Kirjoitukset avainsanalla kaupassa käynti lapsen kanssa

Tämän käytävän kulkemiseen lapsen kanssa voi mennä ikuisuus. Kuva: Koti-iskä88

Kaupassakäynti lapsen kanssa on välillä vaikeaa ja aikaa vievää, mutta vapun aikaan tavallisesta pyrähdyksestä kaupassa voi tulla kunnon maraton. Kaupat ovat raskaasti aseistaneet käytävänsä erilaisilla vanhempien lompakkoa keventävillä vappupalloilla ja niitä tutkitaan pitkään ja hartaasti.

Näin vapun aikaan kaupassa näkee kahdenlaisia vanhempia: 

  1. Vanhemmat jotka ovat kertoneet lapsilleen, että voivat valita yhden pallon. Lapsi harkitsee tarkkaan valintaansa tai ottaa intuitiolla ensimmäisen pallon. Oli tyyli kumpi tahansa, niin 30 metrin päästä on uusi nippu palloja ja valintaprosessi alkaa alusta. Kassoille päästessä pallo on vaihtunut useita kertoja ja aikaa kulunut. 
     
  2. Vanhemmat, jotka ovat jo kertaalleen suorittaneet kohdan 1 ja yrittävät selittää lapsilleen kuinka heillä on jo kotona pallo eikä nyt osteta uusia.

Ohjeet nopeaan kaupassa käyntiin vapun aikaan. Kuva: Koti-iskä88
Ohjeet nopeaan kaupassa käyntiin vapun aikaan. Kuva: Koti-iskä88

Vanhempien helpotukseksi olen laatinut ohjeet miten käydä kaupassa ilman, että lapsi näkee vilaustakaan palloista. Tehtävä ei ole helppo ja sen vuoksi kartta kannattaa opetella ulkoa, vaikka tiettyjä variaatioita erikauppojen kesken saattaakin olla. 

Punainen X = Nippu kallista ilmaa käärittynä folioon. Tavanomaiset aikaa vievät paikat, kuten leluosasto ja karkkihylly ovat myös merkattuna punaisella.

Violetti reitti = Tavanomainen reitti kaupassa on miinoitettu pallonipuilla. 

Ruskea reitti = Ainoa reitti selviytyä kaupasta nopeasti on kiertää vaaran paikat kaukaa ja puikkelehtia esimerkiksi pesuainevälikön kautta hankkimaan tarpeelliset tavarat. 

Karttaan on merkitty myös ympäri vuoden kaupan ulkopuolella vaanivat hidastajat: Hesburger ja eläinkauppa. Eläinkaupan olen pystynyt pimittämään Beibseiltä jo vuosia, mutta hampurilaisten kinuamiselta ei voi enää välttyä.


Myös hedelmäosasto on pallotettu. Kuva: Koti-iskä88
Myös hedelmäosasto on pallotettu. Kuva: Koti-iskä88

Kirjoittaja ostaa yhden pallon kummallekin lapselleen ja on varannut valintaprosessiin aikaa koko päivän. Beibsien pallovalinnat näet Instagramissa ja Facebookissa.

 

Kommentit (2)

Vierailija
1/2 | 

Itse olen ilmoittanut lapsilleni että meille ei osteta noita heliumi palloja, pari pussia on puhallettavia palloja ja olen kertonut että niistä olen paljon enemmän iloa kuin yhdestä heliumi pallosta jolla ei voi edes kunnolla leikkiä ja koetella vanhempien hermoja.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Koti-iskä88
Vauvavuosista selvinnyt.
Uhmaikäisten koettelema.

Pätkäöiden sankarit – vanhempien selviytymisopas julkaistiin syksyllä 2019.

Seuraa somessa:
Facebook
Instagram

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö blogini kanssa? Ota yhteyttä kotiiska88@gmail.com tai Sanoma Lifestylen mediamyyntiin.

Teemat

Blogiarkisto

2019
2018

Kategoriat

Instagram