Kirjoitukset avainsanalla fisher-price koira

Jokaisen kodista löytyy varmasti lelu, joka on lasten suuri suosikki, mutta samalla aiheuttaa vanhemmille kohonnutta verenpainetta. Meillä niitä on useampikin mutta pudotuspelien jälkeen jäljellä on kaksi kovaa ehdokasta ärsyttävimmäksi leluksi. 

Ensimmäinen finalisti on jokaisen vanhemman kauhu: Fisher-Pricen halittava pehmokoira. Koira opettaa aakkoset, ruumiinosat ja laulut jopa keskellä yötä aivan itsestään. Välillä tuntuu, että tällä lelulla on jonkin asteinen tietoisuus. Meillä tämä koira tuli kirpputorilta koska se huusi perääni "Minä rakastan sinua!". Muistan ihmetelleeni miten se maksoi vain 2 euroa. En ihmettele enää.

Kauhu-Koiran haastaja on lasten suuri suosikki ja Arendelin kuningatar. Elsa-lelu näyttää hyvin viattomalta, mutta kaunis ulkokuori voi pettää. Elsa laulaa elokuvasta tuttua Let it go -kappaletta ÄLYTTÖMÄN LUJAA. 

Kysyin Instagramissa, kumman lelun ottaisit autiolle saarelle. Suuresta vastausmäärästä päätellen en ole ainoa vanhempi tuskissani, näitä kahta lelua löytyy monesta kodista!

Katso video alta.
 


Koira:

Plussat
"Ottaisin koiran, siitä saa tehtyä isomman nuotion."

Miinukset
"Koira on ostettu 2009 ja edelleen laulaa alkuperäisillä pattereilla."
"Koira huutaisi varmaan ilman paristojakin minä rakastan sinua."
"Tähän olen unohtanut ostaa patterit."
"Koiran minä rakastan sinua-lause ei olekkaan niin suloista, kun sen kuulee pimeässä olkkarissa jostain nukkeläjän keskeltä."

Elsa:

Plussat
"Patterit loppuu nopeasti."
"Ottaisin autiolle saarelle Elsan, koska aina kun laulu pärähtää soimaan, joku tuntuu ilmestyvän paikalle."

Miinukset
"En ymmärrä, miten tämä edes läpäisee standardeja. Otettiin db-mitta tästä niin luku yli 70!"
"Eivät arvostaneet päiväkodissa, kun tyttö halusi tämän lelupäivänä mukaan."
"Uskomattoman kova ääni!!"

Kommentit on koottu Instagramista ja pienen pienellä erolla suurinosa valitsi autiolle saarelle Elsan. Tämä tarkoittaa, että yöllä rakkauslurinoitaan yksin lausuva koiranretku on vanhempien kauhu numero yksi. Minun kauhuni on kuitenkin edelleen Elsa, mutta onneksi ne patterit kuulemma loppuu nopeasti.

Kirjoittaja pitää hiljaisista leluista. Hänen lapsensa pitävät äänekkäistä leluista. Hän on pulassa ja hänen arjen taistelujaan voit seurata Instagramissa, Facebookissa ja Twitterissä.

Kommentit (9)

Käyttäjä2088
Liittynyt8.6.2016
1/9 | 

Siskolta saatiin fisher pricen Laulava Kirja. Oon kironnu sen alimpaan helvettiin, säilytän sitä saatanaa kuitenkin niin kauan että sisko saa omia lapsia. Kosto on suloinen.
Toinen hirvitys (ton koiran lisäksi..) on fisher pricen vanha maatila. Ostin kirppikseltä, syyksi halpaan hintaan epäilen riivattua lehmää. Maatilasta kuuluu eläinten ääniä, aina kun sen eläimen karsinan oven avaa. Se saakelin lehmä ammuu välillä keskellä yötä ja lehmä lelua löytyy välillä ihmeellisistä paikoista. Ilmankos edellinen halusi lelusta eroon.

Vierailija
4/9 | 

Moi! Tää teksti pisti silmääni fb:n blogit-ryhmässä. Pakko kehua: nauroin niin paljon, että melkein herätin ipanat uniltaan tämän lukiessani. Alan ehdottomasti seuraamaan blogiasi, tää on ihan karmeen hauska! :'D Kirjoittelin itsekkin tästä aiheesta vastikään: http://sabotage.fi/kaaoksen-kirosanoja/toys-from-hell/ otsikolla "Toys from hell", joten oli helppo samaistua :D

Mukavia bloggaushetkiä, sekä tsemppiä arkeen. I feel you! Uhmaikäiset on välillä i-ha-ni-a.

T.Satu

LeilaL
5/9 | 

Meillä oli joku vilkkuvavälkkyvä ja möykkäävä "aktivointipallo" kun esikoinen ei alkanut lähteä liikkeelle, ajateltiin että pallo voisi houkutella. No tää mörköpalloksi ristitty vehje toimi kyllä paremminkin niin päin että lapsi ryömitään karkuun ja kovaa!

elinamandanen
6/9 | 

Siis toi halikoira! Joskus muinoin olin lapsenhoitokeikalla, ja jossain vaiheessa lapsi osoitti hyllyn päälle ja pyysi voisinko antaa sieltä lelun. Minä hämmästelin ääneen, että miksi ihmeessä niin kiva lelu oli sinne laitettu! 15min päästä en ihmetellyt yhtään.

Meidän vauvan lempilelu on fisher-pricen laulava toukkakirja. Ei ihan niin karsea kuin nämä, mutta samaa sarjaa kuitenkin.

Jennachristina
7/9 | 

Yks pahimpia on myös muumitietokone. Se kestää, kestää ja kestää. Edes se että se "unohtui" kesällä sateeseen viikoksi ei hiljentänyt sitä. Päinvastoin. Toimi entistä paremmin.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Koti-iskä88
Vauvavuosista selvinnyt.
Uhmaikäisten koettelema.

Pätkäöiden sankarit – vanhempien selviytymisopas julkaistiin syksyllä 2019.

Seuraa somessa:
Facebook
Instagram

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö blogini kanssa? Ota yhteyttä kotiiska88@gmail.com tai Sanoma Lifestylen mediamyyntiin.

Teemat

Blogiarkisto

2019
2018

Kategoriat

Instagram