”Isi, tahdon koiran”
”Isi, tahdon kissan”
”Isi, tahdon papukaijan”


Neljävuotias Beibsi on toivonut monen moista lemmikkiä itselleen. Toitotusta omasta lemmikistä on jatkunut jo pitkään mutta epäilin pitkään, pystyykö neljävuotias pitämään huolta lemmikkieläimestä, sillä edes barbien päät eivät aina tunnu pysyvän hartioiden välissä.

Kukaan ei ole myöntänyt syyllisyyttään. Kuva: Koti-iskä88
Kukaan ei ole myöntänyt syyllisyyttään. Kuva: Koti-iskä88

On paljon helpompi hommata lapselle lemmikki, kuin kuunnella jankkausta siitä

Rajansa se on kuitenkin minunkin kärsivällisyydellä. On paljon helpompi hommata lapselle lemmikki, kuin kuunnella jankkausta siitä. Samallahan siinä sitten selviää, miten vastuunotto elävästä luontokappaleesta onnistuu. Ja ainahan sitä voi sitten hankkia uuden.

Lemmikin hommaaminen oli yllättävän helppoa ja näky lapseni kasvoilla oli vailla vertaa lemmikin nähtyään. Oma isä oli hoitanut homman kotiin – vain parasta minun tyttärelleni.

Löysin tämän lemmikin kellariin mennessäni. Siinä se kiipesi langalle kuin laulussa konsanaan. Beibsi antoi hämähäkille nimeksi Tati.

Tati kotonaan. Kuva: Koti-iskä88
Tati kotonaan. Kuva: Koti-iskä88Tati on helppohoitoinen, sillä hän metsästää itse saaliinsa. Beibsi tosin pohtii, että veisi Tatille leipää sillä hän näyttää laihtuneen. Tatia ihastellaan yleensä ainakin kerran päivässä, mutta Tati pärjää hienosti kauemmankin erossa omistajistaan. Tämä on mukavaa, sillä meidän ei tarvitse hoitaa Tatille minkäänlaista hämähäkkivahtia, lähtiessämme pidemmäksi aikaa pois kotoa.

Toivottavasti Tati viihtyy meidän rappukäytävässä vielä pitkään. Onhan hänestä viime päivinä tullut lähes osa perhettä.

Kirjoittaja asuu hämähäkkitaloudessa. Hän myös laulaa usein hämähäkistä kertovaa laulua. Lemmikkieläimet ja muut karvaiset kaverit löydät Instagramista ja Facebookista

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Koti-iskä88
Vauvavuosista selvinnyt.
Uhmaikäisten koettelema.

Pätkäöiden sankarit – vanhempien selviytymisopas julkaistiin syksyllä 2019.

Seuraa somessa:
Facebook
Instagram

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö blogini kanssa? Ota yhteyttä kotiiska88@gmail.com tai Sanoma Lifestylen mediamyyntiin.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018

Kategoriat

Instagram