Kirjoitukset avainsanalla lahjat

Rakas Joulupukki. Lapseni kirjoittivat sinulle jo paperiversiona lahjatoivomukset ja veimme kirjeen tontuille postilaatikkoon. Onkohan toivomukset tulleet perille? Olen miettinyt, että sinun kannattaisi siirtyä digiaikaan ja vaatia toivomuksia sähköisesti. Se olisi huomattavasti kustannustehokkaampaa ja luultavasti myös sinulle helpompaa. Itse en saanut 3-vuotiaan tekemästä lahjalistasta edes mitään selvää. Vaikeata oli myös tulkita 1-vuotiaan lahjatoivetta, sillä kysyttäessä, hän osoitti lehtisestä Tuomas Kyrön tuotantoa. Toisaalta se on pienelle mielensäpahoittajalle ihan looginen valinta? Vai haluaako hän karvalakin?

Toivottavasti kuitenkin luet blogiani, sillä tässä muutama toive: 

 

Toive 1. Taikahiekan muovailuun soveltuva alusta.

 

 

Toive 2. Turkasen paljon uusia juomalaseja. Luultavasti jotain muuta mallistoa, koska näistä lapset tuntuvat haluavan eroon.

 

 

Toive 3. Laastareita. 

 

 

Toive 4. Yksi poni.

 

 

Toive 5. Leluja ei tarvitse yhtään lisää. Eikä sitä taikahiekkaa.

 

 

Toive 6. Viimeisenä toivoisin kärsivällisyyttä. 

 

Toivonko liikoja? Mitä te lukijat toivotte? Entä pitäisikö pukin siirtyä digiaikaan? Uhkaako digitalisaatio tonttujen työpaikkoja? Ja miten käy tonttuovien? 

Kommentit (5)

Tired and exhausted since 2016
1/5 | 

Jos yhtään lohduttaa meillä on ihan sama uhmailun meininki. Tänää tyttö suuttui siitä kun joutui istumaan rattaissa enkä jaksanut siis kantaa kotiin päiväkodista(3 km!) sai myös hepulin kun ulkona ei voinutkaan olla ilman lakkia ja en antanut juoda koiran kupista vettä.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Koti-iskä88:n inhokki-isänpäivälahjat top 3

1. Romanttinen vaahtokylpy

2. Herkkukori

3. Hyödyllinen lahja

 

Itse taidan saada tänä vuonna parhaan mahdollisen lahjan, sillä 3-vuotias tuli yksi päivä kertomaan "isi, minä tein sulle isänpäiväkortin. Mutta se on salaisuus. shh".

Onko teillä jo lahjat valmiina?
 

Kommentit (7)

Käyttäjä6593
Liittynyt3.8.2017
1/7 | 

Mun lahja on liput Sami Hedbergin keikalle perjantaina ja isommat lapset mummulaan yökylään viikonlopuksi, eli ensin vähän parisuhde-aikaa kahdestaan ja sitten vauvan kanssa kotiviikonloppu. Sunnuntaina iltapäivästä sitten yhdessä isovanhempien kanssa viettämään varsinaista isänpäivää. Toivottavasti nämä on mieluiset yllärit, perjantaina sen näkee sitten :D.

Jannike
2/7 | 

Sovittiin, että 3 viikon reissu Thaimaahan alkuvuodesta kuittaa vanhempien osalta isänpäivän, joulun, synttärit ja äitienpäivän. Mietitään niitä lahjoja taas vuoden kuluttua ☺

Anonyymiö
3/7 | 

Sulle on tulossa ihana salaisuus 😍

Pakettiin menossa vähän parranhoitotuotetta, klassikkobokserit (koska en jaksa pyykätä niin usein kun ton varastolla olis pakko...) ja pojalle ja hänelle samisteluun tuohi-korkkirusetit. Nyt pitäs päättää, et monta pientä vai yksi iso paketti?

Vierailija
4/7 | 

Meillä lapset tekee kortit ja yhdessä lasten kanssa teen aamupalaa ja jotain makeaa iltapäiväkahville. Lahjaksi sit omaa aikaa mahdollisuuksien mukaan, koska sitä toivon myös äitienpäivälahjaksi

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Koti-iskä88
Vauvavuosista selvinnyt.
Uhmaikäisten koettelema.

Pätkäöiden sankarit – vanhempien selviytymisopas julkaistiin syksyllä 2019.

Seuraa somessa:
Facebook
Instagram

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö blogini kanssa? Ota yhteyttä kotiiska88@gmail.com tai Sanoma Lifestylen mediamyyntiin.

Teemat

Blogiarkisto

2019
2018

Kategoriat

Instagram