1-v synttäreihin kannattaa panostaa. Kuva: Koti-iskä88

Koti-iskä88 blogi on nyt 1-vuotias! 

Aika on hujahtanut yllättävän nopeasti ja blogin vauvavuodesta on selvitty. Kaikkihan alkoi vuosi sitten Koti-iskä88 aloitti yhteisen rakkaustarinan Vauva- ja Meidän Perhe - lehden kanssa. Rakkauden hedelmänä syntyi Tired & Exhausted- blogi. Blogi syntyi ilman kipulääkitystä, puoli-istuvassa asennossa normaalisti alateitse.

Vuoteen on mahtunut paljon ylä- ja alamäkiä. Kuva: Koti-iskä88
Vuoteen on mahtunut paljon ylä- ja alamäkiä. Kuva: Koti-iskä88


Blogin nimiäisiä vietettiin muutama kuukausi synnytyksen jälkeen ja blogi nimettiin isänsä mukaan. 

Siitä eteenpäin onkin tapahtunut monenmoista muunmussa kehitetty ETSI-SUN-KERSA - peli, taisteltu lastenvaatteiden kanssa, tehty kesähitti vanhemmuudesta, oltu televisiossa ja nautittu glamour-elämästä. Vuoteen on mahtunut myös paljon haasteita ja siitä kertoo esimerkiksi Kuukauden uhmahetket-osio.

Kuukauden uhmahetkissä on keskitty itse asiaan. Kuva: Koti-iskä88
Kuukauden uhmahetkissä on keskitty itse asiaan. Kuva: Koti-iskä88


Hätkähdyttävintä vuoden aikana on ollut ne lukemattomat viestit mitä olen teiltä saanut. Upeaa kuulla, että blogista ja instagramista on ollut iloa ja vertaistukea niin monelle. Sitä se on tuonut myös minulle! Ja on ollut hauskaa, kun olette tulleet juttelemaan minut nähdessänne!

Prismaperhe. Kuva: Koti-iskä88
Prismaperhe. Kuva: Koti-iskä88


Kuten kaikilla yksivuotiailla, on blogillakin jo alkanut tulemaan ensimmäisiä oman tahdon ilmauksia esiin, mutta onneksi uhma ei ole vielä nostanut päätään. Yksivuotias tutustuu ympäristöönsä innokkaasti ja sanavarastokin on alkanut kasvaa. Blogi seisoo jo omilla jaloillaan, mutta liikehdintä saattaa aiheuttaa sydämen tykytyksiä ulkopuolisille. Huh, ne kasvaa niin nopeasti.

Kirjoittajan blogivauvavuosi meni todella nopeasti. Hän odottaa kauhulla blogin uhmaikää. Sitä odotellessa voit seurata häntä Instagramista, Facebookista ja Twitteristä.

Kommentit (1)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Koti-iskä88
Vauvavuosista selvinnyt.
Uhmaikäisten koettelema.

Pätkäöiden sankarit – vanhempien selviytymisopas julkaistiin syksyllä 2019.

Seuraa somessa:
Facebook
Instagram

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö blogini kanssa? Ota yhteyttä kotiiska88@gmail.com tai Sanoma Lifestylen mediamyyntiin.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018

Kategoriat

Instagram