Kirjoitukset avainsanalla tutin vieroitus

Meidän yhdellä perheenjäsenellä on ongelma, joka on alkanut huolestuttamaan. Se lähti liikkeelle pienestä huvikäytöstä, lähinnä iltaisin ja öisin. Mutta viime aikoina käyttö on lisääntynyt hälyttävästi. Nykyään hän haluaa sitä koko ajan, eikä voi olla hetkeäkään ilman sitä. Puhun tutista. 

Päätin, että on aika tehdä väliintulo. Yritin istahtaa hänen kanssaan keskustelemaan asiasta, mutta siitä ei tullut mitään. Hän ei itse myönnä ongelmaa ja eikä tuntunut kuuntelevan minua yhtään. Katso videolta miten väliintulo eteni. 
 


Kaikki vinkit tutista vierottamiseen ovat tervetulleita.

Kirjoittaja on antanut tutin käytön riistäytyä käsistä. Neuvot ja vinkit ovat tarpeen. Hänen tutin vieroitusyrityksiään voit seurata Instagramissa ja Facebookissa.

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 | 

Toi lapsiahan pitää tota teidän tutti juttua leikkinä. Päiväksi tutti piiloon ja yöksi vaan saa sen ja jos haluat kokonaan päästä tutista eroon niin heität kaikki tutit vain pois etkä anna ollenkaan -> itkuhan siitä kyllä tulee. Eräs sukulainen laittoi tuttiin sitruunaa ja kaneli toiselle lapselle toimi sitruuna ja toiselle kaneli ja tutti jäi pois, mutta ole onnellinen että lapsi syö vain tuttia eikä sormia niistä vierottaminen on kuitenkin vähän eri juttu mitä tutin vierottamisesta.

-E

Meillä keksittiin lapselle joku tarina, et viedään nää tutit kettuvauvoille metsään ku sä oot niin iso jo, hyvin toimi! :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Koti-iskä88
Vauvavuosista selvinnyt.
Uhmaikäisten koettelema.

Pätkäöiden sankarit – vanhempien selviytymisopas julkaistiin syksyllä 2019.

Seuraa somessa:
Facebook
Instagram

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö blogini kanssa? Ota yhteyttä kotiiska88@gmail.com tai Sanoma Lifestylen mediamyyntiin.

Teemat

Blogiarkisto

2019
2018

Kategoriat

Instagram