Kirjoitukset avainsanalla Synttärit

Beibsin ensimmäiset kaverisynttärit ovat takana. Kaikki meni hyvin, mutta jostain kertoo, että kotiin päästyä nukahdin jo klo 21 sohvalle. Tavallisestihan nukahdan vasta klo 22, joten tästä päätellen kyseessä oli rankat bileet.

Kuva: Koti-iskä88
Kuva: Koti-iskä88


Kaverisynttärien järjestämisessä ensimmäinen päätös on pidetäänkö ne kotona vai jossain muualla. Vaihtoehtona muualla juhliminen houkutti, sillä kotimme riskienhallintapäällikkönä listasin päässäni pitkän listan haasteista, jos toistakymmentä sokeripäistä reivaajaa tamppaa kotonamme. 

Onneksi paikka järjestyi näppärästi, discopalloineen, äänentoistoineen ja savukoneineen. Bileet starttasivat, valotikut heiluivat ilmassa, popparit täyttivät lattian ja pillimehut imaistiin alta aikayksikön.

Valot kiinnostivat bilekansaa. Kuva: Koti-iskä88
Valot kiinnostivat bilekansaa. Kuva: Koti-iskä88


Olin tehnyt mielestäni tiukan playlistin sisältäen lastenmusa klassikoita ja uudempia partybängereitä. Mutta päätin toki kysyä yleisöltäkin biisitoivomuksia. Tämän kysymyksen jälkeen kuuntelimme Let It Go- kappaleen mielestäni aivan liian monta kertaa.

Kuva: Koti-iskä88
Kuva: Koti-iskä88


Kaverisynttärit olivat erittäin onnistuneet ja meno vauhdikas. Kynttilöitä kakkuun laittaessa, ihmettelin missä välissä Beibsi ehti kasvaa jo 4-vuotiaaksi. Aika rientää!

Kirjoittaja oli dj ja savukoneen käyttäjä. Juhlat eivät siis olleet savuttomat. Juhlia ja arkea voi seurata Instagramista, Facebookista ja Twitteristä.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
1-v synttäreihin kannattaa panostaa. Kuva: Koti-iskä88

Koti-iskä88 blogi on nyt 1-vuotias! 

Aika on hujahtanut yllättävän nopeasti ja blogin vauvavuodesta on selvitty. Kaikkihan alkoi vuosi sitten Koti-iskä88 aloitti yhteisen rakkaustarinan Vauva- ja Meidän Perhe - lehden kanssa. Rakkauden hedelmänä syntyi Tired & Exhausted- blogi. Blogi syntyi ilman kipulääkitystä, puoli-istuvassa asennossa normaalisti alateitse.

Vuoteen on mahtunut paljon ylä- ja alamäkiä. Kuva: Koti-iskä88
Vuoteen on mahtunut paljon ylä- ja alamäkiä. Kuva: Koti-iskä88


Blogin nimiäisiä vietettiin muutama kuukausi synnytyksen jälkeen ja blogi nimettiin isänsä mukaan. 

Siitä eteenpäin onkin tapahtunut monenmoista muunmussa kehitetty ETSI-SUN-KERSA - peli, taisteltu lastenvaatteiden kanssa, tehty kesähitti vanhemmuudesta, oltu televisiossa ja nautittu glamour-elämästä. Vuoteen on mahtunut myös paljon haasteita ja siitä kertoo esimerkiksi Kuukauden uhmahetket-osio.

Kuukauden uhmahetkissä on keskitty itse asiaan. Kuva: Koti-iskä88
Kuukauden uhmahetkissä on keskitty itse asiaan. Kuva: Koti-iskä88


Hätkähdyttävintä vuoden aikana on ollut ne lukemattomat viestit mitä olen teiltä saanut. Upeaa kuulla, että blogista ja instagramista on ollut iloa ja vertaistukea niin monelle. Sitä se on tuonut myös minulle! Ja on ollut hauskaa, kun olette tulleet juttelemaan minut nähdessänne!

Prismaperhe. Kuva: Koti-iskä88
Prismaperhe. Kuva: Koti-iskä88


Kuten kaikilla yksivuotiailla, on blogillakin jo alkanut tulemaan ensimmäisiä oman tahdon ilmauksia esiin, mutta onneksi uhma ei ole vielä nostanut päätään. Yksivuotias tutustuu ympäristöönsä innokkaasti ja sanavarastokin on alkanut kasvaa. Blogi seisoo jo omilla jaloillaan, mutta liikehdintä saattaa aiheuttaa sydämen tykytyksiä ulkopuolisille. Huh, ne kasvaa niin nopeasti.

Kirjoittajan blogivauvavuosi meni todella nopeasti. Hän odottaa kauhulla blogin uhmaikää. Sitä odotellessa voit seurata häntä Instagramista, Facebookista ja Twitteristä.

Kommentit (1)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Merirosvot aarrejahdissa. Kuva: Koti-iskä88

Merirosvot ovat hyvin samanlaisia, kuin 2-vuotiaat. 

Molemmat päästävät suusta epämääräisen örinän (yarrrr) lisäksi joitakin sanoja. 

Molemmat yrittävät haudata aarteitaan, merirosvot palmun alle ja taaperot sohvan väliin. 

Kävelyyn kuuluu aika-ajoin pienet horjahdukset ja epämääräiset suunnanmuutokset. Tämä aiheuttaa kauhunhetkiä, niin laivan muulle miehistölle, kuin myös siviileille. 

Merirosvot polttivat kylät ja kaupungit ohi mennessään. Minulla on usein samanlainen fiilis, kun kannan omia pikkupiraattejani epäonnistuneen kauppareissun jälkeen pois Prismasta. 

Joten merirosvot ovat mitä parhain teema juhlia 2v synttäreitä. Minibeibsi on tosin ollut reilun viikon niin liekeissä junista, että Valtion Rautatie -teemaiset synttärit olisivat olleet päheintä maailmassa. 

Piraattisynttärit olivat kuitenkin mainiot ja tässä muutama vinkki:

Kuva: Koti-iskä88
Kuva: Koti-iskä88


Jämälaudoista rakentui uhmaisen meren pelätyin merirosvolaiva.

Tykinkuulat lentelivät pitkin pihaa. Kuva: Koti-iskä88
Tykinkuulat lentelivät pitkin pihaa. Kuva: Koti-iskä88


Tykinkuulat syntyivät vedellä täytetyistä mustista ilmapalloista ja ne olivat todella kestäviä verrattuna tavallisiin vesi-ilmapalloihin. 

Merirosvobanaanit. Kuva: Koti-iskä88
Merirosvobanaanit. Kuva: Koti-iskä88Saippuakupla-aarre löytyi syvältä hiekkalaatikon uumenista. Kuva: Koti-iskä88
Saippuakupla-aarre löytyi syvältä hiekkalaatikon uumenista. Kuva: Koti-iskä88


Okei, aarteenetsintä saattoi olla 2-vuotialle ja nuoremmille hieman too much, mutta yli 3-vuotiaat vieraat olivat super innoissaan. Aarrekarttoja oli piiloteltu pitkin pihaa ja yksi toisensa jälkeen ne johdattiat pienet piraatit lähemmäksi aarretta. Lopulta saippukuplakätkö löytyi hiekkalaatikosta. 

Kaikenkaikkiaan merirosvosynttärit sujuivat aurinkoisesti ja mukavasti, eikä minkäänlaista kapinaa havaittu. Minkälaisia synttäriteemoja teillä on ollut?

Kirjoittaja luuli olevansa merirosvokapteeni, mutta todelliset piraatit kaappasivat vallan herättyään päiväunilta. Lopulta hän soveltui parhaiten "tykinkuulien" täyttöön. Hänen matkojaan läpi uhmaisten merien voit seurata Instagramista, Facebookista ja Twitteristä.
 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Koti-iskä88
Vauvavuosista selvinnyt.
Uhmaikäisten koettelema.

Pätkäöiden sankarit – vanhempien selviytymisopas julkaistiin syksyllä 2019.

Seuraa somessa:
Facebook
Instagram

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö blogini kanssa? Ota yhteyttä kotiiska88@gmail.com tai Sanoma Lifestylen mediamyyntiin.

Teemat

Blogiarkisto

2019
2018

Kategoriat

Instagram