Alkukesästä julkaistiin Koti-iskä88:n ensisingle, joka käsitteli vanhemmuutta ja sitä, kun välillä tekisi mieli sanoa muutakin kuin hitsi. Biisin suosio sai minut lähtemään kiertueelle. Koska en saanut Beibseille lapsenvahtia koko kesäksi, jouduin jättämään suven suurimmat festariesiintymiset mm. Provinssissa, Ruisrockissa ja Flowssa väliin. Mutta tien päälle päästiin silti!

Yhden keikan kesäkiertue kulki nimellä : Valot sammuu, Beibsit ei - Tour 2018

Katso ensiesiintyminen ja kesäkiertue -video alta:

Koska biisimateriaalia ei ole 3 minuuttia kestävää kappalettamme enempää, keskityimme bändin kanssa jammailemaan, huudattamaan yleisöä ja pitämään hauskaa. Pidin myös melko pitkiä välispiikkejä. Lopulta keikasta tulikin 15 minuuttia kestävät sähäkät jamit. Yleisö oli älytön. Tunnelma oli mahtava. Bändi oli iskussa. Ensimmäinen keikka oli parempi, kuin ensimmäiset kerrat noin yleensä.

Nyt jään määrittelemättömän pituiselle keikkatauolle. 

Kirjoittajan kappaleen voi kuunnella Spotifysta ja Youtubesta. Hänen arkista artistielämää voi seurata Instagramista, Facebookista ja Twitteristä

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Koti-iskä88
Vauvavuosista selvinnyt.
Uhmaikäisten koettelema.

Pätkäöiden sankarit – vanhempien selviytymisopas julkaistiin syksyllä 2019.

Seuraa somessa:
Facebook
Instagram

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö blogini kanssa? Ota yhteyttä kotiiska88@gmail.com tai Sanoma Lifestylen mediamyyntiin.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018

Kategoriat

Instagram