Kirjoitukset avainsanalla Joulu

Koti-iskä88:n viime hetken joulustressin lievennysvinkit tulevat tässä: 

  • Joulupuuro hoituu ilman stressiä, kun lisäät vain siihen tavalliseen aamupuuroon mantelin. Jos sinulla ei ole mantelia, niin lisää vaikka rusina. Niitä löytyy lähes jokaisen lapsiperheen sohvan välistä.
  • Joulusiivous hoituu ilman stressiä, kun himmennät vain valoja. 
  • Paketointi hoituu ilman lahjapaperiakin, kun paketoit lahjat ekologisesti sanomalehteen.
  • Joulukorttien lähettäminen ei enää aiheuta stressiä, koska nyt on jo liian myöhäistä lähettää niitä.
  • Jouluruoka ei aiheuta stressiä, kun vain myönnät itsellesi ettei ole tarvetta olla michelin-tähden ravintolan kokki.
  • Kynttilöiden kaatuminen ei aiheuta stressiä, kun hankit led-tuikut.

Ja jos tonttupuku puuttuu niin näin helpolla sekin hoituu:

Ei stressiä tonttupuvusta. Kuva: Koti-iskä88
Ei stressiä tonttupuvusta. Kuva: Koti-iskä88


Vähemmän stressiä, enemmän iloa ja yhdessäoloa! Hyvää joulua!


Kirjoittaja pyrkii olemaan stressaamatta tänä jouluna. Tämän onnistumista voit seurata Instagramista, Facebookista ja Twitteristä.

Kommentit (2)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Joulu tulee, olen valmis. Kuva: Koti-iskä88

Minibeibsillä on muumijoulukalenteri. Jokaisesta luukusta tulee pieni muumihahmo tai muumien huonekalu. On tullut muumipeikkoa, myytä, niiskuneitiä, tuolia ja pöytää. Huonekalut eivät ole ihan kiinnostaneet samanlailla kuin hahmot, mutta herra on ollut tyytyväinen kaikkiin luukkuihin. 

Olemme avanneet kalenteria aamuisin, mutta eräänä päivänä en ollut mukana avausseremoniassa, joten kysyin Minibeibsiltä mitä hän sai kalenterista. Minibeibsi poistui kysymykseni jälkeen paikalta ja palasi hetken päästä. Kädessään hänellä oli suuri laiva, joilla muumit voivat seilata. Ihastelin, että ompa hieno tuommoinenko tuli kymppiluukusta, vau! Sitten epäilykseni heräsivät. Miten 9.luukusta tulee pieni tuoli ja 10. luukusta valtava laiva. Eihän se kai niin voi mennä?

Astelin keittiöön, jossa kalenteria säilytetään. Kalenteri löytyikin keskeltä lattiaa ja aivan niin kuin arvelinkin; valtava 24.luukku oli auki. 

Jouluisen tarinan opetus: Joulu tulee lasten kanssa tavallista nopeammin.

Kirjoittaja pahoittelee, että spoilasi 24.luukun salaisuuden. Voit kostaa hänelle kertomalla mitä 10.luukussa on, sillä heillä se on nyt uusi 24. luukku. Luukkujen avausta voit seurata Instagramista, Facebookista ja Twitteristä.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Viime kuussa aloitettu blogisarja Kuukauden uhmahetket jatkuu. Kuukauden uhmahetket koostaa Koti-iskä88:n kuukauden aikana kokemat kärsimykset ja koettelemukset. Joulukuu meni mielestäni yllättävän mukavasti. Menestyksen avain oli kännykkään tallennettu joulupukin numero, johon jouduin pari kertaa soittamaan. 

 

Joulukuun uhmahetket top 4, olkaa hyvä:

 

1. Itsenäisyyspäivän Suomi100- kauppareissu sujui isänmaallisesti maahan tuijotellen.

 

2. Tänä jouluna beibseillä oli pussikalenteri. Aamuisin aukaistiin yhdessä päivän luukku. Aina ohi taapertaessaan he halusivat aukaista loputkin luukut. Koska tämä ei onnistunut seurasi mökötystä nurkassa. Kaava toistui päivittäin jouluun asti. 

 

3. En antanut hänen koskea tulikuumaan uuninluukkuun.

 

4. Käytiin beibsin kanssa hautausmaalla viemässä kynttilä haudalle. Harrasta joulutunnelmaa sieltä ei löytynyt.

Katso myös Marraskuun uhmailut top-3 

Kirjoittaja on kärsivällisyyden moniottelija sekä lohduttamisen mestari. Hänellä on pikavalinnassa suora yhteys korvatunturille, eikä hän epäröi käyttää sitä hyväkseen. Pikavalinnasta häneltä löytyy myös sosiaalisen median palvelut Instagram, Facebook ja Twitter

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Rakas Joulupukki. Lapseni kirjoittivat sinulle jo paperiversiona lahjatoivomukset ja veimme kirjeen tontuille postilaatikkoon. Onkohan toivomukset tulleet perille? Olen miettinyt, että sinun kannattaisi siirtyä digiaikaan ja vaatia toivomuksia sähköisesti. Se olisi huomattavasti kustannustehokkaampaa ja luultavasti myös sinulle helpompaa. Itse en saanut 3-vuotiaan tekemästä lahjalistasta edes mitään selvää. Vaikeata oli myös tulkita 1-vuotiaan lahjatoivetta, sillä kysyttäessä, hän osoitti lehtisestä Tuomas Kyrön tuotantoa. Toisaalta se on pienelle mielensäpahoittajalle ihan looginen valinta? Vai haluaako hän karvalakin?

Toivottavasti kuitenkin luet blogiani, sillä tässä muutama toive: 

 

Toive 1. Taikahiekan muovailuun soveltuva alusta.

 

 

Toive 2. Turkasen paljon uusia juomalaseja. Luultavasti jotain muuta mallistoa, koska näistä lapset tuntuvat haluavan eroon.

 

 

Toive 3. Laastareita. 

 

 

Toive 4. Yksi poni.

 

 

Toive 5. Leluja ei tarvitse yhtään lisää. Eikä sitä taikahiekkaa.

 

 

Toive 6. Viimeisenä toivoisin kärsivällisyyttä. 

 

Toivonko liikoja? Mitä te lukijat toivotte? Entä pitäisikö pukin siirtyä digiaikaan? Uhkaako digitalisaatio tonttujen työpaikkoja? Ja miten käy tonttuovien? 

Kommentit (5)

Tired and exhausted since 2016
1/5 | 

Jos yhtään lohduttaa meillä on ihan sama uhmailun meininki. Tänää tyttö suuttui siitä kun joutui istumaan rattaissa enkä jaksanut siis kantaa kotiin päiväkodista(3 km!) sai myös hepulin kun ulkona ei voinutkaan olla ilman lakkia ja en antanut juoda koiran kupista vettä.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Koti-iskä88
Vauvavuosista selvinnyt.
Uhmaikäisten koettelema.

Pätkäöiden sankarit – vanhempien selviytymisopas julkaistiin syksyllä 2019.

Seuraa somessa:
Facebook
Instagram

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö blogini kanssa? Ota yhteyttä kotiiska88@gmail.com tai Sanoma Lifestylen mediamyyntiin.

Teemat

Blogiarkisto

2019
2018

Kategoriat

Instagram