Joulu tulee, olen valmis. Kuva: Koti-iskä88

Minibeibsillä on muumijoulukalenteri. Jokaisesta luukusta tulee pieni muumihahmo tai muumien huonekalu. On tullut muumipeikkoa, myytä, niiskuneitiä, tuolia ja pöytää. Huonekalut eivät ole ihan kiinnostaneet samanlailla kuin hahmot, mutta herra on ollut tyytyväinen kaikkiin luukkuihin. 

Olemme avanneet kalenteria aamuisin, mutta eräänä päivänä en ollut mukana avausseremoniassa, joten kysyin Minibeibsiltä mitä hän sai kalenterista. Minibeibsi poistui kysymykseni jälkeen paikalta ja palasi hetken päästä. Kädessään hänellä oli suuri laiva, joilla muumit voivat seilata. Ihastelin, että ompa hieno tuommoinenko tuli kymppiluukusta, vau! Sitten epäilykseni heräsivät. Miten 9.luukusta tulee pieni tuoli ja 10. luukusta valtava laiva. Eihän se kai niin voi mennä?

Astelin keittiöön, jossa kalenteria säilytetään. Kalenteri löytyikin keskeltä lattiaa ja aivan niin kuin arvelinkin; valtava 24.luukku oli auki. 

Jouluisen tarinan opetus: Joulu tulee lasten kanssa tavallista nopeammin.

Kirjoittaja pahoittelee, että spoilasi 24.luukun salaisuuden. Voit kostaa hänelle kertomalla mitä 10.luukussa on, sillä heillä se on nyt uusi 24. luukku. Luukkujen avausta voit seurata Instagramista, Facebookista ja Twitteristä.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Koti-iskä88
Vauvavuosista selvinnyt.
Uhmaikäisten koettelema.

Pätkäöiden sankarit – vanhempien selviytymisopas julkaistiin syksyllä 2019.

Seuraa somessa:
Facebook
Instagram

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö blogini kanssa? Ota yhteyttä kotiiska88@gmail.com tai Sanoma Lifestylen mediamyyntiin.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018

Kategoriat

Instagram