Kirjoitukset avainsanalla juna

Tällä kertaa Kuukauden uhmahetket blogisarjassa paneudutaan matkustamisen mukavaan, mutta välillä haasteelliseen maailmaan. Johtuen VR:n hienosta uudistuksesta, olemme käyttäneet junia matkustamiseen oikein urakalla. Lasten kanssa matkustusmukavuus saattaa kuitenkin ajautua nopeasti ja arvaamatta väärille raiteille.

Tässä hetkiä junassa:

Välillä suurta mielipahaa ja turhautumista saattaa aiheuttaa mitä kummallisimmat asiat. Tämän junamatkan suurin ärtymys oli junanvaunun väliovi. Tai lähinnä se, että ovi ei ollut avoinna. Minibeibsi vaati raivoten avoimia ovia ja aina kun ovi meni kiinni sai koko vaunu kuulla kunniansa. 

Toisessa kuvassa on kyseessä klassinen "koska ollaan perillä?"- tilanne. Valitettavasti matkaa oli tässä vaiheessa vielä paljon jäljellä. Onneksi tai epäonneksi junan kaiuttimesta kilahti kuulutus "Saunakallio", johon Beibsi huudahti "Jaa SAUNAKALJA!?". Tätä hokien loppumatka sujui häneltä pirteämmin, mutta minulta hieman nolostellen.

Junasta poistuminen lasten kanssa on oma taiteenlajinsa. Tajusin hieman liian myöhään, että 5 minuutin päästä pitäisi hypätä junasta pois ja kaksi lasta on vielä pukematta ulkovaatteisiin. Kiireen vilkkaa aloin kerätä kamoja kasaan, jolloin kuulen sen ääneen mitä en olisi halunnut kuulla. Minibeibsi ähisi ja väänsi naama punaisena settiä vaippaan. Aikaa uhmaten päätin vaihtaa nopeasti vaipan. Samalla Beibsi riisui pukemansa takin ja kirmasi iäkkäämmän rouvan penkin alle piiloon. En tiedä miten, mutta muutama minuutti myöhemmin molemmat lapset oli puettu, kaikki tavarat mukana, minä olin hiestä märkä ja olimme päässeet oikealla pysäkillä pois. Taas oli muilla matkustajilla viihdykettä. 

 

Kirjoittaja liikkuu lastensa kanssa maalla, merellä ja ilmassa. Sosiaalisessa mediassa hän liikkuu Instagramissa, Facebookissa ja Twitterissä.

 

Kommentit (2)

iinasandra
1/2 | 

Tämä on liian tuttua. Jostain kummasta kuitenkin sitä aikaa tulee lisää ja kerkee laittaan kaikki kamppeet valmiiksi :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Koti-iskä88
Vauvavuosista selvinnyt.
Uhmaikäisten koettelema.

Pätkäöiden sankarit – vanhempien selviytymisopas julkaistiin syksyllä 2019.

Seuraa somessa:
Facebook
Instagram

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö blogini kanssa? Ota yhteyttä kotiiska88@gmail.com tai Sanoma Lifestylen mediamyyntiin.

Teemat

Blogiarkisto

2019
2018

Kategoriat

Instagram