Kirjoitukset avainsanalla kiukku

Kuukauden uhmahetket tarjoilee tällä kertaa ikimuistoisia kiukku- ja uhmahetkiä Minibeibsin elämästä. Tässä kuukauden Top 3:

1. Olemme kulkeneet viime aikoina paljon lähiliikenteen busseilla ja matkat ovat sujuneet koko kevään yllättävän mukavasti. Beibsi menee istumaan omalle paikalleen ja katselee ikkunasta ulos koko matkan. Minibeibsi istuu rattaissa ja bongailee ohi ajavia autoja tai naurattaa kyydissä olevia mummoja.


Mutta...


Viime aikoina Minibeibsi on kuitenkin alkanut matkimaan isosiskoaan niin hyvässä kuin pahassa, joten myös bussimatkojen luonne on muuttunut. Rauhallinen istuminen rattaissa ja mummojen kanssa flirttailu on ohi. Erityisesti päänvaivaa on tuottanut Minibeibsin herkkyyskausi bussin stop-napin painamiseen. Kuvassa näkyvällä matkalla Minibeibsi olisi halunnut soittaa stop-napin avulla Daruden "Sandstorm" -kappaleen. Taustalla näkyy Beibsi, joka yrittää esittää olevansa eri seuruetta.

Linja-autossa on tunnelmaa. Kuva: Koti-iskä88
Linja-autossa on tunnelmaa. Kuva: Koti-iskä88

2. Aikaisemmassa postauksessani kerroin, miten kiertää vappupalloniput kaupoissa. Epäonnistuin surkeasti. Ilmeisesti kauppiaat olivat huomanneet karttani ja lisänneet aseistusta reitille. Minibeibsi oli kuitenkin täynnä onnea. Pallon valintaan käytimme runsaasti aikaa ja se eteni näin :

Dinosaurus - Minni Hiiri - Ryhmä Hau - Dinosaurus - Muumitalo - Kätyrit- Legopaketti leluosastolta - Kätyrit - Nalle Puh - Kätyrit ja Nalle Puh - Mökötys - Kätyrit.

Minibeibsi onnessaan. Kuva: Koti-iskä88
Minibeibsi onnessaan. Kuva: Koti-iskä88


Kotiin päästyämme Kätyrit-pallo oli jo käynyt tylsäksi ja kiinnostavammaksi nousi isosiskon Mikki Hiiri-pallo. 

Kotona pallovalinta todettiin vääräksi. Kuva: Koti-iskä88
Kotona pallovalinta todettiin vääräksi. Kuva: Koti-iskä883. Viimeisessä kuvassa olemme Minibeibsin kanssa kaupassa. Samalla kun etsin sopivia hehkulamppuja oli Minibeibsi lastannut viereiseltä käytävältä auton täyteen Ryhmä Hau- leluja. Kun kerroin, ettemme osta niitä, sain vastaani jo tutuksi tulleen hiljaisen ja sydäntäriipivän mökötyksen. 

Kun olet juuri pakannut auton täyteen ja faija ei innostu. Kuva: Koti-iskä88
Kun olet juuri pakannut auton täyteen ja faija ei innostu. Kuva: Koti-iskä88


Katso myös alkuvuoden Kuukauden uhmahetket:
Tammikuu
Helmikuu
Maaliskuu 


Kirjoittaja joutuu usein selittämään bussikuskille, että painoimme stop-nappia vahingossa. Hänen kauppareissunsa sujuvat vappukrääsän poistuttua noin 60 minuuttia nopeammin. Hänen ja Beibsien elämää voit seurata Instagramista, Facebookista ja Twitteristä.

Kommentit (2)

Vierailija
1/2 | 

Mäen kestä! Hirnun hiljaisessa talossa ääneti ja luen koko vuoden uhmahetkikavalkaadia läpi. Tää jotenkin osuu ja uppoaa kun kotona on kolme ja yksi vuotiaat tytöt. Harmi että meillä uhma ilmenee enemmänkin huutoraivona kuin hiljaisena mökötyksenä. Tehdäänkö vaihtarit?

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Koti-iskä88
Vauvavuosista selvinnyt.
Uhmaikäisten koettelema.

Pätkäöiden sankarit – vanhempien selviytymisopas julkaistiin syksyllä 2019.

Seuraa somessa:
Facebook
Instagram

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö blogini kanssa? Ota yhteyttä kotiiska88@gmail.com tai Sanoma Lifestylen mediamyyntiin.

Teemat

Blogiarkisto

2019
2018

Kategoriat

Instagram