Kuva: Koti-iskä88

Olen lähdössä Beibsien kanssa Lapsimessuille. Suunnitelmana on olla kaksi päivää messuhulinassa. Kahden lapsen kanssa. Selviänköhän?

Messusavottaa helpottaakseni olen laatinut listan mitä ainakin pitää Lapsimessuilla nähdä:

Papu-vaatemerkillä on Lapsimessuilla Nakkikioski
, joten sinne kannattaa suunnata lounasaikaan tai jos muuten alkaa hiukoa. Papu paljastaa SPRING SAUSAGES-mallistonsa ja onkin mielenkiintoista nähdä onko kyseessä kabanossi-tyylistä tavaraa vai tuhtia raakamakkaraa. 

Meidän Perhe & Vauva ovat tottakai myös messuhulinassa mukana. Täällä pitää käydä, koska osastolta löytyy pallomeri! Meidän Perhe & Vauva järjestävät Neuvola-lavalla Parisuhdeneuvolan, jossa käsitellään joka päivä parisuhteeseen liittyviä asioita. Itseäni kiinnostaa erityisesti lauantaina klo 16 luento aiheesta: Työnjako perheissä. Jospa olen tietämättäni aina tehnyt liikaa kotitöitä!?

Haluaisin myös käydä kuuntelemassa Anne-Mari Jääskisen "Tunteet näkyviksi" Lapsen tunnetaitojen tukeminen luennon, mutta Beibsien tunnekuohujen aikana keskittyminen on minulle vaikeaa. Ehkä otan tunnetaitojen tukemisen vinkit samantien käytäntöön? Jos se onnistuu niin osallistun myös Mindfulness- luennolle.

Joraaminen nyt ei ainakaan jää välistä! JamKidsin osastolla pääsee soittamaan ja laulamaan. Meidän trio käy täällä varmasti esiintymässä. 

Koti-iskä88 ja Beibsit treenaavat yhteissoittoaan Lapsimessuja varten. Kuva: Koti-iskä88
Koti-iskä88 ja Beibsit treenaavat yhteissoittoaan Lapsimessuja varten. Kuva: Koti-iskä88


Kikattava Kakkiainen esiintyy lauantaina klo 12 Vekara lavalla. Nähtiin Kakkiainen viime vuonna ja keikan jälkeen jäin jumiin innokkaan yleisömassan ja Kakkiaisen väliin. Siitä oppineena valitsen keikan fiilistelypaikkani paremmin.

Koti-iskä88 jäi Kikattavan Kakkiaisen ja yleisön väliin puristuksiin Hippaloilla vuonna 2017. Kuva: Koti-iskä88
Koti-iskä88 jäi Kikattavan Kakkiaisen ja yleisön väliin puristuksiin Hippaloilla vuonna 2017. Kuva: Koti-iskä88


Lapsimessuilla on monenlaisia leikkialueita kuten seikkailualue ja lasten liikennekaupunki. Kokemuksesta tiedän, että kun yhdistää lapset ja liikenteen niin meno tulee olemaan yhtä villiä kuin Bangkokissa ruuhka-aikaan. Pakkohan täällä on silti käydä!

Miinan ja Manun osastolla voi selvittää Vanhan linnan salaisuuden. Sen aion tehdä, koska arvoituksen ratkaisseet saavat palkinnon. Käymme myös takuuvarmasti katsomassa Satuhahmokulkueen joka päivä klo 14. Katsotaan pysyvätkö Beibsit aisoissa vai pitääkö päästä halailemaan kesken kulkueen. 

Lisäksi messuilla pyörii meidän kulkue. Tulkaa moikkaamaan! Ja jos näette Beibsit juoksentelemassa yksin messuilla laittakaa mulle viestiä Instagramissa, Facebookissa tai Twitterissä.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Koti-iskä88
Vauvavuosista selvinnyt.
Uhmaikäisten koettelema.

Pätkäöiden sankarit – vanhempien selviytymisopas julkaistiin syksyllä 2019.

Seuraa somessa:
Facebook
Instagram

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö blogini kanssa? Ota yhteyttä kotiiska88@gmail.com tai Sanoma Lifestylen mediamyyntiin.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018

Kategoriat

Instagram