Kaupallinen yhteistyö
Pääsimme testaamaan entisaikojen lapsiparkkia. Kuva: Koti-iskä88

Kaupallinen yhteistyö: Reima

Tänä vuonna olemme reissanneet Beibsien kanssa aktiivisesti Helsingissä. Junamatka pääkaupunkiin on usein pieni koettelemus niin isälle, Beibseille kuin myös kanssamatkustajille. Tästä huolimatta jokainen reissu on ollut sen arvoinen, sillä Helsingissä riittää tekemistä lapsiperheille.

Siksi olikin mahtavaa, kun Reima pyysi meitä lähtemään tutkimusretkelle liittyen heidän uuteen Reima Cities - palveluun. Se esittelee kaupunkeja eri puolilta maailmaa ja auttaa perheitä olemaan aktiivisia lomalla - tai löytämään jotain uutta tutusta kaupungista. 

Pidemmittä puheitta, päästetään Beibsit irti. 

Lasten taidepuisto "Elämän kukka" osoittautui oivaksi paikaksi, vaikka tohtori Beibsi totesikin useimmat eläinpatsaat sairaiksi. 

Toisena kohteena tutustuimme kaikille tuttuun, MUTTA meille tuntemattomaan Seurasaareen. Minä pidin rauhallisesta(?!) tunnelmasta. Beibsi tontusta. Minibeibsi ötököiden liiskaamisesta.
 

On hienoa olla mukana Reima Cities-palvelussa. Toivottavasti meidän reissuryhmän sekä muiden bloggareiden videot inspiroi perheitä lähtemään seikkailulle jo ennestään tuttuihin paikkoihin, kuin myös uusiin kohteisiin. Meillä oli niin hauskaa, että kukaan ei muistanut edes kiukutella!

Kirjoittajalla ja Beibseillä oli niin hauskaa, että kukaan ei muistanut edes kiukutella. Heidän seikkailujaan voit seurata Instagramista, Facebookista ja Twitteristä.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Koti-iskä88
Vauvavuosista selvinnyt.
Uhmaikäisten koettelema.

Pätkäöiden sankarit – vanhempien selviytymisopas julkaistiin syksyllä 2019.

Seuraa somessa:
Facebook
Instagram

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö blogini kanssa? Ota yhteyttä kotiiska88@gmail.com tai Sanoma Lifestylen mediamyyntiin.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018

Kategoriat

Instagram