Hikinen heinäkuu on ohi ja on taas aika valita sadoista uhmaisista hetkistä Kuukauden uhmahetket top-3. Olisin olettanut, että kuuma keli ja erityisesti yön kuumuus olisi saanut Beibsit todella äreiksi, mutta tuntuu, että kuumuus on vaikuttanut ainoastaan omaan pinnaani. Onneksi tästäkin kuusta selvittiin. Ei hyvin, mutta selvittiin kuitenkin.

1. Ensimmäisessä kuvassa palaamme aivan liian klassiseen tarinaan. Olimme hieman myöhässä ja yritin kiireessä saada autoon pakatuksi reissutavarat ja Beibsit. Beibsi pyysi kiltisti saisiko vielä banaanin. Neuvottelin mielestäni hyvän sopimuksen; haen hänelle vielä sisältä banaanin, jos hän menee jo istumaan autoon. Juoksin sisälle hakemaan banaania ja paluumatkalla aloin jo kuorimaan sitä ajan säästämiseksi. Ojensin banaanin Beibsille ja soppa oli valmis. Ilmeisesti neuvotellussa sopimuksessa ei puhuttu mitään avatusta banaanista. Myöhästyimme hieman lisää banaani-reklan vuoksi.

Kuva: Koti-iskä88
Kuva: Koti-iskä88

2. Hämeen linnan pihassa tuli myös klassinen tilanne nimeltään: "Ihan sama mitä sanot, mä olen niin kuin en kuuliskaan ja vaan istun tässä niin kauan kun hermostut". Toimiva taktiikka ja reklamaation syy: kotiinlähtö.

Kuva: Koti-iskä88
Kuva: Koti-iskä88

3. Viimeisenä jo aikaisemmin mainittu katastrofi Kiasmassa. Ehdoton klassikko. Tämä raivonäytös olisi pitänyt naamioida sovituksi taideperformanssiksi. Niin vaikuttava se oli esitys oli. Olisittepa olleet paikalla, niin olisitte kokeneet kuinka uskomaton akustiikka Kiasmassa onkaan. Tämän reklamaation syynä oli sattumanvarainen raivo yhteiskuntaa ja auktoriteetteja vastaan.

Performanssi Kiasmassa. Kuva: Koti-iskä88
Performanssi Kiasmassa. Kuva: Koti-iskä88

Kirjoittaja saa jatkuvasti reklamaatioita toiminnastaan. Hän pyrkii kuitenkin aina selvittämään reklamaation syyn ja parantamaan palvelukokemusta. Reklamaatioiden selvittelyä voit seurata Instagramista, Facebookista ja Twitteristä.

Kommentit (4)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Koti-iskä88
Vauvavuosista selvinnyt.
Uhmaikäisten koettelema.

Pätkäöiden sankarit – vanhempien selviytymisopas julkaistiin syksyllä 2019.

Seuraa somessa:
Facebook
Instagram

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö blogini kanssa? Ota yhteyttä kotiiska88@gmail.com tai Sanoma Lifestylen mediamyyntiin.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018

Kategoriat

Instagram