Kirjoitukset avainsanalla vessakäynti

Perinteisesti on kuviteltu, että vanhemmat eivät saa yksityisyyttä vessassa, koska lapset tulevat väkisin mukaan. Koti-iskä88n Instagramissa toteutetun gallup-kyselyn mukaan asia ei kuitenkaan ole näin, sillä 80 prosenttia vastanneista haluaa ottaa lapset mukaansa veskiin toimituksen ajaksi. 

Itse en yleensä ota lapsia mukaan vessaan, mutta tuskanhiki nousee pintaan aina kun vessan oven ulkopuolella on hiirenhiljaista. Vaikka pyrin suoriutumaan toimituksesta alle minuutissa, niin tuo minuutti voi olla kohtalokas. Takaisin tullessa voi vastassa olla melkein mitä vain.

Gallupissa esitetty kysymys kuului näin.
Kumpi on parempi vaihtoehto:
A) Ilman yksityisyyttä lasten kanssa vessassa
B) Yksin vessassa peläten onko lapset hengissä

Tämän tutkimuksen jälkeen on turha yrittää valittaa, että lapset tulevat väkisin mukaan huussin puolelle. Asia on nyt virallista, suurin osa vanhemmista haluaa lapset mukaan vessaan.

Kannatusta sai myös erään kommentoijan ehdottama vaihtoehto C: WC:n ovi jätetään auki ja lapset laulavat kovaan ääneen lastenlauluja kunnes vanhempi on valmis. Osa vanhemmista siis haluaa olla ilman yksityisyyttä vessassa ja lisäksi kuulla pissatessaan lastenlauluja? Tulokset ovat uskomattomia. 

Seuraavaksi siirryn ratkomaan myyttejä kuten: äidin/isin kahvi on aina kylmää sekä miksi meidän perhe on aina myöhässä.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Koti-iskä88
Vauvavuosista selvinnyt.
Uhmaikäisten koettelema.

Pätkäöiden sankarit – vanhempien selviytymisopas julkaistiin syksyllä 2019.

Seuraa somessa:
Facebook
Instagram

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö blogini kanssa? Ota yhteyttä kotiiska88@gmail.com tai Sanoma Lifestylen mediamyyntiin.

Teemat

Blogiarkisto

2019
2018

Kategoriat

Instagram