Kirjoitukset avainsanalla Kakka

Kaupallinen yhteistyö:Oppi&Ilo

Koti-iskä88:n kirjakornerissa paneudumme Oppi&ilon minulle lähettämään Tutki! Kakkaa-kirjaan. 

Lähdimme lukemaan tätä kirjaa pelonsekaisin tuntein, sillä kakkaa on tutkittu liiankin kanssa viime aikoina. Pari kuukautta sitten eräs henkilö pääsi potasta löytyneen pökäleen makuun ja viime viikolla minulle selvisi minkä väriseksi kakka muuttuu, kun syö sinisen väriliidun. Jääköön arvoitukseksi, kuka meistä sen söi.

Teos haiskahtaa kuitenkin turvalliselta tavalta tutustua aiheeseen. Siinä paneudutaan syvälle kakan estetiikkaan ja kerrotaan mm. mistä se tulee ja mihin se menee. Juoni on siis paska.Teos vastaa useisiin lukijaa askarruttaviin kysymyksiin. Tiedätkö minkä väristä sinivalaiden uloste on? Kakkaavatko prinsessat? Avattavat luukut syventävät lukukokemusta ja teos imaiseekin lukijan mukaansa matkalle viemärin syövereihin.

Luimme kirjan lasten kanssa yhdeltä istumalta useamman kerran, jonka jälkeen jäimme toviksi jauhamaan aiheesta. Avattavat luukut olivat esikoisen mieleen ja niitä olikin tässä kirjassa paljon! Dinosauruksia olisi kuulemma voinut olla enemmän.

Suosittelemme kirjaa kaikille, joilla on herkkyyskausi kakkajuttuihin. Toimii mainiosti myös pottakirjana. Koti-Iskä88 ja beibsien arvosteluasteikolla kirja saa täydet pisteet eli viisi kakkapökälettä. 

Arvonta!

Arvonta on päättynyt! Paljon onnea mama Leo! Sulle lähtee tuore ja höyryävä Tutki! Kakkaa-kirja💩 Kiitos kaikille osallistumisesta ja aivan upeista kakkajutuista👏


Kaikkien kommentoijien kesken arvotaan yksi Tutki! Kakkaa-kirja.

Kommentoi siis alle ja jätäthän sähköpostiosoitteesi (ei näy julkisesti). Voit vaikka kertoa miten teillä on pottailut sujunut? Onko kakkaa ollut väärissä paikoissa? Miten se on sinne joutunut? 

Arvonta suoritetaan sunnuntaina 8.10. heti kun olen saanut beibsit nukkumaan. 

Kommentit (61)

Vierailija
1/61 | 

Tää kirja olisi loistava keino valmistautua henkisesti tulevaan. Terkkuja raskausviikolta 32!

Marikajenna
2/61 | 

Meidän mini vasta 2kk mutta kyllä meitä vanhempia kiinnostaa kovasti oliko minkä kokoinen värinen kakka. Ja vielä jos täpärästi vältytään niiltä maydaykakoilta eli niiltä jotka valuu jokasaumasta. Eikä auta kun antaa valua. Kerätä itsensä kasaan ja laittaa kaikki pesuun. Tässä vaiheessa itku on herkässä!

Tiina-tonttu
3/61 | 

Täällä pottailut aloitetaan vasta heti kun tämä kaveri saa istua. Kirja olis silti jo kiva, niin pääsis siihen aiheeseen tutustumaan jo ennen pottailua :)

ieva
4/61 | 

Pottailut ovat pikkuhiljaa alkaneet 1,5v taaperon kanssa. Toistaiseksi ei vielä yhtään kakkaa pottaan tehty,mutta suunta on jo oikea.

Kirja vaikuttaa hauskalta!

Vierailija
5/61 | 

Kuulostaapa hauskalta kirjalta! ;D
Meidän 9kk tutustuu pottaan ja muutaman kerran sinne on tuotosta tullut.
Mukavaa syksyä!

Vaahtera
6/61 | 

Kirja vaikuttaa hauskalta tavalta paneutua tähän kiehtovaan aiheeseen. 😂 Meijän likka on niin pieni, ettei pottailu ole vielä ajankohtaista, mutta kirja kyllä kelpaisi, tulevaisuutta silmällä pitäen.

Vierailija
7/61 | 

Juuri 2-vuotta täyttäneen kanssa potta- ja kakka-asiat hyvinkin ajankohtaisia. Kelpaisi!

ina
8/61 | 

Ei ole tyttö vielä ehtinyt omaa kakkaa maistelemaan kun kakkaa vielä vaippaan. Mutta viikonloppuna oli unohtunut kakkavaippa vessaan, ja koira oli kokenut tehtäväkseen vetäistä pökäleet naamaansa.

Vierailija
9/61 | 

Meillä ollaan vasta aloitettu pottailu, tämä olisi mahtavaa vessalukemista 😂

Lullero
11/61 | 

Meillä pottatreenit pojalla (1v9kk) täydessä vauhdissa ja pissat pottaan usein lirahtaakin. Kakkoshommat taasen täysin hukassa. Tai no vaipassa ne on. Ja joskus levitettynä pinnikseen, tukkaan ja vaatteisiinkin, mutta ei vielä koskaan potassa... toimiskohan kyseinen kirja inspiraationa tässä tilanteessa? :o

Vierailija
13/61 | 

Meidän 4 vuotiaalla on nyt vaihe, jolloin kaikki kakka- ja pierujutut naurattaa niin, että vedet valuu silmistä (äidillä ehkä eri syystä kun pojalla).

Vierailija
14/61 | 

4veen mielestä kakkajutut on ihan parhaita. Päälle huutavaa tekonaurua!

1,5 vee juuri ymmärsi että potta onkin istumista varten, eikä kiipeilyteline.

Luulen että tää kirja ois hitti 😉

mama Leo
15/61 | 

Kaikista kuumottavin kakkakoitos koitti eräänä kauniina aamuna kun napero Oli riisunut kakkavaippansa sängyssä. Josko tätä kirjaa lukemalla homma alkaisi avautua.

Vierailija
16/61 | 

Meilläkin pottailut alkaa olla ajankohtaista, tuommonen kirja ois kyl ihan must! 😄

kirsi
17/61 | 

Tää ois kiva kirja 3-vuotiaalle parhaassa kyselyiässä olevalle pojalleni miksi ,mihin, milloin jne..

Jane123
18/61 | 

Tyttären kanssa kovasti harjoitellaan pottailua, vielä kakkaa ei pottaan saakka ole päässyt😁 mukana!

Emily
19/61 | 

Täällä taapero aloittelee potta treenejä. Loppu viikosta taloon saapuu myös koiranpentu joten kakkashow tuplaantuu 🙈

Päivi K
20/61 | 

Kakkaa on ollut monenlaista ja monessa paikassa tässäkin huushollissa :D 
Juniori pitäisi saada vielä tekemään tuotoksena pottaa. Oisikohan tässä kirjassa ratkaisun avaimet??

Rike
21/61 | 

Meillä ei käydä potalla, mutta meillä käydään sitterissä a.k.a shitterissä. Muutaman minuutin istunto siinä niin turahtaa kakat navasta niskaan.

Emmilia
22/61 | 

Tästä ehkä olisi apua, kun aletaan pojan kanssa opettelemaan pottailua (tosin itse osaan jo xD). Vielä ei onneksi ole käden uittamista vessanpytyssä kummempaa kommellusta sattunut..

anna s.
23/61 | 

Olisipas upea kirja :D Kakkaa on löytynyt monenlaisista paikoista, se on myös koiramme suurinta herkkua! Mutta onneksi sitä on nykyään löytynyt myös välillä potasta :)

Vierailija
24/61 | 

Kakkajutut on meidän neidin mielestä aina hauskoja eli tää kirja olis varmaan ihan huippu! Sais myöskin mukavaa luettavaa pottaistunnoille :D

sphilove
25/61 | 

Meillä ei vielä pottaan olla tutustuttu 💩 mutta varsin sujuvasti osataan jo yllättää mitä eriskummallisimmilla vaippakakoilla.

hilkka
26/61 | 

Pottailu on vielä vähän hakusessa, ehkä tämä kirja vähän auttaisi asiaa :)

Mammax2
27/61 | 

Pottaillaan ahkerasti 1,5.vuotiaan kanssa mutta yhtään kakkaa ei ole pottaan vielä osunut. Lähinnä koska peppu ei jaksa pysyä paikoillaan riittävän kauan. Kirjasta olisi varmasti tässä apua. Myös 4 v. isoveikkaa kiinnostaa kakka jutut hirvittävän paljon.

Pinttu
28/61 | 

Huikeaa, ihan kirja tästä meillä usein käsitellystä aiheesta :D Uppoaisi varmasti meidän wc-juttujen erikoisasiamiehelle!

Kummi
29/61 | 

Meidän lapset ovat luojan kiitos jo ohittaneet tuon ajan täpärästi.

Tämä kirja kuitenkin olisi huippu kummitytölleni, joka painii kakan tekemisen kanssa. Tyttö muuten kuiva, mutta panttaa kakan tekemistä niin vaippaan kuin pottaankin. Erikoissairaanhoidon piirissä käyty asian tiimoilta ja siellä kehotettu nimenomaan tutkimaan kakkaa eri tavoin.

Tulisi kirja siis todellakin luettua ja käytyä moneen kertaan läpi. =)

Vierailija
30/61 | 

Meillä tehdään kakkaa vaippaan, pottaan ja pönttöön. Kakkaa siis riittää ja kirja sopisi teemaan!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Koti-iskä88
Vauvavuosista selvinnyt.
Uhmaikäisten koettelema.

Pätkäöiden sankarit – vanhempien selviytymisopas julkaistiin syksyllä 2019.

Seuraa somessa:
Facebook
Instagram

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö blogini kanssa? Ota yhteyttä kotiiska88@gmail.com tai Sanoma Lifestylen mediamyyntiin.

Teemat

Blogiarkisto

2019
2018

Kategoriat

Instagram