Kirjoitukset avainsanalla pätkäöiden sankarit

Nyt sitä saa! Kuva: Koti-iskä88

Piti ihan googlata mitä kirjajulkkareissa pitäisi tapahtua. Pari blogikirjoitusta aiheesta avattuani päätin sulkea sivut ja tehdä niin kuin itsestä parhaalta tuntuu. 

Koska kirja on vanhempien selviytymisopas, niin myös julkkareiden pitää sopia teemaan. Paikaksi valikoitui itselleni ja Beibseille tärkeäksi paikaksi muodostunut Lasten ja nuorten kulttuurikeskus ARX. Ohjelmana Pätkäöiden sankarit - maalaustyöpaja sekä ruuhkavuosidisco, jossa meno yltyi pienimmillä juhlijoilla vähintäänkin villiksi!

Kirjajuhlissa oli lämmin tunnelma. Kuva: Koti-iskä88

Juhlista jäi lämmin ja kiitollinen fiilis. Paljon hyviä ystäviä ja todellisia pätkäöiden sankareita oli saapunut paikalle. Mieleen jäi erityisesti hauskat lahjat, joille olen naureskellut jälkeen päin. Mainittakoon esimerkiksi erään pienen taiteilijan tekemä tulkinta Pätkäöiden sankarit- kirjan kannesta. Lisäksi omat vanhempani toivat arkistojen kätköistä yli 20 vuotta vanhan "kirjan", jonka olin lapsena tehnyt. Ilmeisesti kirjan kirjoittaminen on ollut tähtäimessä jo pidemmän aikaa!?

Nuoren taiteilijan näkemys kirjan kannesta. Kuva: Koti-iskä88

Odottavan aika on pitkä. Kuva: Koti-iskä88

Matka tähän pisteeseen oli itselle melkoinen ponnistus ruuhkavuosien keskellä. Siksi olikin upeaa, kun julkkareiden jälkeisenä päivänä sain viestin ystävältäni, joka oli vieraana babyshowereilla. Joku oli ostanut tulevalle äidille Pätkäöiden sankarit - kirjan ja kaikki olivat innoissaan siitä! Tässä vaiheessa tuntui, että ponnistus oli sen arvoista.

Pätkäöiden sankarit - vanhempien selviytymisopas nyt kaupoissa!

Kirjoittaja on nukkunut öitään pätkissä jo vuodesta 2014. Nykyään pätkät ovat kuitenkin jo melkoisen pitkiä. Pätkissä nukuttuja öitä voit seurata Instagramista ja Facebookista.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Kuva: Anna Huovinen

”Vanhemmuus on täynnä yllätyksiä – koko vaipan täydeltä”

Loppuvuodesta 2018 starttasin jännittävän projektin. Aloin kirjoittamaan kirjaa nimeltä Pätkäöiden sankarit – vanhempien selviytymisopas. Se tuntui aluksi hurjalta projektilta ruuhkavuosien keskellä. Uskon kuitenkin, että tämä kirja piti toteuttaa nimenomaan keskellä ruuhkavuosien taistelutannerta.

Pätkäöiden sankarit
Pätkäöiden sankarit


Vanhemmuus on ihanaa, rakkaudentäyteistä ja palkitsevaa, mutta aina se ei ole kuitenkaan helppoa, siistiä, hiljaista tai rauhallista. Valvotut yöt, vaiheesta toiseen selviytyminen, valtavan vastuun kantaminen ja suuren rakkauden antaminen tekevät kaikista vanhemmista pätkäöiden sankareita.

”Niskakakkahädässä ystävä tunnetaan”
– Lapsiperheiden sananlaskut


Kirja on tarkoitettu kaikille vanhemmille ja vanhemmiksi haluaville. Koska kirja on isän kirjoittama, siinä ei aleta arvailemaan miltä esimerkiksi synnytys äidistä tuntuu, siksi kirjasta löytyykin isän synnytyskertomus! Loppupeleissä on kuitenkin hyvin vähän asioita, jotka koskevat ainoastaan äitiä tai isää ja siksi tämä kirja on nimenomaan kaikille vanhemmille.

Kirjan julkaisupäivä on torstaina 26.9.2019 ja odotankin innolla millaisen vastaanoton kirja saa! Toivon kirjan toimivan vertaistukena ja hykerryttävänä hengähdystaukona, olit sitten keskellä vauvakuplaa, juoksemassa taaperon perässä tai tarpomassa läpi ruuhkavuosien.

Miltä kirja kuulostaa? Millaisia fiiliksiä herättää?
Lisää tietoa löytyy Otavan-sivuilta ja tietenkin minulta - laita kysymys kommenttikenttään.
 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Koti-iskä88
Vauvavuosista selvinnyt.
Uhmaikäisten koettelema.

Pätkäöiden sankarit – vanhempien selviytymisopas julkaistiin syksyllä 2019.

Seuraa somessa:
Facebook
Instagram

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö blogini kanssa? Ota yhteyttä kotiiska88@gmail.com tai Sanoma Lifestylen mediamyyntiin.

Teemat

Blogiarkisto

2019
2018

Kategoriat