Instagram