Tavallinen kauppareissu voi näyttäytyä aikuisen silmin hyvinkin rutiininomaselta toimitukselta.

Nappaan roskakaapista tyhjät pullot, eteisestä pahvit ja kestokassit. Sitten hurautan kaupan pihaan. Kierrätän pahvit ja palautan pullot. Olen iloinen, jos löytyy lukitsemattomat ostoskärryt, sillä kärrypoletti on taas hukassa ja lompakossa ei ole yhtään kolikkoa. Sitten kierretään osastot muun lauman mukana samaan kiertosuuntaan; taloustavarat, vihannekset ja hedelmät, lihahylly, maitohylly. Tässä kohtaa voi heittäytyä hurjaksi ja mennä hakemaan munia ja voita ennen maitoa. Tai sitten vasta maidon jälkeen. Juustot, leivät ja sitten yksi saunakalja. Lopuksi vähän pastaa ja pakasteet. Sitten kassalle ja autolla kotiin. 

Lisätäänpäs yhtälöön lapsi. 
 

Eteisessä kapuan pahvimajaan ja juoksen kangaskassia pään yläpuolella viittana heilutellen. Loput kangaskassit levitän lattialle matoiksi. Kappas, tyhjien pullojen kassi kolisee kivasti, kun sitä vähän potkii. Äh nyt pitääkin mennä autoon istumaan. En kyllä yhtään jaksaisi istua autossa, kun isi käy viemässä hienon majan roskikseen byäääääähhhhh. Autokärryyn ei tarvita polettia ja niillä on parasta kurvailla pitkin käytäviä. Kaahailen pitkin käytäviä kuin Räikkönen. Vasen kaarre, oikea käännös, kovempaa, ykköstä silmään! Tööt tööt!

Jahas ollaankin jo tässä vihanneshyllyillä. Haluan painaa nappulaa! Miksi vaa' at ovat niin korkealla, että yltän painamaan vain banaanien nappulaa? Noh painan varuiksi myös näitä kaikkia muita nyt kun isi nosti minua. Hei tuolla onkin maitohylly, lähdenpäs sinne juoksemaan!


Ahaa isi haluaa, että ajan taas autoa vaikka Suzukan GP on jo ajettu.

Noh istun hetken ratin takana ja sitten teen elokuvastunttityylisen hypyn pois autosta. Hahaaa menenkin valitsemaan jogurttia, kun isi etsii kananmunia. Juustohyllyllä en kyllä yhtään enää jaksa. Taidan vaan huutaa kovaa, jos vaikka isi tajuaisi että nyt pitää mennä kotiin. Ei hitto ei se tajua, noh juoksen piiloon pasta- ja murohyllyjen väliin. Kukkuu! Täällä olen! ÄÄÄÄÄÄÄH en halua kärryyn takaisin! Makaan vaan tässä lattialla ja rimpuilen, jos isi yrittää nostaa. Noh nyt se lahjoo mua rusinoilla. Okei faija hyväksyn lahjuksen ja mussutan rusinat kassajonossa. Taas nolona annat tyhjät pahvit kassalle ja minä en halua mennä autolla kotiin. Yhyyyyyy...

Tässä videokooste Minibeibsin ajotaidoista kaupan käytävillä:
 

Näihin tunnelmiin päättyy tämä ralli.

Kirjoittaja on arjen tylsyyttä vastaan taistelija, pienten F1-kuskien tallipäällikkö ja polettien hukkaaja. Hän pyrkii ottamaan enemmän mallia lapsista, sillä lapset osaavat nauttia myös arjen tavallisista asioista. Tulevat kaupparallit näet parhaiten seuraamalla häntä Instagramissa, Facebookissa ja Twitterissä.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Koti-iskä88
Vauvavuosista selvinnyt.
Uhmaikäisten koettelema.

Pätkäöiden sankarit – vanhempien selviytymisopas julkaistiin syksyllä 2019.

Seuraa somessa:
Facebook
Instagram

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö blogini kanssa? Ota yhteyttä kotiiska88@gmail.com tai Sanoma Lifestylen mediamyyntiin.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018

Kategoriat

Instagram