Kirjoitukset avainsanalla beibsit

VR on tottunut yllättämään matkustajia eri tavoin. Yleensä yllätys on ollut myöhässä oleva juna, mutta nyt jysähti aikamoinen ilmoitus lapsiperheille! VR ilmoitti että, 1.1.2018 alkaen 0-6 vuotiasta lasta lastenvaunuissa työntävä aikuinen kyyditään lähijunissa veloituksetta. 

Tämä tarkoittaa, että matkustaessani edestakaisen matkan Hämeenlinnasta Helsinkiin minulla on kaksi vaihtoehtoa.

Vaihtoehto 1: Matka InterCity-junalla, kaksi aikuista ja kaksi lasta lastenrattaissa = noin 60 euroa.

Vaihtoehto 2: Matka lähijunalla, kaksi aikuista ja kaksi lasta lastenrattaissa = 0 euroa.

Jestas! Ei tarvitse miettiä kumman vaihtoehdon valitsen. Vai tarvitseeko? Näin ilmainen lähijuna matkamme sujui.

Odotan ja toivon VR:n seuraavan yllätyksen olevan lähijunaan kiinnitetty leikkivaunu.


Kirjoittaja on valtion rautateiden yllättämä, lastenrattaiden työntäjä ja laiturilla odottaja. Hänen matkustamisensa lasten kanssa toimii, kuin junan vessa. Hänet voi tavoittaa sosiaalisen median asemilta: Facebook, Instagram ja Twitter

Kommentit (4)

Feeble
2/4 | 

Tf???? Jos mä matkustan Järvenpäästä Hämeenlinnaan lähijuna Ärrällä, matkustanko mä ilmasiks kun isken ton ipanan rattaisiin kiinni? Tai voidaanko me suhaa Tampereelle asti ilmasiks, koska tuo mun pershetelmäni on niihin vankkureihinsa kytkettynä? Jos näin on, niin fuck yeah VR!!!!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Väestöliiton julkaiseman perhebarometrin tulokset kertovat julmaa kieltä; nuoria aikuisia ei prismaperhe-elämä kiinnosta.

Kyllähän se vähän tylsältä kuulostaa, metsästää punalappuisia tuotteita lasten huutaessa vieressä. Mutta entä, jos mielikuvaa muutettaisiin trendikkäämmäksi ja markkinoitaisiin houkuttelevasti? Ratkaisu on toiminnantäyteinen kauppareissupeli ETSI-SUN KERSA! Aivan kuten Pokémon Go- peli laittoi ihmiset liikkumaan hullun lailla, niin ETSI-SUN-KERSA! -peli saa ihmiset innostumaan lasten hankkimisesta ja prismaperheilystä!

ETSI-SUN-KERSA!-pelin säännöt ovat yksinkertaiset:
Ota prismaperheesi ja lähde ostoksille kauppaan. Tarvitset yhden tai useamman kävelytaitoisen lapsen tai nopean konttaajan. Pelissä lapsesi yrittää kerätä mahdollisimman paljon pisteitä, yhden kauppareissun aikana. Tehtäväsi vanhempana on parhaasi mukaan estää lastasi keräämästä pisteitä.

Pistelasku

* Karkaaminen: 1 piste
* Kiinni jääminen: -1 piste
* Aikuinen hermostuu: 2 pistettä
* Joudut kysymään vastaantulijalta onko hän nähnyt lastasi: 5 pistettä
* Mummeli ehtii kysymään lapseltasi "Missäs sinun äitisi/isäsi on?" : 10 pistettä
* Kaupan info kuuluttaa, että lapsesi odottaa sinua infotiskillä: 50 pistettä


Pelin on parhaimmillaan hirveässä ryysiksessä. Joulun aikaan ja alennusmyyntien alkaessa kaupoissa näkee paljon ETSI-SUN-KERSA -pelaajia.

Jos sinulla ei ole vielä lapsia, ala heti hommiin! Sitä nopeammin pääset pelaamaan ETSI-SUN-KERSA!-peliä.

Näillä eväillä ensi vuoden perhebarometri näyttääkin jo ihan erilaiselta.

Kirjoittaja on aktiivinen prismaperheilijä, ETSI-SUN-KERSA!-pelin kehittäjä sekä tuttu naama kauppojen infotiskien henkilökunnalle. Hän hallitsee suvereenisti sosiaalisen median kenttää, oli kyseessä sitten Instagram, Facebook tai Twitter. Hän on väsynyt ja uupunut, jo vuodesta 2014.
 

Kommentit (6)

Unensieppaajat
1/6 | 

Voih,toi on tuttu peli mullekin jo kaaaauan ennen pokemon go-huumaa,pojan kanssa pelattu monesti. 😁 Mä oon tosin kutsunut sitä " Missä *piippiip* se *piip* lapsi taas on"-peliksi.Peliin saisi lisätä myös omat pisteet sille,jos se kersa ehtii karata kaupasta pihalle asti ja äiti/isukki saa juosta kaupan ympäri myös pihapuolelta. Vain todetakseen,että se haarahedelmä on autolla kiltisti odottamassa,sitä ei vaan huvittanut vastata nimensä huutamiseen ja kiersi autoa ovelasti ettei sitä nähdä,kun sieläkin tietty on käyty mukulaa etsimässä.
Kaiken kaikkiaan oikein vauhdikas,sykettä (ja verenpainetta) nostattava koko perheen yhteinen aktiviteetti.👍

Vierailija
2/6 | 

Viimeisin kauppareissu: 61 p molemmilta yhteensä. Kyseessä 2,5 vuotiaat identtiset kaksoset. Oli äidillä vähän hermo kireällä.

Vierailija
3/6 | 

Vielä kun joku olisi kuvannut kännykkäruudun josta näkyy kaupassa piilotteleva kersa, tämä olisi kuin Pokemon Go.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Koti-iskä88
Vauvavuosista selvinnyt.
Uhmaikäisten koettelema.

Pätkäöiden sankarit – vanhempien selviytymisopas julkaistiin syksyllä 2019.

Seuraa somessa:
Facebook
Instagram

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö blogini kanssa? Ota yhteyttä kotiiska88@gmail.com tai Sanoma Lifestylen mediamyyntiin.

Teemat

Blogiarkisto

2019
2018

Kategoriat

Instagram