Kuva: Koti-iskä88

Lapsimessut lähestyy! Tuo koko perheen tapahtumahan vietetään Helsingin Messukeskuksessa 12.4 - 14.4.2019. Olemme suuntaamassa Beibsien kanssa paikalle ja siksipä keräsimme menovinkit messuviikonlopulle.

Siellä missä pallomeri – siellä myös Beibsit. Pakkohan Harri Hyljettäkin on moikata ja samalla voisin tähytä tarjouksia M/S Rom…Silja Linelle. Viime laivareissusta onkin hetki aikaa, eikä ihme sillä meininki oli näin rajua Skidit Risteilyllä.

Jamkids osasto nousi viime vuonna meidän perheen suosikiksi. Olemme aivan varmasti jälleen menossa nonstop-soittopajaan. Minibeibsi onkin harjoitellut jo ilmakitaran soittamista urakalla, joten hyvä saada soiva peli käteen. Niin ja sama koskee isäänsä.

Bänditreenit viime kesän Skidit Festareilla. Kuva: Koti-iskä88

Mimmit musapatti on uusi tuttavuus, mutta taidetaan käydä laittamassa jalalla koreasti heidän konsertissaan. Ainakin tämä kuulostaa mielenkiintoiselta: ”Interaktiivisessa ja vauhdikkaassa konsertissa lapset oppivat uusia asioita matematiikasta, luonnosta, avaruudesta, elämän synnystä, kestävästä kehityksestä, tyttöjen oikeuksista, englantia, kemiaa ja fysiikkaa, arjen sekä sosiaalisia taitoja.” Tämä siis su klo 12.30 Vekara-lavalla.

Kävimme katsomassa satuhahmojen kulkuetta viime vuonna ja Beibsit olivat haljeta onnesta. Pakko ne on halata tänäkin vuonna. Tämä hauskuus on su klo 14.00!

Paikalla on myös virkavalta. Minibeibsi kävikin tutustumassa viimeksi poliisiauton selliosastoon. Parempi se on nuorena kokeilla, niin ei tarvitse sitten enää vanhempana.

Neuvola-lavalla on jos jonkinmoista mielenkiintoista puheenvuoroa. Itse aion mennä seuraamaan Etä-äiti blogin Helkan puheenvuoron su klo 11.30 , Herkkä mies blogin Samuelin puheenvuoron su klo 14.30, ja tietenkin sormiruokailun kuningatteren eli Simppelin sormiruokailun Marjutin puheenvuoro la klo 10.30.

Niin ja olenhan minäkin siellä Neuvola-lavalla! Lauantaina klo 12 mennään aiheella nimeltä: Isä 2.0. Ajattelin käydä läpi vanhemmuutta omasta näkökulmastani ja pohtia mitä pitäisi tehdä, jotta lapsillamme olisi entistä paremmat lähtökohdat olla jonain päivinä vanhempia.

Tulkaa moikkaa, nähdään messuilla!

Kirjoittaja etsii messuilta yleensä eniten omia lapsiaan. Messufiilistelyä ja muita hetkiä voit seurata Instagramista ja Facebookista.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Koti-iskä88
Vauvavuosista selvinnyt.
Uhmaikäisten koettelema.

Pätkäöiden sankarit – vanhempien selviytymisopas julkaistiin syksyllä 2019.

Seuraa somessa:
Facebook
Instagram

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö blogini kanssa? Ota yhteyttä kotiiska88@gmail.com tai Sanoma Lifestylen mediamyyntiin.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018

Kategoriat

Instagram