On jälleen aika kerrata kuukauden aikana tapahtuneita tilanteita. Tässä kuussa Beibsit ovat yrittäneet kuumentaa Koti-iskän kylmiä hermoja monella tapaa. Varsinkin viimeinen pari viikkoa on ollut täynnä kiukkua, nahistelua ja raivoa mitä kummallisemmista asioista. 

Ensimmäisessä kuvassa palaamme hetkeen, jossa olin juuri aloittanut ruoanlaiton. Vihannesten leikkaus on kuitenkin hankalaa, jos joku haluaa koko ajan syliin, joten päätin keksiä Beibseille vaihtoehtoista tekemistä. Näppäilin nopeasti Spotifyn päälle ja lasten disco oli käynnissä. Beibsit tamppasivat menemään pari biisiä innoissaan, mutta sen jälkeen reivit alkoivat vaihtua raivoon. Syynä oli tietenkin sama, kuin jokaisessa discossa; DJ soittaa paskaa musaa. Toteutin toiveita paremmin kuin kukaan tiskijukka, mutta lopulta mikään kappale ei käynyt. Valitettavasti, videomateriaalia ei tästä tilanteesta ole, mutta voitte kuvitella itse kuvaan äänimaailman.Koska talvi tuntuu vain jatkuvan ja jatkuvan, olemme ehtineet talviurheilla kyllästymiseen asti. Beibsi on oppinut hiihtämään hienosti ja on myös ylpeä taidostaan. Tosin kaatuessaan häntä ei saa auttaa ylös vaan hän haluaa suoriutua vaikeistakin suksisolmuista itse. Pari kertaa olen sen virheen tehnyt, että olen lumista taaperoa lumihangesta nostanut ja olen saanut joka kerta vastaani lumihirviön. Hienoa, että hän on päättänyt selviytyä itse!Kävimme taannoin Tampereella Muumimuseossa. Suosittelen lämpimästi, se on aivan mahtava paikka! Lähtiessä jätin Beibsit hetkeksi muumikirjastoon, sillä välin kun hain ulkovaatteet. Puolessa minuutissa ehtii tapahtua paljon. Minibeibsi oli ryöminyt kirjahyllyn ja seinän väliin ja naureskeli tuskaiselle isällensä. Samaan aikaan toinen juoksi jo toisessa päässä Tampere-taloa. Kuten aina kuulee sanottavan, uhma on vain vaihe. Eihän se loputtomiin voi jatkua? Eihän?Kirjoittaja on lasten discojen vihattu DJ, hiihtovalmentaja ja muumimuseofani. Hänen ja Beibsien seikkailuja voit seurata Facebookissa, Instagramissa ja Twitterissä.

Kommentit (6)

Vaiheet 3 ja 4 menossa.
1/6 | 

Meillä lapset on jo 8- ja 11-vuotiaat, ja juurikin lohdutin 2,5-vuotiaan isää tolla lauseella. Ja lisäsin perään "kunnes tulee uusi vaihe." Faktahan on se, että uhma loppuu siihen kun vanhemmat tottuu siihen. Sitten tulee murrosikä, joka on kuin uhma, mutta kirosanoilla höystettynä.

Vierailija
2/6 | 

Meilläkin vanhempi lapsi veti turbokilarit Tampere-talon ravintolassa. ❤️ Raahasin hänet sieltä aulaan huutamaan ja rimpuilemaan, pieni vauva toisessa käsipuolessa. Oli kyllä erihohdokasta...

Vierailija
3/6 | 

Meillä on oma tahtovaihe käynnissä, kun saa jäähyjä siitä että heittelee autoja kivillä, lumipaakuilla ja jääkököillä niin tulee ihan raivoisa kilari huutaa, itkee ja raivoo niin että kengätkin lentää jalasta. Välillä odotan kauhulla sitä mitä sitten kun lapset ovat teini-iässä meidän elämästä tulee.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Koti-iskä88
Vauvavuosista selvinnyt.
Uhmaikäisten koettelema.

Pätkäöiden sankarit – vanhempien selviytymisopas julkaistiin syksyllä 2019.

Seuraa somessa:
Facebook
Instagram

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö blogini kanssa? Ota yhteyttä kotiiska88@gmail.com tai Sanoma Lifestylen mediamyyntiin.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018

Kategoriat

Instagram