Kirjoitukset avainsanalla Skidit Festarit

Skidit Festarit yläilmoista. Kuva: Koti-iskä88

Kaupallinen yhteistyö: Skidit Festarit

Tänä kesänä on Koti-iskän festarikuntoa koeteltu toden teolla. Festarikesä alkoi keväällä Skidit Risteilystä ja nyt kun on koko kesä bailattu, on viimeisimpänä, mutta ei vähäisimpänä vuorossa Skidit Festarit.

Reilun tunnin junamatka Helsinkiin kahden kreisibailaajan kanssa sujui tavallista haasteellisemmin, mutta bilepaikalle päästyämme juhlatunnelma tarttui seurueeseemme.

Bändimme ennen hajoamista. Kuva: Koti-iskä88
Bändimme ennen hajoamista. Kuva: Koti-iskä88

Bändimme kuulosti suurinpiirtein Apocalyptican, Drum'n'Bassin ja Kolme pientä elefanttia -biisin yhdistelmältä.

Alueelle saavuttuamme inspiroiduimme jammailemaan. Bändimme kuulosti suurinpiirtein Apocalyptican, Drum'n'Bassin ja Kolme pientä elefanttia -biisin yhdistelmältä. Energinen rykäisy, joka loppui siihen kun Beibsi otti Sellon kädestäni ja tempaisi sen maahan. Yhtyeemme hajosi musiikillisiin erimielisyyksiin, mutta onneksi sello ei. Bändin lyhyen, mutta värikkään tarinan päättyessä lähdimme selvittelemään välejämme. Välienselvittely hoidettiin, niin kuin mikä tahansa muukin erimielisyys: Pullistelulla.

Nouseeko? Kuva: Koti-iskä88
Nouseeko? Kuva: Koti-iskä88NOUSEE NOUSEE! Kuva: Koti-iskä88
NOUSEE NOUSEE! Kuva: Koti-iskä88


Tiukka pullistelukamppailu päättyi häviööni. Nielin tappioni ja jatkoimme matkaamme kohti Skidit Diskoa.

Ro-bot-ti-ja-mi-ni-beib-si. Kuva: Koti-iskä88
Ro-bot-ti-ja-mi-ni-beib-si. Kuva: Koti-iskä88Hurjastelua. Kuva: Koti-iskä88
Hurjastelua. Kuva: Koti-iskä88


Skidit Diskossa festariyleisöä villitsi Dj Orkidea. Beibsit jammailivat aikansa kunnes Minibeibsi huomasi Ränniauto-radan ja Beibsi merirosvolaivan. Palloilin autoilun ja merenkäynnin välillä kunnes sain houkuteltua merirosvokapteenin ja vauhtipään mukaani jammailemaan Pietarin Spektaakkelia. Bändi heitti mainion keikan jossa riitti fiilistelemistä niin lapsille kuin aikuisillekin.

Merirosvolaiva oli yksi suosikeista. Kuva: Koti-iskä88
Merirosvolaiva oli yksi suosikeista. Kuva: Koti-iskä88


Kiitos Skidit Festarit! Nähdään ensi vuonna!

Kirjoittaja on tänä kesänä kolunnut läpi useat lapsille suunnatut festarit. Festariväsymystä voit seurata Instagramista, Facebookista ja Twitteristä.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Skidit Disck villitsi myös Muumilaakson asukkaat. Kuva: Koti-iskä88

Kaupallinen yhteistyö: Silja Line ja Skidit Festarit

Skidit Risteily purjehti Tukholmaan ja takaisin 3.-5.6. ja tällä kertaa teemana oli kesäbileet! Minä ja Beibsit pakkasimme laukkumme ja hyppäsimme mukaan bailuihin.

Kuten kaikki tiedämme, ennen bilettämistä on tärkeää syödä ensin. Aloitimmekin laivamatkan suuntaamalla tyhjin vatsoin kohti buffettia. Ruokailu päättyi siihen, kun Beibsit alkoivat levitellä suklaamoussea toistensa hiuksiin. 
 

Beibsit alkoivat levitellä suklaamoussea toistensa hiuksiin


Mousset hiuksissa suuntasimme kohti kesäbileparaatia, jossa tanssivat lapset ja vanhemmat valtasivat koko laivan kävelykadun haltuunsa. Paraati huipentui yökerhoon, jossa opeteltiin hieman uusia tanssiliikkeitä. Huomasin, että omat tanssiliikekoreografiani olivat selkeästi vanhentuneet, mutta onneksi bilekoulussa tanssitaitoni päivitettiin tähän päivään. Flossaten jatkoimme matkaamme kohti Skidit Diskoa.

Kesäbileparaati. Kuva:Koti-iskä88
Kesäbileparaati. Kuva:Koti-iskä88

Baaritiskillä tilasin rehvakkaasti koko pöydän täyteen Harri Hylje-drinkkejä. Nautimme niitä kunnes sokeri vihdoin kolahti päähän ja oli aika suunnata diskon tanssilattialle. Pian tanssivat skidit ja joraavat vanhemmat olivat täyttäneet koko tanssilattian ja meno vain yltyi kun räpryhmä Toistuvat Yllätykset aloitti shownsa. Yhtyeen biisi Housut on ollut Beibseillä kestokuuntelussa keikan jälkeen. 

Baaritiskillä tilasin rehvakkaasti koko pöydän täyteen Harri Hylje-drinkkejä.Räppikeikka villitsi Minibeibsin joraamaan pöydillä. Kuva: Koti-iskä88
Räppikeikka villitsi Minibeibsin joraamaan pöydillä. Kuva: Koti-iskä88

Skidit Risteily oli täynnä mukaansatempaavaa ja korkeatasoista tekemistä lapsille.  Työpajat, katutanssiesitykset, räpshowt, bilekoulu ja disko laittoivat bailukunnon todelliseen koetukseen. Katso videoilta miten kesäbailut sujuivat:


Juhlat jatkuvat elokuussa Skidit Festareilla. Skidit Festarit järjestetään Sörnäisten kaikupihalla Helsingissä 18.8. Käy kurkkaamassa ohjelma Skidit Festareiden sivuilta.

Kirjoittaja osaa flossata, putsata hiukset suklaamoussesta ja soittaa ilmakitaraa. Hän bailasi täysiä koko Skidit Risteilyn. Kesän festarireportaaseja voit seurata Instagramista, Facebookista ja Twitteristä.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Koti-iskä88
Vauvavuosista selvinnyt.
Uhmaikäisten koettelema.

Pätkäöiden sankarit – vanhempien selviytymisopas julkaistiin syksyllä 2019.

Seuraa somessa:
Facebook
Instagram

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö blogini kanssa? Ota yhteyttä kotiiska88@gmail.com tai Sanoma Lifestylen mediamyyntiin.

Teemat

Blogiarkisto

2019
2018

Kategoriat

Instagram