Kirjoitukset avainsanalla lasten naamiaisasut

Halloween on täällä, mutta mitä naamiaisasuja pukea lapsille päälle? Ei hätää, asut valmistuvat näillä helpoilla ja halvoilla ohjeilla kuin itsestään!

Zombie

Halloweenin klassikkohahmo zombien toteuttamiseen tarvitset alle vuoden ikäisen lapsen ja kasan mansikoita. Zombien todentuntuisuutta lisää, jos kävelyn opetteleminen on vasta alussa ja puhe muistuttaa mölinää. 

 

Hulk

Nollasta sataan räjähtävä uhmainen taapero on kuin omiaan Hulkin hahmoon. Kuvassa taapero on löytänyt märän vihreän katuliidun, mutta myös maali, avokado tai pinaattikeitto toimivat erinomaisesti. Jätä siis lapsesi hetkeksi värjäämään itseään vihreäksi. Voit herätellä raivoavaa Hulkkia esiin kertomalla lapselle seuraavia asioita:
"Puetaan päälle ja lähdetään kauppaan."
"Ei, et saa toista keksiä!"
"Pikku kakkonen onkin jo loppunut."
"Pestään hampaat ja mennään nukkumaan."

 

Donald Trump

Trumpin hahmoon tarvitaan lusikan käyttöä opetteleva vaaleahiuksinen lapsivaltias sekä porkkanasosekeittoa. Kun kiukutteleva kuningas on saanut ihonsävyn oikeaksi, voit vielä syventää hahmoa opettamalla itsevaltiaalle huudahduksia kuten "you're fired!" ja "Make toddlers rage again!"

 

Muumio

Muumio on Zombie-hahmon sukulainen, mutta huomattavasti siistimpi toteuttaa. Hahmoon tarvitset lapsesi lisäksi vain rullan wc-paperia. Voit myös antaa muinaista egyptiä mongertavalle muumiolle kynän, niin hän piirtää kauniita hieroglyfejä mm. seinään, lattiaan, sohvaan sekä auton oveen.

Muita halpoja asuja lapsille ovat mm. Saksikäsi-Edward, Wolwerine sekä Kapteeni Koukku. Näihin asuihin sisältyy kuitenkin riskitekijöitä, jotka voivat tulla kalliiksi.

Koti-iskä88 toivottaa kaikille lukijoille hauskaa Halloweenia! Onko teillä jo asut valkattuna?

Kommentit (4)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Koti-iskä88
Vauvavuosista selvinnyt.
Uhmaikäisten koettelema.

Pätkäöiden sankarit – vanhempien selviytymisopas julkaistiin syksyllä 2019.

Seuraa somessa:
Facebook
Instagram

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö blogini kanssa? Ota yhteyttä kotiiska88@gmail.com tai Sanoma Lifestylen mediamyyntiin.

Teemat

Blogiarkisto

2019
2018

Kategoriat

Instagram