Kuukauden uhmahetket - blogisarjan tämänkertaisessa osassa keskitymme pukemiseen. Pukeminenhan voi olla hankalaa jokaisena vuodenaikana, mutta erityisen haasteellista se on talvella. Vaikeinta on sen aloittaminen. Ensin pitää myydä idea uloslähtemisestä koko perheelle. Tässä vaiheessa kohtaan yleensä vahvaa vastarintaa ehdotukselleni. Niin sanallista, kuin fyysistä vastarintaa. Kuvasta näet, mitä tarkoitan.

On taas se aika vuodesta, kun lähtemiseen menee hieman enemmän aikaa. Kuva: Koti-iskä88
On taas se aika vuodesta, kun lähtemiseen menee hieman enemmän aikaa. Kuva: Koti-iskä88


Marraskuussa pukeminen oli haastavaa, koska Beibsit olivat hieman vastahakoisia pukemaan esimerkiksi hanskoja. Tai jos ne olikin saatu puettua päälle, niin viimeistään ovensuussa ne olivat jo lentäneet kädestä pois. Onneksi säät hieman kylmenivät, joten hanskojen riisuminen väheni radikaalisti. 

Viime talven pukemisurakkaan verrattuna uskoisin tästä talvesta tulevan helpompi. Beibsit ovat kasvaneet ja pukeminen sujuu, kunhan sen saa aloitetuksi.

Kuukauden lapsiperheen sananlaskut:
Ei taapero käskien pue 
Kyllä pötköttäminen aina pukemisen voittaa


"Hei lähdetään ulos, tulkaa pukemaan"
"Hei lähdetään ulos, tulkaa pukemaan"


Kirjoittaja odottaa muistelee kaivaten kesää. Ei sään, vaan helpomman pukemisen takia. Vaatteiden päälle laittoa voit seurata Instagramista, Facebookista ja Twitteristä.

Kommentit (2)

Unska
1/2 | 

Ah uloslähtemiset! Ehkä se pukeminen on kakaroiden mielestä niin kivaa, että sitä pitää pitkittää tuskanhikeen saakka 🙈 Nim. I feel ya!-88

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Koti-iskä88
Vauvavuosista selvinnyt.
Uhmaikäisten koettelema.

Pätkäöiden sankarit – vanhempien selviytymisopas julkaistiin syksyllä 2019.

Seuraa somessa:
Facebook
Instagram

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö blogini kanssa? Ota yhteyttä kotiiska88@gmail.com tai Sanoma Lifestylen mediamyyntiin.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018

Kategoriat

Instagram