Beibsin ensimmäiset kaverisynttärit ovat takana. Kaikki meni hyvin, mutta jostain kertoo, että kotiin päästyä nukahdin jo klo 21 sohvalle. Tavallisestihan nukahdan vasta klo 22, joten tästä päätellen kyseessä oli rankat bileet.

Kuva: Koti-iskä88
Kuva: Koti-iskä88


Kaverisynttärien järjestämisessä ensimmäinen päätös on pidetäänkö ne kotona vai jossain muualla. Vaihtoehtona muualla juhliminen houkutti, sillä kotimme riskienhallintapäällikkönä listasin päässäni pitkän listan haasteista, jos toistakymmentä sokeripäistä reivaajaa tamppaa kotonamme. 

Onneksi paikka järjestyi näppärästi, discopalloineen, äänentoistoineen ja savukoneineen. Bileet starttasivat, valotikut heiluivat ilmassa, popparit täyttivät lattian ja pillimehut imaistiin alta aikayksikön.

Valot kiinnostivat bilekansaa. Kuva: Koti-iskä88
Valot kiinnostivat bilekansaa. Kuva: Koti-iskä88


Olin tehnyt mielestäni tiukan playlistin sisältäen lastenmusa klassikoita ja uudempia partybängereitä. Mutta päätin toki kysyä yleisöltäkin biisitoivomuksia. Tämän kysymyksen jälkeen kuuntelimme Let It Go- kappaleen mielestäni aivan liian monta kertaa.

Kuva: Koti-iskä88
Kuva: Koti-iskä88


Kaverisynttärit olivat erittäin onnistuneet ja meno vauhdikas. Kynttilöitä kakkuun laittaessa, ihmettelin missä välissä Beibsi ehti kasvaa jo 4-vuotiaaksi. Aika rientää!

Kirjoittaja oli dj ja savukoneen käyttäjä. Juhlat eivät siis olleet savuttomat. Juhlia ja arkea voi seurata Instagramista, Facebookista ja Twitteristä.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Koti-iskä88
Vauvavuosista selvinnyt.
Uhmaikäisten koettelema.

Pätkäöiden sankarit – vanhempien selviytymisopas julkaistiin syksyllä 2019.

Seuraa somessa:
Facebook
Instagram

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö blogini kanssa? Ota yhteyttä kotiiska88@gmail.com tai Sanoma Lifestylen mediamyyntiin.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018

Kategoriat

Instagram