Kirjoitukset avainsanalla urheilu

Minibeibsi torjuu kaikki vedot. Kuva: Koti-iskä88

Tällä kertaa keskitymme tarkastelemaan meillä harrastettuja talviurheilulajeja. 

Huutohiihto
Huutohiihto muistuttaa hyvin paljon perinteistä hiihtoa, mutta on paljon kovaäänisempää ja raivokkaampaa. Huutohiihtoon sopii parhaiten huonosti pysyvät remmisukset, mutta myös kunnon suksilla voi huutohiihdellä. Huutohiihtämisen aikana voi purkaa kaiken sisällään olevan mielipahan.

Tänä vuonna hiihtoon panostettettiin niin paljon, että Beibsille ostettiin niin sanotut kunnon sukset. Ensimmäinen hiihtokerta oli pienelle hiihtäjälle suuri pettymys, sillä suksilla ei päässyt tarpeeksi kovaa. Harrastimme itkun sekaista huutohiihtoa kokonaiset 5 minuuttia. Laskin jo mielessäni, kuinka kalliiksi suksitut 3 metriä tulevat, sillä olin aivan varma ettei Beibsi suostu lankkuja enää jalkaansa laittamaan. Onneksi olin väärässä ja suksia on ulkoilutettu tänä talvena jo useasti myös paljon leppoisemmissa merkeissä. Tämä laji vaatii vanhemmalta ennen kaikkea kärsivällisyyttä.

Laskin jo mielessäni, kuinka kalliiksi suksitut 3 metriä tulevat

Pulkkamäen hiihtohissi:

Pulkkamäki on vanhemmalle kestävyyslaji, varsinkin jos tehtäväsi on olla hiihtohissinä. Lisäksi Beibsit vaativat nykyään melko jyrkkiin mäkiin ja ollaan saavuttu ilmeisesti siihen kohtaan elämässä, kun omat lapset uskaltavat laskea kovempaa kuin minä. Joten kyseessä on melkoinen extreme-laji. 


Löhöluistelu:
Luistelu sujuu Beibseiltä mainiosti. Myös pötköttely ja löhöily jäällä on luistelun lisäksi lempihommaa.

Rauhaisaa löhöilyluistelua. Kuva: Koti-iskä88
Rauhaisaa löhöilyluistelua. Kuva: Koti-iskä88


Uhmalätkä:
Uhmalätkä on periaatteessa ihan tavallista lätkää. Paljon huitomista, jäähyjä, taklauksia ja laukauksia. Tuomari saa olla näissä peleissä tarkkana sillä tilanteisiin tullaan nuorella innolla ja aivan liian kovalla tilannenopeudella. Hauskaa ja erittäin riskialtista.

Kirjoittaja on talviurheillut lähinnä lunta luoden ja pulkkamäkeä tampaten ylös. Urheilulliset hetket saatat bongata Instagramista, Facebookista tai Twitteristä.

Kommentit (3)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Koti-iskä88
Vauvavuosista selvinnyt.
Uhmaikäisten koettelema.

Pätkäöiden sankarit – vanhempien selviytymisopas julkaistiin syksyllä 2019.

Seuraa somessa:
Facebook
Instagram

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö blogini kanssa? Ota yhteyttä kotiiska88@gmail.com tai Sanoma Lifestylen mediamyyntiin.

Teemat

Blogiarkisto

2019
2018

Kategoriat

Instagram