Kirjoitukset avainsanalla salaherkuttelu

Beibsi: "Mitä syöt?"
Minä: "En mitään..."
Beibsi: "Kuulin rapinaa ja sun posket liikkuu."

En pysty herkuttelemaan, koska lapsi huomaa ja kuulee kaiken.

Tämän vuoksi Koti-iskän suuressa suklaamuna vertailussa testataan, mikä suklaamuna sopii parhaiten vanhemman salaherkutteluun. Vertailussa ei siis ole pääasiassa niinkään suklaan maku, vaan se miten saat tarpeellisen määrän arkea riemastuttavaa tavaraa kehoosi, niin ettei lapsesi huomaa ja ala kinuta sinun suklaitasi.

Ruohomuna (Rainbow)

Pienellä ruohomunalla vanhempi saa nopeasti pahimman suklaanhimon taltutettua, vaikka se ei olekaan mikään varsinainen makunautinto. Ruohomuna on huomaamaton tunkea kitalakeen ja sen voi helposti piilottaa pikkuväen näkyviltä. Pienestä koostaan johtuen, ruohomunia joutuu syömään useamman. Tällöin kiinnijäämisen riski kasvaa. 

Jälkien hävittäminen on melko helppoa, koska folion saa rypistettyä pieneen tilaan. Haasteena onkin muistaa kerätä kaikki syömänsä ruohomunien kääreet, jottei joutuisi vastailemaan kysymyksiin kuten "Mikä tämä on?" " Kuka on syönyt suklaata?"

 

Ruohomuna (Sorini)

Sorinin ruohomuna on isompi ja hitusen vaikeampi avata kuin perinteinen ruohomuna. Ruohomunia avattaessa oli mukava huomata, että paperit eivät juurikaan rapisseet. Tästä plussapisteitä. Sorinin teoksessa miinusta tulee foliokuoresta, jossa on erilaisia lapsen huomion kiinnittäviä eläimiä. Tämä tuo haasteita vanhemmalle, varsinkin jos lapsi näkee vilauksenkin tästä herkusta. Maku on täyteläinen ja sisällä on tekstuuria, mikä tukee makumaailmaa.

Kinder

Suklaamunaklassikko Kinder saa testissä miinusta roskan määrästä. Lapsi myös tunnistaa heti Kinderin, joten tätä ei juurikaan voi rauhassa nautiskella. Suklaa on kuitenkin hyvää. Kinderin himossa suosisin ennemmin Kinder maxi patukoita, sama maku mutta vähemmän roskaa ja leluja.

Hahmomunat

Näitä on joka lähtöön. Nopealla otoksella kaupasta tarttui mukaan Frozen-, Kätyrit-, Noita- ja Rähinä records-suklaamunat. Eli kaikki pienten lasten suosikkihahmot ovat edustettuina. Tämä tarkoittaakin, että hahmomunia on todella vaikeaa piilottaa lapsilta. Hahmomunien kääre oli todella rapisevaa, joten näitä syödessä on varauduttava kulman takaa singahtaviin suklaanhimoisiin taaperoihin. 

Töhnämuna (Lindt)

Lindtin tekemät töhnämunat on kääritty kirkkaanpunaiseen kääreeseen ja aseteltu läpinäkyvään muovipakkaukseen. Pakkaus ei ole siis ideaali herkkuboxi vanhemmalle, joka haluaa piilottaa herkkunsa. Töhnämunien hieno puoli on, että turhaa lelukrääsää ei ole ja koko muna on täyttä tavaraa. Tämä töhnämuna oli kuitenkin maultaan pettymys.

Mignon

Kuinka kauan pystyt pitämään suklaata pöydällä ilman, että lapset huomaa? Pidin tätä rasiaa koko päivän ja kukaan ei kiinnittänyt siihen huomiota. Nerokasta! Jos lapset jostain syystä avaisivatkin kennon, näkisivät he vain neljä tavalliselta näyttävää kananmunaa. Todellinen suklaamunien Troijan hevonen! Tässä ei ole myöskään käytetty lapsia kutsuvaa rapisevaa käärepaperia. Vaikka maku ei testissä pääasia ollutkaan, lyö tämä muut mennen tullen. Ylivoimainen voittaja on löytynyt!


Kirjoittaja on suklaan ystävä, salaherkuttelija ja pääsiäismunien piilottelija. Hänen lapsensa ovat perineet kaiken edellä mainitun.​​​ Hänen herkkupiilonsa tyhjenemistä voit seurata Facebookissa ja Instagramissa.

Kommentit (11)

Vierailija
1/11 | 

Mignon on musta kuitenkin ihan mahdoton syödä salaa. Tai ylipäätänsä syödä! Ilman että sitä suklaata ja munankuorta on kaikkialla muualla kuin suussa.

Vierailija
2/11 | 

Mignon harvoin maistuu lapsille parin purasun jälkeen. Ja aina voi huijata ettei siel mitään sokerinappii oo pohjassa :D mut mitäs vastaa lapselle joka kysyy et mikä täällä haisee ja vielä perään, tietysti, kysyy mitä hyvää sulla on suussa

Äiskä85
3/11 | 

Meillä maalattiin mignonit, koska äiti ja isi eivät jaksaneet tyhjentää kuin yhden normi kananmunan kumpikin. Hieno idea! Kunnes, yksi Mignoneista kierähti pojalta lattialle.. 🙈 nyt toivomme kovasti, etteivät oikeat kananmunat osu hänen etsintäreitilleen.. 😌

Vierailija
4/11 | 

Kiitos aprillipäivän muistutuksesta. Kyllä koti-iskän naama saa aina hymyn huulille :)

Väsynytäiti87
5/11 | 

Liput lapsimessuille olisi ihan mahtava arjen kevennys 😄 Kerrankaan ne ei satu päällekkäin meidän kenenkään kolmen kevätlapsen synttäreiden kanssa ja voisin repäistä ja ottaa hetken lapsivapaata 😅
Meillä asuu yksi melkein 9-vuotias jostain esiteini vaiheesta kärsivä neiti, yksi viikkoa vaille 6-vuotias poika ja yksi 10kk poika joilla kummallakin uhmat päällä 😖 voin vaan sanoa että huh huh...

Mamix3
6/11 | 

Mä onnistuin myös salaa syömään Mummin tuomia mignon munia, tai siihen asti kun mummi kysyi että muistinko antaa kaksi munaa veljelleni ja hänen naisystävälle 😬
Hiukan hävetti kun olin mignon hulluudessa syönyt kaikki 😂

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Koti-iskä88
Vauvavuosista selvinnyt.
Uhmaikäisten koettelema.

Pätkäöiden sankarit – vanhempien selviytymisopas julkaistiin syksyllä 2019.

Seuraa somessa:
Facebook
Instagram

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö blogini kanssa? Ota yhteyttä kotiiska88@gmail.com tai Sanoma Lifestylen mediamyyntiin.

Teemat

Blogiarkisto

2019
2018

Kategoriat

Instagram