Kirjoitukset avainsanalla kirja

Nyt sitä saa! Kuva: Koti-iskä88

Piti ihan googlata mitä kirjajulkkareissa pitäisi tapahtua. Pari blogikirjoitusta aiheesta avattuani päätin sulkea sivut ja tehdä niin kuin itsestä parhaalta tuntuu. 

Koska kirja on vanhempien selviytymisopas, niin myös julkkareiden pitää sopia teemaan. Paikaksi valikoitui itselleni ja Beibseille tärkeäksi paikaksi muodostunut Lasten ja nuorten kulttuurikeskus ARX. Ohjelmana Pätkäöiden sankarit - maalaustyöpaja sekä ruuhkavuosidisco, jossa meno yltyi pienimmillä juhlijoilla vähintäänkin villiksi!

Kirjajuhlissa oli lämmin tunnelma. Kuva: Koti-iskä88

Juhlista jäi lämmin ja kiitollinen fiilis. Paljon hyviä ystäviä ja todellisia pätkäöiden sankareita oli saapunut paikalle. Mieleen jäi erityisesti hauskat lahjat, joille olen naureskellut jälkeen päin. Mainittakoon esimerkiksi erään pienen taiteilijan tekemä tulkinta Pätkäöiden sankarit- kirjan kannesta. Lisäksi omat vanhempani toivat arkistojen kätköistä yli 20 vuotta vanhan "kirjan", jonka olin lapsena tehnyt. Ilmeisesti kirjan kirjoittaminen on ollut tähtäimessä jo pidemmän aikaa!?

Nuoren taiteilijan näkemys kirjan kannesta. Kuva: Koti-iskä88

Odottavan aika on pitkä. Kuva: Koti-iskä88

Matka tähän pisteeseen oli itselle melkoinen ponnistus ruuhkavuosien keskellä. Siksi olikin upeaa, kun julkkareiden jälkeisenä päivänä sain viestin ystävältäni, joka oli vieraana babyshowereilla. Joku oli ostanut tulevalle äidille Pätkäöiden sankarit - kirjan ja kaikki olivat innoissaan siitä! Tässä vaiheessa tuntui, että ponnistus oli sen arvoista.

Pätkäöiden sankarit - vanhempien selviytymisopas nyt kaupoissa!

Kirjoittaja on nukkunut öitään pätkissä jo vuodesta 2014. Nykyään pätkät ovat kuitenkin jo melkoisen pitkiä. Pätkissä nukuttuja öitä voit seurata Instagramista ja Facebookista.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Koti-iskä88
Vauvavuosista selvinnyt.
Uhmaikäisten koettelema.

Pätkäöiden sankarit – vanhempien selviytymisopas julkaistiin syksyllä 2019.

Seuraa somessa:
Facebook
Instagram

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö blogini kanssa? Ota yhteyttä kotiiska88@gmail.com tai Sanoma Lifestylen mediamyyntiin.

Teemat

Blogiarkisto

2019
2018

Kategoriat

Instagram