Toisinaan tulee ohittamattomia tarjouksia, joiden vuoksi voisi lähteä maailman ääriin. Tällä kertaa tarvitsi lähteä vain Helsinkiin asti. Meille tuli tilaisuus päästä maistamaan Viking Linen uudistunutta lasten buffettia. Siis minä saisin kerrankin ihan huoletta ja luvan kanssa syödä lastenbuffetista!?


Kyllä!

Lähdimme matkaan ja junamatka Helsinkiin sujuikin suhteellisen mukavasti. Olimme hyvissä ajoin terminaalissa odottamassa. Tarkoitan siis aivan liian hyvissä ajoin, sillä tyhjä terminaali ei inspiroinut muuhun kuin parkour-harrastuksen aloittamiseen. Vihelsin leikin poikki hyvissä ajoin ennen kuin käy pahasti, enhän halunnut buffetin menevän sivusuun. Minibeibsi ei tätä kuitenkaan purematta niellyt vaan ilmaisi suuttumuksensa, jo tutuksi tulleella tavalla.

Välitön palaute isälle. Kuva: Koti-iskä88
Välitön palaute isälle. Kuva: Koti-iskä88

Mökötys loppui kun pääsimme laivaan ja buffetin ääreen. Otin kaksi lautasta ja aloin lapata Beibseille herkkuja lautaselle. Kun Beibsit alkoivat syömään, lähdin hakemaan odottamaani lasten buffet-annosta itselleni. Pöytään istuttuani annokseni kanssa Beibsit lopettelivat aterioinnin ja sanoivat kiitos. Kun yhteisestä päätöksestä molemmat katosivat pöydän alle.
 

HAU! HAU! HAU!

Yhteinen suunnitelma jatkui eläimellisissä merkeissä, sillä haukunnan lisäksi ryömintä jatkui kohti buffettia. Peräkkäin. Haukkuen.

Perhebloggaajan glamour-elämä. Kuva: Koti-iskä88
Perhebloggaajan glamour-elämä. Kuva: Koti-iskä88

Who let the dogs out?!


Ulkoilutin koiria ja kävin välillä haukkaamassa lisää ruokaa. 

Ryhmä-Hau. Kuva: Koti-iskä88
Ryhmä-Hau. Kuva: Koti-iskä88

Ulos lähtiessä Minibeibsi harrasti taas parkouria ja kaatui korokkeelta. Pois laivasta kävellessäni oloni oli yhtä uupunut kuin vuonna 2007 abiristeilyn jälkeen. Vaikka tämä laiva ei edes poistunut satamasta.

Yhteistyössä Viking Line.

Kirjoittajan mukaan reissaamiseen lasten kanssa tarvitsee kylmiä hermoja, aikaa ja kestävyyttä. Hänen glamour-elämäänsä voit seurata Instagramista, Facebookista ja Twitteristä.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Koti-iskä88
Vauvavuosista selvinnyt.
Uhmaikäisten koettelema.

Pätkäöiden sankarit – vanhempien selviytymisopas julkaistiin syksyllä 2019.

Seuraa somessa:
Facebook
Instagram

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö blogini kanssa? Ota yhteyttä kotiiska88@gmail.com tai Sanoma Lifestylen mediamyyntiin.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018

Kategoriat

Instagram