Kirjoitukset avainsanalla pukeminen

Tällä hetkellä kaikista vanhemmuuteen liittyvistä asioista lasten pukeminen tuottaa eniten haasteita. Pahimmillaan verenpaine nousee jo pelkästä ajatuksesta, että kohta pitäisi pukea kaksi kiemurtelevaa lasta. Enkä vielä edes puhu ulkovaatteista! Siinä vasta onkin työmaa. 

 


Okei. Kaikki varmasti tietää, että lasten pukeminen voi olla vähintäänkin haastavaa. Joten luultavasti lastenvaatemerkit ovat ottaneet tämän huomioon vaatteita tehdessään? Tehneet siis kaikkensa, jotta vaatteen pukeminen olisi helppoa, mukavaa ja säästäisi vanhemman hermoja? Ettei minun, jolla ei ole minkäänlaista kiinnostusta lastenvaatteisiin tarvitsisi tuskailla yhtään enempää?

Päinvastoin. Vaikeasti puettavia vaatteita on niin pienillä kuin isoilla lastenvaatemerkeillä ja niitä on paljon. Vaikeasti puettavat vaatteet voi jakaa karkeasti kolmeen kategoriaan:

Kategoria 1: Ei lappua
Vaatteiden historian paras keksintö on niskalappu. Lapun tärkein tehtävä on näyttää helposti, miten päin vaate puetaan. Tämän kategorian vaatteissa tuota lappua ei ole lainkaan. Sietämätöntä! Pitää kuulemma katsoa vaatteen leikkauksista miten päin se asennetaan lapsen ylle. Tätä tutkiessa pukemisen kohde on jo kaukana. En nyt ala osoittamaan ketään lastenvaatefirmaa sormella, mutta yhdeltä merkiltä näitä lappuja puuttuu vimmatusti. Kategoria 2: Liikaa lappuja
Tämän kategorian vaatteissa lappuja on laitettu oikein urakalla. Parhaassa tapauksessa niitä on joka ilmansuunnassa. Tämä lappujen mielivaltainen kiinnitelly ei auta lapsen pukemisessa yhtään. Onneksi on aina 50/50 mahdollisuus, että vaate tulee puettua oikeinpäin. Kategoria 3: Vaatteet joita ei tunnista vaatteiksi

Välillä vastaan tulee lastenvaatteita, joita ei tunnista heti vaatteiksi. Nämä vaatteet ovat usein helppoja pukea, kunhan vain tunnistat sen ensin vaatteeksi.

Alla oleva mekko on Beibsin lemppari, koska helma hulmuaa. Oma ensikohtaamiseni tähän vaatekappaleeseen oli kuitenkin hämmentynyt.

 


 

Bonus

Bonuksena vielä harmaita hiuksia tuottava klassikko: sukkahousut. Muistan kun ensi kertaa tungin vastasyntyneen lapseni jalkoja sukkahousuihin ja ajattelin, että tästä en selviä. Ajattelen näin yhä joka kerta, silti olen aina selvinnyt voittajana.


Kirjoittaja on sukkahousujen sankari, mekkojen mestari ja kurahousukuningas. Hän odottaa jo kovasti kesää. Hänen kamppailujaan voit seurata Instagramissa, Facebookissa ja Twitterissä.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Koti-iskä88
Vauvavuosista selvinnyt.
Uhmaikäisten koettelema.

Pätkäöiden sankarit – vanhempien selviytymisopas julkaistiin syksyllä 2019.

Seuraa somessa:
Facebook
Instagram

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö blogini kanssa? Ota yhteyttä kotiiska88@gmail.com tai Sanoma Lifestylen mediamyyntiin.

Teemat

Blogiarkisto

2019
2018

Kategoriat

Instagram