Toukokuu on loppusuoralla ja on jälleen aika koota pakettiin Kuukauden uhmahetket. Tuntuu, että viimeinen viikko on ollut hieman tavallista kireämpi ja uhmakkaampi. Beibsi on asettanut minut "mutelle", eli kaikki mitä sanon menee ohi korvien. Minibeibsi on jatkanut mielensäpahoittamista tuttuun tapaansa.

Tässä Toukokuun Top 3:

1.

Vaikeudet alkoivat kisaliivistä Kuva: Koti-iskä88
Vaikeudet alkoivat kisaliivistä Kuva: Koti-iskä88


Kävimme Beibsien kanssa osallistumassa Hippokisoihin. Ennen kisoja Minibeibsi halusi pukea päällensä Pink Floyd-paidan. Olisi tässä vaiheessa jo pitänyt tajuta, mutta asia valkeni minulle vasta kentällä kun kisaliivi piti laittaa päälle. Ilmeisesti en artikuloinut Minibeibsille asiaa tarpeeksi selvästi ja hän luuli menevänsä Hippikisoihin. Mikä pettymys.

Hippikisat vaihtuivat Hippokisoihin. Kuva: Koti-iskä88
Hippikisat vaihtuivat Hippokisoihin. Kuva: Koti-iskä88Juoksu ja pallonheitto kiinnostivat yhtä paljon kuin liivin pukeminen. Lopulta kirmasin 30 metriä Minibeibsi sylissäni. Beibsit saivat mitalin ja mielestäni tämän reissun jälkeen minunkin olisi kuulunut saada.

2.
Olimme Beibsien kanssa juhlissa ja suuressa juhlapaikassa oli yksi ainoa paikka mihin ei saanut mennä. Tietenkin sinne piti päästä. Saisipa tuollaisia kylttejä hampaiden harjauksen ajaksi vessaan ja ulko-ovelle kun pitäisi alkaa pukemaan ulkovaatteita.

Vietimme tässä tovin jos toisenkin. Kuva: Koti-iskä88
Vietimme tässä tovin jos toisenkin. Kuva: Koti-iskä883. 
Tässä kuvassa Minibeibsi on juuri syönyt jäätelönsä ja huomaa, että minä en ole ehtinyt edes aloittamaan. Minibeibsi innostui vielä avaamattomasta jäätelöstäni ja alkoi vaatimaan sitä itselleen. Lopulta nautiskelin jäätelöni kuunnellen ja katsellen raivoavaa ämpäripäätä.

Ämpärimökötys. Kuva: Koti-iskä88
Ämpärimökötys. Kuva: Koti-iskä88Ämpäriraivo. Kuva: Koti-iskä88
Ämpäriraivo. Kuva: Koti-iskä88Katso myös Huhtikuun uhmahetket.

Kirjoittaja on yleisurheiluvalmentaja, portsari ja jäätelönautiskelija. Hänen ja Beibsien uhmahetkiä voit seurata Instagramista, Facebookista ja Twitteristä.

Kommentit (2)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Koti-iskä88
Vauvavuosista selvinnyt.
Uhmaikäisten koettelema.

Pätkäöiden sankarit – vanhempien selviytymisopas julkaistiin syksyllä 2019.

Seuraa somessa:
Facebook
Instagram

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö blogini kanssa? Ota yhteyttä kotiiska88@gmail.com tai Sanoma Lifestylen mediamyyntiin.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018

Kategoriat

Instagram