Todennäköisesti unohdat laskea kuinka monta desiä kaurahiutaleita olet jo kaatanut kattilaan, koska molemmat lapset roikkuvat jaloissasi. Kuva: Koti-iskä88

Tervehdys kaikille kotikokeille! Toivepostauksena kirjoittelen teille reseptiä tähän meillä todella suosittuun kaurapuuroon. Tästä herkusta voit kätevästi tehdä myös vegaaniversion.

Resepti (kahdelle)

  • 3-4 dl kaurahiutaleita
  • 5 dl maitoa
  • Suolaa oman maun mukaan, mutta tietenkin neuvolan saantisuosituksia kunnioittaen.
  1. Ehdota lapsille aamupalaksi puuroa. Lapset hyväksyvät ehdotuksesi kerrankin samantien. Sitten selität nälkäisille lapsille että puuron teossa kestää hetki.
  2. Laita hellan levy päälle ja ala mittaamaan aineita kattilaan. Huom. todennäköisesti unohdat laskea kuinka monta desiä kaurahiutaleita olet jo kaatanut kattilaan, koska molemmat lapset roikkuvat jaloissasi.
  3. Sekoita koko ajan kunnes kiehuu. Tai kunnes olohuoneesta kuuluu kiljumista.
  4. Noin 5 minuuttia sekoiteltuasi puuroa huomaat että olet unohtanut laittaa levyn päälle. Laita se nyt päälle ja palaa kohtaan kolme.
  5. Puuro kiehuu. Kaada se puurolautasille jäähtymään. Tässä voi kestää yllättävän kauan.
  6. Hae puuron jäähtyessä marjoja puuron päälle pakkasesta tai pusikosta. Keräilyretken jälkeen puuro onkin valmista. Jos on kesä ja lapset seurasivat sinua ulos, voitte nauttia puuron ulkona koska tuskin saat heitä takaisin sisälle ennen iltaa.

Keskivaikea kaurapuuro. Kuva: Koti-iskä88
Keskivaikea kaurapuuro. Kuva: Koti-iskä88

Kirjoittaja on kattiloiden kauhu ja puurokauhojen kuningas. Hänen pihassaan kasvaa vattuja ja pakkasesta löytyy toissavuotisia viinimarjoja. Hänen kokkailujaan voit seurata myös Instagramista, Facebookista ja Twitteristä.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Koti-iskä88
Vauvavuosista selvinnyt.
Uhmaikäisten koettelema.

Pätkäöiden sankarit – vanhempien selviytymisopas julkaistiin syksyllä 2019.

Seuraa somessa:
Facebook
Instagram

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö blogini kanssa? Ota yhteyttä kotiiska88@gmail.com tai Sanoma Lifestylen mediamyyntiin.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018

Kategoriat

Instagram