Kirjoitukset avainsanalla pelaaminen

Kaupallinen yhteistyö : Nampa Design

Hei vanhempi! Onko sinullakin sama ongelma kuin minulla? 
Haluat saada pienen diginatiivin hetkeksi pysymään paikallaan ja jättämään sinut rauhaan, joten annat hänelle tabletin käteen. Mutta probleemana on, että suurimmassa osassa lastenpeleissä on ruutuun pomppaavia mainoksia, ostoja ja ties mitä. Taapero siis huutaa sinua samantien apuun, koska peli meni pois. Tai jos ei huuda niin hän saattaa olla esim. keskellä pokeriturnausta tuhlaamassa isän rahoja. 

Hyviä uutisia! Uunituoreeseen Nampa Party-peliin tutustuttuani huoleni ovat poissa.Ensinnäkin: Peli ei sisällä mainoksia, eikä sovelluksen sisäisiä ostoja. (Säästät omia ja lapsesi hermoja.)

Toiseksi: Peli ruokkii luovuutta! (Lapsi voi säveltää bailumusaa, stailata Nampa-hahmot ja tehdä vaikka rinkeli-nakki-sipuli-smoothieta.)

Kolmanneksi: Taapero on aivan riemuissaan pelistä! (Ja minä, koska saan olla hetken rauhassa.)

Katso youtube-traileri pelistä.

Nampa Party soveltuu parhaiten alle 5-vuotiaille lapsille. Meillä 1v4kk poika jo innokkaasti kokeili peliä ja 3-vuotiaalta pelaaminen sujui heti kuin vanhalta tekijältä. Pelissä seikkaillaan värikkäässä bilemaailmassa yhdessä Nampa-hahmojen kanssa. Meillä suosikki puuhaa on ollut jättihampurilaisten tekeminen ja niiden syöttäminen mukana juhlissa oleville hahmoille. Hauskaa on myös smoothien sekoittelut ja  juhlatunnelmaa nostattavan musiikin tekeminen. Varsinkin pierutyynyn soundit jytisee lasten nauruhermoja kutkuttavasti.  

Eräänä päivänä meidän melkein 3-vuotias pelasi tabletilla autossa. Ajaessani autoa mieleeni juolahti ne pokerisivustot. Kysyin lapselta: "Mitä pelaat?" Vastaus oli huojentava "No sitä uutta juhlapeliä."

Nampa Party on suositun Nampa Designin uusin lastenpeli. Nampa Design on yhden äidin pyörittämä pelifirma. Ei siis ihme, että peli toimii. Kyllä äidit tietää, mistä lapset tykkää.


Pelin latauksen hinta on 3,49€ ja se on saatavilla kaikille IOS-laitteille.

Voit ladata Nampa Partyn App Storesta.

Nampa Design löytyy myös Facebookista ja Instagramista

Mikä teille on tärkeää lastenpeleissä? Itsellä kärkeen nousee laadukkuus, turvallisuus ja hauskuus!

 

Kommentit (2)

Unensieppaajat
1/2 | 

Näytti niin hauskalta peliltä,että huvittaisi kokeilla itekkin! Etenkin pierutyynyn soundit sai mielenkiinnon heräämään,koska pieruhuumori on pop.
Mä arvostan lasten peleissä sun mainitsemien juttujen lisäksi ääntä. Pelissä mahdollisesti olevaa taustaääntä. Vaikka mun lapset pelaisi kaikilla muilla tavoilla sopivaa peliä,pelin taustaäänet saattaa saada mut hermoromahduksen partaalle. PIMPELiPomPOMWiiiPompomp!!! Ja tietty ääni on niin kova,että mahdollisten hahmojen puhumiset tai ohjeet peliä varten eivät kuulu sen melun takaa kunnolla.
Tän äiti-ihmisen korvat ei kestä sellaista meteliä ollenkaan,ennemmin sitä pierutyynyn pärinää taustamusana. Sille voi sentään nauraa makoisasti.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Koti-iskä88
Vauvavuosista selvinnyt.
Uhmaikäisten koettelema.

Pätkäöiden sankarit – vanhempien selviytymisopas julkaistiin syksyllä 2019.

Seuraa somessa:
Facebook
Instagram

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö blogini kanssa? Ota yhteyttä kotiiska88@gmail.com tai Sanoma Lifestylen mediamyyntiin.

Teemat

Blogiarkisto

2019
2018

Kategoriat

Instagram