Kuukauden uhmahetket - blogisarjassa perehdymme tällä kertaa pötköttelyn maailmaan. Nyt ei ole kyseessä mikään rauhallinen sunnuntaipötköttely sohvalla, vaan uhmakkuuden värittämä kapinointimalli, jota lapset monesti käyttävät ilmaistessaan erimielisyytensä asiasta vanhemmille. Erityisen tehokasta (lue: vanhempia rassaavaa) tämä makoilu on julkisilla paikoilla, kuten kaupan kassalla, ravintolassa tai vaikkapa keskellä suojatietä.

Tässä tämän kuukauden uhmapötköttelyt top 3: 

1.


Uhmapötkötä, kun tunnet kokeneesi vääryyttä. Kuva: Koti-iskä88
Uhmapötkötä, kun tunnet kokeneesi vääryyttä. Kuva: Koti-iskä88


Uhmapötkötys toimii tilanteissa, joissa tunnet kokeneesi vääryyttä. Kuten tässä kuvassa, jossa keinuminen on keskeytetty vanhemman toimesta. Keinu on otettu kokonaan irti, mikä voi kuulostaa moneen korvaan radikaalilta toimenpiteeltä. Uhmapötkötyksen avulla voi purkaa turhautumistaan ja kertoa kokeneensa vääryyttä.

2.

Uhmapötkötys toimii, kun väsyttää. Kuva: Koti-iskä88
Uhmapötkötys toimii, kun väsyttää. Kuva: Koti-iskä88


Uhmapötkötys toimii myös tehokkaasti, kun et vaan jaksa tehdä mitään. Pukeminen esimerkiksi voi välillä tuntua ylitsepääsemättömän vaikealta. Pötköttämällä kerrot, että kyseinen asia ei voisi vähempää kiinnostaa. Tehoa voi lisätä pötköttämällä kimpassa.

Tehoa voi lisätä pötköttämällä kimpassa.

3.

Uhmapötkötys on tehokasta julkisilla paikoilla. Kuva: Koti-iskä88
Uhmapötkötys on tehokasta julkisilla paikoilla. Kuva: Koti-iskä88


Uhmapötköttää voit myös silloin, kun sinulla olisi vielä energiaa, mutta joku muu käskee lähtemään kotiin. Tämä ainakin hidastaa lähtöä ja saat nauttia vielä ajastasi. Tässä kuvassa Beibsit ottavat kaiken irti ajastaan Prismassa.

Kirjoittaja tykkää itsekin pötkötellä. Hänen pötköttelyitään ei kuitenkaan juuri näy Instagramissa, Facebookissa eikä myöskään Twitterissä.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Koti-iskä88
Vauvavuosista selvinnyt.
Uhmaikäisten koettelema.

Pätkäöiden sankarit – vanhempien selviytymisopas julkaistiin syksyllä 2019.

Seuraa somessa:
Facebook
Instagram

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö blogini kanssa? Ota yhteyttä kotiiska88@gmail.com tai Sanoma Lifestylen mediamyyntiin.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018

Kategoriat

Instagram